Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Valla ben de bilmiyorum kredi kartı 4000 i geçecek bu ay
İşte o 4bini nereye harciyorsun. Beş yıldır sitedesin, beş yıldır kredi kartin asgari ucretin üzerinde..
Aç bir bak bakalim,bunca parayı neye veriyorsun?
Kirayı kartla odemiyorsun, faturayi kömürü kartla odemiyorsun, kreşi kartla odemiyorsun (zaten eşinin şirketi ödüyor).
Yani neye para harciyorsun bir ayda dört bin lira, cidden merak ediyorum.
Kendine ayda 150 tl psikologa harcamaya eriniyordun, şükür şimdi oranı 350ye cikarmissin..bunca cimri ,pinti insan gidip ucyuze besyuze ayakkabı mı alıyor, lüks restoranlarda şişe mi açtırıyor , nerede yapıyor bunca borcu?

Gideri yok ki konu sahibin.
Sadece küçük sehirde sobalı 1+1ev kirası, market ve fatura masrafı var, o da yani ne yiyebilir ki tek başına yaşayan insan? Öğle yemeklerini de evinde yiyor,dışarıda yemek masrafı da yok.
Çocuk zaten haftada beş gün anne babada,anne baba bir kuruş parasını görmüyor manolyanin. Yani çocuk sadece haftada 2 gün konu sahibinde.
Kendi +haftasonu kalan çocuk için bir aylık mutfak masrafı ne kadardir ki?
Minicik , bir artı bir- tek başına yaşanılan evin elektriği, kömürü ne kadardır?
Pekala asgari ücretle bile gecinebilir bu şartlardaki birisi. Konu sahibin borcu yok,harcı yok,kenarda birikmisi var... Hala bu kadar önemli konuda bile para hesabı yapiyor.
Ama madem bu kadar pinti, nasıl bir caddeye çıkmaya 200-300 harcayabiliyor?
Pintilik degilde biriktirme huyu oldugunu düşünüyorum ben.. bazi insanlar eline geceni hep kenara atar ya öyle.. sanki kıtlik korkusu var gibi bu yuzden sürekli biriktiriyor olabilir..

Bir kan tahlili öneririm. Yakın zamanda yaptırdım demir ve d vitaminim eksik çıktı. Doktor ilaçlar verdi. İnternetten araştırdım, bu tip eksiklikler yorgunluk, agresiflik vs yapabiliyormuş. Vücuttaki bir şeyin eksikliği bile ruhsal durumumuzu etkileyebiliyor. Doktor değilim kimse yanlış anlamasın. Yakın tecrübemi paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun şimdiden <3
Konu sahibinin ki yorgunluktan agresiflikten daha agır ama.. eski esine asıri takıntılı yani..

1 Seansta şaaaaak diye anlamasını mı bekliyorsun seni ?
Sahi sen nasıl öğretmensin yahu ?
Bir konuyu bile öğrencilere anlatırken pekişsin diye üzerinden geçersin, anlamayan oldu mu diye sorarsın felan filan.
İlacın sendeki takıntıları çözmesini mi bekliyorsun, ya da psikologun ?
Bunu önce kendin isteyeceksin :)
Covid oldum ayağına adamı bilmem kaç kere arayıp, beni hiç mi düşünmedi, hiç mi merhameti yok diye sızlanıp durursan sana degil psikolog tillahi gelse imkansız.
Sen bu şeşkilde kaos dolu yaşamları seviyorsun.
Acıdan besleniyorsun.
Sürekli haklı olayım modundasın.
Ögretmen degil diye biliyorum ben..

2 haftada bir gitmeniz gerekken ayda bir giderim maddi yönden zorlar deyince düşünürsünüz sandım. İlaçların fiyatı da az değil. Belki 300 de onlara vereceksiniz
1 şurup 146 tl aldim daha gecende ogluma. İlaclarda uçmus :olamaz:. Sgk var ama devlet karsilamadi şurubu 6 yaş şurubu olduğu icin oglan 4 yaşında. Doktor dozunu ona göre ayarladı

İşte o 4bini nereye harciyorsun. Beş yıldır sitedesin, beş yıldır kredi kartin asgari ucretin üzerinde..
Aç bir bak bakalim,bunca parayı neye veriyorsun?
Kirayı kartla odemiyorsun, faturayi kömürü kartla odemiyorsun, kreşi kartla odemiyorsun (zaten eşinin şirketi ödüyor).
Yani neye para harciyorsun bir ayda dört bin lira, cidden merak ediyorum.
Kendine ayda 150 tl psikologa harcamaya eriniyordun, şükür şimdi oranı 350ye cikarmissin..bunca cimri ,pinti insan gidip ucyuze besyuze ayakkabı mı alıyor, lüks restoranlarda şişe mi açtırıyor , nerede yapıyor bunca borcu?
Valla bazen 4000oluyor.an itibariyle 2700 bu ay 3000 i geçecek 15 ine kadar

Kizlar acayip bir huzur geldi sakinlik yavaşlık.aman aman saçma sapan davranmıyorum.onemli olan karakterimi değiştirmemesi idi.disardan belli olmuyor.uyku yapmiyo.memnunum.tedsvi uzun olacakmış.oyle dedi.

Asıl konum surekli yorgunluk ev işi yapamamak uyku isteği.doktorum dedi ki düşüne düşüne yoğruluyormuşum.su an enerjim iyi.ev işi yapabiliyorum aksamlari

Ben sanırım et tavuk kola abur cubur çok alıyorum.en çok bunları alıyorum.her gün en az 70 gidiyor sadece markete.cocugumun vr benim boğazımızdan hiç kesmedim

Çocuğun sadece iki gün sende kaliyor diye biliyorum. Akşamları almaya mi başladın?
Senin yazdıklarını okudukça şoktan şoka giriyorum. Normalde olsa tek başına, kreşe giden çocuk, memur maaşıyla geçim anca kıt kanaat olur derdim. Bir de çocuk iki gün mü kalıyordu evde 😵‍💫

Back
X