Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
Eki Görüntüle 797096
Eki Görüntüle 797098
Eki Görüntüle 797097
kızlar 15. gün .. yandan çok güzel ama önden garip ve fotoğrafta sol tarfda çıkıntı var geçer mi sizce şişlikmidir sizde böyle bi durum yaşadınız mı ?
etimekk,
görüntü gayet iyi, peki solunumda sorunun var mı şu an?
çok güzel olmuş güle güle kullan :)
tatlım çok güzel olmuş. minik yüzünle uyumlu.
Canım çok güzel olmuş burnun. Ameliyat olalı 2 ayı geçmiş heralde. Son halinin fotoğrafları var mı şişlikler iyice azalmış şekli oturmaya başlamıştır heralde valla çok beğendim. Böyle gördükçe bana da cesaret geliyor.
Ben burnumdan devüasyon sinüzit ve geniz eti ameliyatı olmuştum. Estetik yaptıramamıştım o zamanlar sigorta karşılamıyordu sonuçta. Bi de çok hevesli değildim. Şimdi tekrar devüasyon gerekiyor burnuma horlama şikayetlerm yeniden başladı nefes alamıyorum astımım zorluyor falan. Artık çalışıyorum da estetik de olsam mı diye düşünmeye başladım. ama cesaret.. Devüasyon estetiğe göre çok kolay. Değer mi diyorum bu zorluğa :)
masallah canım ya senın burnununa bayılıyorum, çok çok guzel, tam hayalımdekı burun, ama malesef benım burnum senın gıbı guzel olmadı, senın cok tatlı ya fındık gıbı bebiş burnu gıbı masallah
ilk defa yapılmış bir burunu çok beğendim.. gerçekten çok güzel olmuş
Canım benım, ben fotoğraf koyamıyorum nısanlım ızın vermıyor, benım burnum bugun tam 40 gunluk oldu, eskı kemerımın yerınde kucuk bır çıkıntı var yanı amelıyat oncesıne göre daha guzel görunuyor ama dumduz puruzsuz bır burun sırtım yok, onden hıç problem yok ama yandan o çıkıntı benı cok sınır edıyor, bı de burnumum bıraz daha kucuk olmasını ısterdım senın gıbı ama kucuk değil, tabı daha şişliklerım de var ama sankı o cıkıntı hıc gecmeyecek gıbıme gelıyor, fakat revızyon olmayı hıç ıstemıyorum boyle kalırsa da razı olacağım artık ama umarım daha ıyı olur
canım harika olmuş kıskandm valla :) ama bende aynsından istiyorum buluşalım çok istiyorum çok da korkuyorum.güle güle kullan canım fıstk olmuşssun
çok tesekkur ederimmm :)yakışmış ama çok kalkık geldi bana da :)
Bandajli olan gayet iyi duruyo ama bahcede cekilmis resim ya iyi cikmamis yada bana oyle geldi baya bi yukari bakiyo ben pek beyenmedim senin beyenmen onemli
Fotoğraflarda sorun var mı kızlar ya kafam karıştı ins düzgünce atmışımdır :S
Çok farklı olmuş eskisinden. Güzel olmuş yani geçmiş olsun. :)
Çok çok güzel olmuş bence. Keyfini çıkar o tatlış burnun :)
ben 1 yıl önce burun ameliyatı olmustum ve gecen ay kontrole gittim doktor hala burun ucunda cok az ödemler olduğunu söyledi burnun ameliyat sonrası seklı 1 yıl ve sonrası ortaya cıkıyor cok sabır gerektiren bir durum malesef....
canım ersal kaya hakkında bilgi verirmisn ben dogal burun istiyorum ve adanadaym yerini biliyorum.benm korkum ameliyat ve morluklarn geçmemesi ne kadar sonra geçiyoyakısır mı bide korkuyorum benimde hem kemikli hem geniş burnum
saol canmen iyis sanırım ersal kaya.bu arada sen kimin tavsiyesyle gittn oraya.senin burnun sanki hiç estetikmş gbi durmuyo süper olmuş maşallah darısı basıma inşallah
bu arada 7 günlük dedign ble süper morluk falan yok ya inşallah bende öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?