Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Ev hanımlarına bisi olmaz.atiuorumbir rapor aldım geçen sene kurula gönderildi.psikiyatriye gittim.eger teşhisim olsaydi yazılacaktı ve yükselmeye engel olur vs

Allah Allah çok garip. Hasta olamaz mıyız ya,insan değil miyiz? Ben teşhisliyim. E devletimde kullandığım ilaçlar vs hepsi kayıtlı. Benim yükselmem hayal o zaman. :) Üstelik yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum bu yüzden. Çünkü leş gibi hissediyorum.

Yükselme amacım var.engel olur diye korkuyorum.acaba devlete mi gitsem.maddi olarak çok zorlanicam

Ben olur demiyorum ama korkuyorum
Saçmalık bu söylediğiniz. Vali falan olmayacaksanız bunların hiçbir anlamı yok. Vesvese yapıyorsunuz sadece. Görevde yükselme için kimin sağlık kayıtlarına bakmışlar şimdiye kadar. Daha neler

Saçmalık bu söylediğiniz. Vali falan olmayacaksanız bunların hiçbir anlamı yok. Vesvese yapıyorsunuz sadece. Görevde yükselme için kimin sağlık kayıtlarına bakmışlar şimdiye kadar. Daha nele

Ben de emin değilim dedim ama psikiyatri ile ilgili kayıt istemiyorum

Iş'te çocuğun velayetinde vs sıkıntı olabilr hukuksal konularsa vs

Öyle bisi var demedim ama ben yarın birgün sıkıntı yaşamak istemiyorum.belki de hiç sıkıntı olmayacak.heyete girdiğimde psikolojik rahatsızlığım yazılamasın mesela.ben istemiyorum.insanlar kötü niyetli.deli demeye yer arıyorlar zatem

Ben çocuğum için oluyorum bu tedaviyi.ben 15 senedir psikiyatriye gitmedim.su an istiyorym çocuğum için.ayrica semada 15bdakika var

Benim kocam benim çocuğuma bakmasın ben istemiyorum.ben çocuğuma o manyaga vermem
Sakin ol, o hayvan çocuğu almaz zaten. Ayrıca heyete neden gireceksin ki, düzenli alınan ilaçları artık alan doktoru kendi onaylıyor, kalmadı heyet falan. Yükselme sınavlarında falan da kimse heyet istemiyor. Psikyatrinin her heyette işi de yok zaten. Tedavini düzgün ol, bir yılla falan da sınırlama, doktor ne kadar derse o kadar devam et. Çocuğuna bakabilmek için ne kadar gerekliyse o kadar tedavi ol, öğrenciyken yaptıklarında da bence hiçbir şey yok sadece azıcık çılgınlık yapmışsın, şimdi onları yapmayacağına inanıyorum ben

Evet amacım çocuğuma gerginliğini yansıtmak istemiyorum. Bazen dalıyorum anne ne oldu.hissediyor.
iyi bir karar vermişsin devam et psikiyatr a.ama şu eski eşi de kafandan sök at artık.o geçmişinde kaldı bugünün de olmayacak.bunu kabul etmezsen 10 psikiyatr 20 de psikologla görüşsen bir şey değişmaz

Kaç tane vereceğine bağlı. Ben de gitmiştim bir ara 2 değişik ilaç vermişti. 55tl ödemiştim sanki. 2 sene oluyor. Hepsini ödeseydim kaç öderdim bilmiyorum o zaman
devlette tekrar yazdırsa reçeteyi.ama psikiyatri ilaçlarını sağlık ocağı yazamaz sanırım kanunen.gene de emin değilim

