Kızlar burnum nasıl olmuuuş

Evet kalkık bir burun yani son resimde biraz daha ii

Ben kalkık burun seviyorum fakat burnum kalkık değil çok fazla hafif bi kalkıklığı var ama sanırım bazı kişilerle kalkık burun anlayışlarımız farklı o yüzden bu kadar kalkık olmasını sen mı ısedın falan dıyınce domuzcuk burnu yaptırmısım gibi hissediyorum ne yalan soylıgım ilginc.. evet gün geçtıkce sıslıkler hafıfleyıp burun yumsadıkca burun ucum duşuyor oturuyor yavas yavas

tatlımmm sen ne yapıcan bizi boşverrrr hayat senin zevk senin sen beğendiysen bize laf düşmezzz takma sen kimseyi kafana sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz zev göreceli bir kavramdır

KIZLAR BURNUM NASIL OLMUŞ diye konu açan sizsiniz yorumlarıda beğenmeyen
Herkes fikrini yazmış bana göre kalkık diğerine göre değil
Bu kişilerin kendi fikri
Neyse uzatmıyacağım güle güle ii günlerde kullanın

tatlımmm sen ne yapıcan bizi boşverrrr hayat senin zevk senin sen beğendiysen bize laf düşmezzz takma sen kimseyi kafana sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz zev göreceli bir kavramdır

Aşırı bı kavis yok burnumda yani onu demek istiyorum kaldı ki kavis abartı derecede olsa dahi çok severim ama benim abrtılı kalkık burun anlayısım farklı sanırsam o yüzden yoksa yazıklarınıza alınım bozulmuyorum ilginiz için teşekkür ederim

Yorumları beğenmemek gibi bi durumum yok daha öncede burnunuz kalkık olmuş falan filan yazan çok oldu zaten merak etmeyin fakat siz bu kadar kalkık burnu sizmi istediniz falan demişsiniz şasırdım sadece .. Bana göre kalkık burun fotoğraftaki bayanın burnu gibi bişey. ben doktorumada bu tip kalkık burun şekilleriyle başvurmuştum zaten

Kalkık burun seviyorum fakat suratıma gitmiceği için hafif bi kavis verildi siz kalkık olmuş diyince seviniyorum bile iyi çok düz olmamış diyorum

Olay bu yani sizin kalkık anlayışınız farklı benimkisi farklı.. Teşekkür ederim

Son düzenleme:

:)) güzel

bence kalkıklığı çok orantılı süper maşallah bayıldım:)

canım senin burnun oturdukca cok güzelleşiyor maşaallah..sadece ilk resmini begenmemıstım acayıp lalkık gelmişti ama suan cok begenıyorum..ayrıca senın doktora gösterdıgın burundan kat kat güzel olmus hayırlı olsun.

Doktoruma götürdüğüm o tip kalkık burunlar benim gözümede fazla kalkık görünüyor iyi ki dinlemişim doktorumu pişmanlık çekmiyorum hiç değilse :) ama işte insanın burnunda öyle bi çıkıntı olunca orayı indirilebildiği kadar indirilsin istiyor oyuk olsun kalkık olsun kayak pisti gibi olsun dediğim günler çok uzağımda değil ne günlerdi diyorum artık yorumuz ve ilginiz için teşekkür ederim gündün güne değişiyor :)

canım geçmiş olsun, ben de ay sonuna ameliyatımı olacağım, tamponluyken yemek yeme ve su içmekte zorlanıyormusun, ersal bey delikli tampon kullanıyormu ?? ayrıca ben çalıştığımdan, ameliyat ağrısı ve izleri 2 haftalık süreç sonrasında işbaşı yapacak kadar iyileşiyormu ?

Cnm cok güzel olmus güle güle kullan nereye ve nekadara yaptirdin cevap verirsen cok sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…