Kızlar burnum nasıl olmuuuş

tatlım çok güzel olmuş. minik yüzünle uyumlu.

Canım çok güzel olmuş burnun. Ameliyat olalı 2 ayı geçmiş heralde. Son halinin fotoğrafları var mı şişlikler iyice azalmış şekli oturmaya başlamıştır heralde valla çok beğendim. Böyle gördükçe bana da cesaret geliyor.

Ben burnumdan devüasyon sinüzit ve geniz eti ameliyatı olmuştum. Estetik yaptıramamıştım o zamanlar sigorta karşılamıyordu sonuçta. Bi de çok hevesli değildim. Şimdi tekrar devüasyon gerekiyor burnuma horlama şikayetlerm yeniden başladı nefes alamıyorum astımım zorluyor falan. Artık çalışıyorum da estetik de olsam mı diye düşünmeye başladım. ama cesaret.. Devüasyon estetiğe göre çok kolay. Değer mi diyorum bu zorluğa :)

Son düzenleme:

masallah canım ya senın burnununa bayılıyorum, çok çok guzel, tam hayalımdekı burun, ama malesef benım burnum senın gıbı guzel olmadı, senın cok tatlı ya fındık gıbı bebiş burnu gıbı masallah

etimekk,
görüntü gayet iyi, peki solunumda sorunun var mı şu an?

Canım solunumda hiç sorunum yok rahat nefes alıyorum şu ana kadar problem olmadı :)

çok güzel olmuş güle güle kullan :)

Çok teşekkür ederim :)

tatlım çok güzel olmuş. minik yüzünle uyumlu.

Canım benim çok sağol :)

23'ünde tam 3 ay olacak foto yüklicem hemen :) evet baya oturmaya başladı gibi inceldi hafiften burnum fakat iyileşme süreci 1 yıl sürüyormuş burun ucum hala hissiz :) ben bu ameliyatı olmayı çok ama çok istiyordum o yüzden hep diyorum ameliyat sonrası acılarına, tamponlar çıkarılana kadar alamadığım nefeslere değerdi :) tabi benim gibi burnunu iyi koruyamaz bol darbe alırsan pişman olursun ameliyat sonrası yapcagın en ıyı seyburnunu korumak olmalı tabı doktorun ıyı bi iş yaparsa acıları morlukları kısa zamanlı oluyor :) bence değer yani :)

Canım benim çok teşekkür ederim burnunu merak ettim foto varsa bakmak isterim.. Kan gunluk kı burnun duzelır yenıyse benımkısıde çok değişti cunku

ilk defa yapılmış bir burunu çok beğendim.. gerçekten çok güzel olmuş

Çok teşekkür ederim :)

Canım benım, ben fotoğraf koyamıyorum nısanlım ızın vermıyor, benım burnum bugun tam 40 gunluk oldu, eskı kemerımın yerınde kucuk bır çıkıntı var yanı amelıyat oncesıne göre daha guzel görunuyor ama dumduz puruzsuz bır burun sırtım yok, onden hıç problem yok ama yandan o çıkıntı benı cok sınır edıyor, bı de burnumum bıraz daha kucuk olmasını ısterdım senın gıbı ama kucuk değil, tabı daha şişliklerım de var ama sankı o cıkıntı hıc gecmeyecek gıbıme gelıyor, fakat revızyon olmayı hıç ıstemıyorum boyle kalırsa da razı olacağım artık ama umarım daha ıyı olur

canım harika olmuş kıskandm valla :) ama bende aynsından istiyorum buluşalım çok istiyorum çok da korkuyorum.güle güle kullan canım fıstk olmuşssun

Bandajli olan gayet iyi duruyo ama bahcede cekilmis resim ya iyi cikmamis yada bana oyle geldi baya bi yukari bakiyo ben pek beyenmedim senin beyenmen onemli

canım aynı sorun bende de vardı ve hala var bellı yerlerde hemde :) doktorumun bana şöyle söyledi burun derisindeki şişlikler iyice geçtikce burun kemiğinde şişlikler ortaya çıkacak heryer aynı şekilde incelmicek iyileşme surecin 1 yılı bulucak dedi :) bilmiyorum söylediği oldukca mantıklı geliyor bana kendisinede oldukca guvenırım :) kaldıkı hala burun ucumda hissizlik var zamanla kemiğinde iyileşcek :) ve benımde burnum sosis gibiydi yeni yeni incelliyor yandan fotolarda ince durduguna bakma sen onden ne kadar kalındı bı bılsen :) 40 gunluk halımle su an ki halim arasında çok çok fark var gözle görulur fark var öyle diyim :) gule gule kullan burnusunu canım benım hayırlı olsun

canım harika olmuş kıskandm valla :) ama bende aynsından istiyorum buluşalım çok istiyorum çok da korkuyorum.güle güle kullan canım fıstk olmuşssun