Evet gördüm ve ağır denilebilecek ilaçlar kullandım. Son 6 yıldır kullanmıyorum. Direniyorum aslında, diyorum ya sınırımı biliyorum. Hastalığımı tanıyorum ve sanırım başa çıkmayı öğrendim artık. Her zaman mümkün olamıyor ama... Özellikle son 3 aydır! Ancak ilaca ihtiyacım olduğunu ve artık başa çıkamıyorum dediğim anda yeniden başlardım. Korkmayın siz de gerilmeyin. İyi gelecek emin olun.
E sen demiyor musun, haftasonu şöyle bir caddede yürüyorum en az 250 liram uçuyor diye. Ayda Bir haftasonu Caddede yürüme, bu seansa ver, inan hem senin,hem çocuğunun,hem ailenin,hem iş yerinin hem de kK'nin hayrına olur.
Hatta ben yerinde olsam dolap uygulamasi indirir evde kullanmadığım ne kadar çantam , elbisem,çocuk ayakkabısı ,küçülen çocuk kıyafeti vs varsa uygun fiyatlı satışa sunardim. Orada biriken paralari da tedavime harcardim. Sonuçta eşinin maaşı varken, eve bakmadigin zamanlarda kendi paranla sadece alışveriş yaptığını söylemiştin çokça kez. Demek ki satsan para edecek şeylerin var. Sat iste

E sen demiyor musun, haftasonu şöyle bir caddede yürüyorum en az 250 liram uçuyor diye. Ayda Bir haftasonu Caddede yürüme, bu seansa ver, inan hem senin,hem çocuğunun,hem ailenin,hem iş yerinin hem de kK'nin hayrına olur.
Hatta ben yerinde olsam dolap uygulamasi indirir evde kullanmadığım ne kadar çantam , elbisem,çocuk ayakkabısı ,küçülen çocuk kıyafeti vs varsa uygun fiyatlı satışa sunardim. Orada biriken paralari da tedavime harcardim. Sonuçta eşinin maaşı varken, eve bakmadigin zamanlarda kendi paranla sadece alışveriş yaptığını söylemiştin çokça kez. Demek ki satsan para edecek şeylerin var. Sat iste
Doğru kişiden alıntı yaptğınıza emin misiniz? :)

Saçmalık bu söylediğiniz. Vali falan olmayacaksanız bunların hiçbir anlamı yok. Vesvese yapıyorsunuz sadece. Görevde yükselme için kimin sağlık kayıtlarına bakmışlar şimdiye kadar. Daha neler

ağır psikiyatrik durumlar dikkate alınıyor türkiye’de. özellikle mülakatlarda.şizofreni spektrum bozuklukları ilk sırada ardından bipolar grubu geliyor. anksiyete depresyon tedavilerine bakılmaz.

ağır psikiyatrik durumlar dikkate alınıyor türkiye’de. özellikle mülakatlarda.şizofreni spektrum bozuklukları ilk sırada ardından bipolar grubu geliyor. anksiyete depresyon tedavilerine bakılmaz.
Bunlar çok ağır ve kalıcı hastalıklar, bunlara bakılmalı tabi ama milli eğitimde dikkate alınmadığını rahatça söyleyebilirim. Zaten bu tip insanlar görevde yükselme düzeyine çıkamıyorlar kokay kolay

350 sanki fazla mi ayda 70O lira.gelirim 6500
Gelirin 6500, kiran sudan ucuz, çocuğunun masraflar için nafakası var,kresini babasının şirketi karşılıyor. Ailen çok zengin, bir sürü yerde emlaki var onlara para verme durumun yok, çocuğun haftaici beş gün onlarda - tüm masrafını onlar karşılıyor yediği içtiği, ulaşıma para odemiyorsun iş yerinin sokağında evin var.yemege para vermiyorsun,evine gelip karnını doyuruyorsun molalarda.
Yani bu durumda 700 lirayi sen veremiyorsan bu kadar önemli konu için, ülkedeki insanlar assin kendini.
Benim maaşım senden çok daha dusuktu , belli bir problemim olmamasına,mutlu bir insan olmama rağmen yine de terapiste giderdim bakış acimi daha sağlıklı hale getirmek için

Back
X