Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Bir kan tahlili öneririm. Yakın zamanda yaptırdım demir ve d vitaminim eksik çıktı. Doktor ilaçlar verdi. İnternetten araştırdım, bu tip eksiklikler yorgunluk, agresiflik vs yapabiliyormuş. Vücuttaki bir şeyin eksikliği bile ruhsal durumumuzu etkileyebiliyor. Doktor değilim kimse yanlış anlamasın. Yakın tecrübemi paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun şimdiden <3

Bir de antidepresan tedavisi gördüm geçmişte.ve acayip cesaret vermişti.hatta o dönem benimle yolda arkadas olmak isteyen iki kişiyle korkmadan tanışmıştım.flort etmiştim ki normalde asla yapmayacağım bisi.hatta ilk öpüşmek bu esnada oldu.bu 15 sene önce idi.cuzdanimi kaybettiğinde tepki verememiştim mesela. Böyle anormal şeyler yaşayınca ilaçları birakmistim
Manoş, durumun düşündüğünden de kötü.Lütfen terapisti dinle, psikiyatriye git. Yan etkileri daha hafif ilaç isteyebilirsin, duruma göre bakar artık doktor.

Antidepresan bana cesaret verdi.hatta insanlar boşanıp iş değiştirenler istifayı basanlar varmış .ben bayağı farklilastim
Nasıl antidepresanmış o ya, yıllarca her şeyi kullandım, şöyle kafam olmadı.

çocuğa altın biriktirme aldığın nafakayla.psikolojini düzelt önce.para gelir ama sağlık gelmez
++
Manoş, çocuğunun sana ihtiyacı var, altına değil. Yakında yatışını verecekler be kadın, başlarım senin altınına.

Bir kan tahlili öneririm. Yakın zamanda yaptırdım demir ve d vitaminim eksik çıktı. Doktor ilaçlar verdi. İnternetten araştırdım, bu tip eksiklikler yorgunluk, agresiflik vs yapabiliyormuş. Vücuttaki bir şeyin eksikliği bile ruhsal durumumuzu etkileyebiliyor. Doktor değilim kimse yanlış anlamasın. Yakın tecrübemi paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun şimdiden <3
Yapılabilecek en tehlikeli yorum bu, zaten zoraki gidiyor. Buna inanırsa kesinlikle gitmez. Yazmayın böyle şeyler, kadın gerçekten iyi değil

Yapılabilecek en tehlikeli yorum bu, zaten zoraki gidiyor. Buna inanırsa kesinlikle gitmez. Yazmayın böyle şeyler, kadın gerçekten iyi değil
düşünemedim kusura bakmayın. ben demir yüzünden bu kadar halsizmişim demek ki bu hanımefendinin gerçekten gitmesi gerekiyor.

Gelirin 6500, kiran sudan ucuz, çocuğunun masraflar için nafakası var,kresini babasının şirketi karşılıyor. Ailen çok zengin, bir sürü yerde emlaki var onlara para verme durumun yok, çocuğun haftaici beş gün onlarda - tüm masrafını onlar karşılıyor yediği içtiği, ulaşıma para odemiyorsun iş yerinin sokağında evin var.yemege para vermiyorsun,evine gelip karnını doyuruyorsun molalarda.
Yani bu durumda 700 lirayi sen veremiyorsan bu kadar önemli konu için, ülkedeki insanlar assin kendini.
Benim maaşım senden çok daha dusuktu , belli bir problemim olmamasına,mutlu bir insan olmama rağmen yine de terapiste giderdim bakış acimi daha sağlıklı hale getirmek için
Hakkaten bu durumda aylık 700 lira terapi parası nasıl verilemeyecek gibi oluyor ya anlayamadım ?
Sgk karşılamadan ilaç da alabilirim demişsiniz. Bazı antidepresan ilaçlar var 300 lira falan . Onu nasıl alacaksınız anlayamadım. Ki genel olarak ilaçlar çok pahalandı zaten. Bende asgari ücretle çalışıyosunuz 2000 lira kira veriyosunuz falan sandım anlattığınız şeylerden. Sağlığınız için ne kadar gerekiyorsa o kadar terapi alın bunu karşılayacak güçte olmalısınız.

