- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
E ben süzme salakmışım.
Bildiğiniz safın önde gideniymişim.
Evimizi evlenmeden önce aldık, ev eşimin üzerine, evlilik için biriktirdiğimiz ne varsa koyduk. Beş yıl borç ödedik.
Eşya bile alamadım.
Hayır o değil de, mutluyum ona şaşıyorum.
İki buçuk yaşında oğlum, gözümün içine bakan eşim, paramın kuruşunu hesaplamayan ben...
Salaklığımdan mutluyum herhal... Bilemedim şimdi...:26:
işte gerçek mutluluk..
ev aldık,araba aldık ortak hepsi..kendimiz çalıştık kendi emeğimizle birşeyler yaptık..kimseden de yardım beklemedik.bize göre doğru olan buydu.
ne eşim benim malım bunlar der ne ben..evlenirken tek dediği şuydu; seni baştan aşağı altınlarla donatmak isterdim ama öğretmen maaşıyla ancak bu kadar yapabiliyorum..
bu yetti bana işte...
bizim tek servetimiz iki yavrumuz
bir baba evladını okutmayıp çocuk yaşta çalıştırıyorsa e bişiler düşünmeli değilmi bakın sıın babanız ne güzel okutuyor düşnüyor siz bu dunyadan bakıp yazıyorsunuz ama herkes kendı dunyasından bakıp yazıyor bunuda unutmamak lazım
5 ayda mal davasına boşanmayı aklına getiriyorsan boşan o zaman,
Zira evlilik uzun ve çetin bir yoldur.
İlk problemde elini bırakmayacak bir yol arkadaşı gereklidir.
Bu kadar kısa zamanda ve bu yüzden boşanmayı düşünüyorsan durma bence
arkaad$lar takilari kizin anne babasi almiyorki damatla kizin oluyor, ve dugune ne yapiliyorsa onla kaliyor
vede 10 bilerzik az bile bence , hamama giren terler :))
tabi o bilerzikleri kuyumcudan odunç alip dugunden sonra iadesi konusunu açmadikça
dugunde takilanlar duruyor $u an ama ne benim ne e$imin , çocuklarimin diye dokundurtmuyorum..
e$ime kalsa $u an batmakda olan bi i$ yerine baglayip elimizdeki tek maddiyatida harcayacak ve o i$ yeri aslaa adam olmaz
$imdi ben veriyimmi yani bu altinlri biz olduk diye
kazin ayagi oyle deil i$te , her erkek ayni deil, her insan ayni deil
iki tarafinda ortak karari olmadan altin falan verilmez ,ikna etsin karisini kolaysa ne yaparsa yapsin sonra
araba içinde verilmez altin:)
1 sene sonra degeri bayaaa du$uyor çok saçma :))
beni almış yetmezmi illa birşey vermek gerekmiyor ki gül gibi kız almış daha ne?
3. sayfada grünmek isteyenler kendi yolundan gidebilir ben yolumdan memnunum. evliliğimiz gayet mutlu şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?