ayy cok güzel olmuş tatlım bende düşünüyorum kaça yaptırdın . gerçekten çok beğendim ..
yok yok gerçekten çok beğendim walla keyfini çıkar :)) ilk fotografını görünce çok moralim bozuldu ersal beye ameliyat olmaktan vazgeçmiştim istanbulda ikamet ediyorum ailem adanada burdan doktor aramaya başlamıştım :))ama şimdi bu fotografını görünce kesinlikle ameliyata karar verdim
şimdi tek sorun çok korkuyorum ameliyattan eşime sürekli ölürmüyüm falan diyorum bu kadar psikopata bağladım
bence çok güzel olmuş onların hepsi şişlik 1 ayda hepsi iniyor şekli yavaş yavaş beliriyor telaşeye kapılma bence benim burnum alçıdan çıkınca yamuk gibiydi 1 ay geçti ve şuan çok hoş bir görünüm aldı biraz sabır
geçmiş olsun canım çook güzel görünüyosun...
Çok guzl olmuş cnm dediğim gbi bnm burnuma çok bnzyo ikiz burunlar:) bnm burun ucu braz şişş daha 1ay beklememz grkyo tam oturması için 6ay yani daha çok degşcek cnm bu hali bile guzll 1 2 ay sonra nsl tatlı durckkk
eski hali daha güzelmiş bence kavisli olsada iğrenç demeseydin daha iyi olurdu.yüce rabbim herşeyi özenerek yaratmış.Ama bu benim fikrim tabiki sen böyle mutluysan sorun yok :)
kime ameliyat oldun
Çok beğendim canım burnunu şişliklerden yana bende mutsuzum ama maşallah iyi iyileşmiş 7 günlük bile epeyi iyi duruyor:)
çok tesekkur ederım canım bnmde sıslık mı kemık mı analmadgım bı sorunum var ama sadece onden bellı oluyor tek korkum onun kalması
benimde öyle canım şimdilik merak etme geçer hepsi zaman lazım işte bir de en çok sabır lazım bizde de o sabır yok galiba biraz:)
ins canım ya şu önden görünen kemiksi şişlik gitse bi oh çekecemsabırsızlıkla tam şekil almış tatlı burnuşumu bekliyorum
güzel olmuş burnuun çok beğendim ben de 2. ameliyatımı olmak istiyorum birinciden memnun deilim o yüzden sordum
Cnm nasl kemik gbi anlmdmm
Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?