Hakkaten bu durumda aylık 700 lira terapi parası nasıl verilemeyecek gibi oluyor ya anlayamadım ?
Sgk karşılamadan ilaç da alabilirim demişsiniz. Bazı antidepresan ilaçlar var 300 lira falan . Onu nasıl alacaksınız anlayamadım. Ki genel olarak ilaçlar çok pahalandı zaten. Bende asgari ücretle çalışıyosunuz 2000 lira kira veriyosunuz falan sandım anlattığınız şeylerden. Sağlığınız için ne kadar gerekiyorsa o kadar terapi alın bunu karşılayacak güçte olmalısınız.
Kimi insanlar acıdan beslenirler. O arabesk yaşam tarzından kurtulamazlar çünkü hayatta haz alabildikleri tek şey acıdır. Acıyı kutsallaştırarak kendilerini var ederler. Sevgiden, mutluluktan huzurda beslenmeyi bilmezler. Bu hanımda öyle olabilir. Halbuki çiçek gibi evladı var onun sevgisine tutunsa, kendisi için yese, gezse, birşeyler yapsa hiç bi sıkıntısı kalmayacak.

Bu hafta psikologumla görüştüm ve bana dediği çocuğumun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olduğu.ben çocuğumu seviyorum ama enerjim.yok sürekli uyuma mutsuzluk eski eşe dönme isteği aileme nefret hep var.mutsuzum.bugun online psikiyatri muayenesi olacam psikiyatri hekimine.cunku buna ihtiyacım var.350 lira ödeme yaptım.30 dakika sürecekmiş.
Kendimi güçsüz hissediyorum.yani nasıl diyim aslında ilaçlarla kendimi uyuşturma düşüncesi yan etkileri vs ilaç istemiyordum aslında
Ama öyle bir noktaya geldim ki dayanamıyorum.ev işi bile yapamıyorum.benim çocuğum benim en iyi versiyonumu hak ediyor.daha da fazlası ben böyle olmak istemiyorum.2 haftada bir gidecekmişim. O kadar gücüm yetmez.ayda bir 350 verebilirim. Çünkü terapistim çok iyi ama terapist desteği ise yaramıyor. O da psikiyatriye önerdi. Ağlama krizlerim vardi
Maaşlı kadınsınız cimri davranmayın artık sağlığınız için para verilir çok normal bu

Benim kocam benim çocuğuma bakmasın ben istemiyorum.ben çocuğuma o manyaga vermem
Hem o manyaga vermem diyorsun hem de kocansız yapamıyorsun ne iş ?
Siz boşandınız dedigimizde o hala benim eşim, eşim gibi görüyorum demedin mi ?
Yemin ederim değişiksiniz, sizi anlamak çok güç oldugu için anlamayı bıraktık zaten.

Psikiyatrist bey kendi açısından iyiydi.ina ulaşabildim.terapiye ulaşma olayı güzel ama sanki beni tam olarak anlamadı.anksiyete için çok ağır bir ilaç vermiş ki kalbe etkileri inanılmaz.okudum.gercekten korktum.esimi anlatınca verdi.onun yaptıklarını vs.sanirim beni sağlıklı görmedi onu sevdiğim için.iyi de anksiyete yok benim öyle fazla.bir de sabah klasik antidepresan içeceğim.onu 15 sene 9ncw de vermişlerdi.onu anladım ki.acaba online de kendimi ifade edemedim mi ya da o mu anlamadı.bilemedim ki

Psikiyatrist bey kendi açısından iyiydi.ina ulaşabildim.terapiye ulaşma olayı güzel ama sanki beni tam olarak anlamadı.anksiyete için çok ağır bir ilaç vermiş ki kalbe etkileri inanılmaz.okudum.gercekten korktum.esimi anlatınca verdi.onun yaptıklarını vs.sanirim beni sağlıklı görmedi onu sevdiğim için.iyi de anksiyete yok benim öyle fazla.bir de sabah klasik antidepresan içeceğim.onu 15 sene 9ncw de vermişlerdi.onu anladım ki.acaba online de kendimi ifade edemedim mi ya da o mu anlamadı.bilemedim ki
1 Seansta şaaaaak diye anlamasını mı bekliyorsun seni ?
Sahi sen nasıl öğretmensin yahu ?
Bir konuyu bile öğrencilere anlatırken pekişsin diye üzerinden geçersin, anlamayan oldu mu diye sorarsın felan filan.
İlacın sendeki takıntıları çözmesini mi bekliyorsun, ya da psikologun ?
Bunu önce kendin isteyeceksin :)
Covid oldum ayağına adamı bilmem kaç kere arayıp, beni hiç mi düşünmedi, hiç mi merhameti yok diye sızlanıp durursan sana degil psikolog tillahi gelse imkansız.
Sen bu şeşkilde kaos dolu yaşamları seviyorsun.
Acıdan besleniyorsun.
Sürekli haklı olayım modundasın.

Son düzenleme:
Back
X