çok teşekkur ederim canım mersındeysen ya da yakın bı yerlerde tabıkı gorusmeyı bende cok ısterım :)) darısı basına korkma hıc doktoruna guven yeter ondan sonra hersey sende bıtıyor ıyı korursan hıc bısey olmaz benim gibi olmayında

yakışmış ama çok kalkık geldi bana da :)
çok tesekkur ederimmm :)

Bandajli olan gayet iyi duruyo ama bahcede cekilmis resim ya iyi cikmamis yada bana oyle geldi baya bi yukari bakiyo ben pek beyenmedim senin beyenmen onemli

bahcelı fotoda henuz 2 gunluktu :) burnum su anda duz ya da bana oyle gelıyor bılmıyorum ama ınanın mınık kavıslı burunları cok sevıyorum çok tesekkurlerrr :)

çok teşekkur ederim canım mersındeysen ya da yakın bı yerlerde tabıkı gorusmeyı bende cok ısterım :)) darısı basına korkma hıc doktoruna guven yeter ondan sonra hersey sende bıtıyor ıyı korursan hıc bısey olmaz benim gibi olmayında

Fotoğraflarda sorun var mı kızlar ya kafam karıştı ins düzgünce atmışımdır :S

ben 1 yıl önce burun ameliyatı olmustum ve gecen ay kontrole gittim doktor hala burun ucunda cok az ödemler olduğunu söyledi burnun ameliyat sonrası seklı 1 yıl ve sonrası ortaya cıkıyor cok sabır gerektiren bir durum malesef....

canım ersal kaya hakkında bilgi verirmisn ben dogal burun istiyorum ve adanadaym yerini biliyorum.benm korkum ameliyat ve morluklarn geçmemesi ne kadar sonra geçiyo yakısır mı bide korkuyorum benimde hem kemikli hem geniş burnum

Çok farklı olmuş eskisinden. Güzel olmuş yani geçmiş olsun. :)

Çok teşekkür ederim eskisinden kat kat güzel oldu karşılastırınca duygulanıyorum vallahı :))

Çok çok güzel olmuş bence. Keyfini çıkar o tatlış burnun :)

Çok saol canım benim :) kefını cıkarmaya çalısıyorum :) aldığım darbeler olmasaydı bıde su an keyfıme dıcek yoktu sanırım :) kendı gozum kaldı kendı nazarım deydı resmen :)

kesınlıkle oyle.. en zorlu kısım ıyılesme suresınde baslıyormus dedıkelrı ne dogruymus megerse :) ben bıde burnuma darbe aldım o darbenın sıslıklerı gectı baya bı ama ınsallah gozume gorunen sorunlu yerlerde ıyılesır hala burun ucum hissiz cunku ıyılesır dıye umuyorum :)

dogal burun ısıtyorum dıyorsan kesınlıkle ersal bey dogru adres :) ama herseyden once doktoruna guvenmek onemlı... bana samımı gelen tavırlar belkı senın hosuna gıtmez ve doktorunla samımıyet yakalayamazsan emın ol cok kasılırsın huzursuzluk olur ben buna ınanıyorum :) benım amelıyatım 4.30 saat surmus kendımı guvendıgım ınsana bıraktıgım ıcın hıc korkum olmadan gıttım hatta amelıyat sadyesıne gule oynaya kendım atladım hemde basım donuyordu narkozdan sanırım bısey vurmuslardı cunku :)) doktorla sakalasıyordum hıc korkmadım ne konustuysak ne tasarladıysak en son o olcaktı ınanıyordum cunku o yuzden tek korkum iğne oldu :)) doktorla gıt konus derım samımıyet olursa aranızda korkunda kalmaz kotu olcak mı olmıcak mı dıye.. morluklara gelınce benım morlukalrım tamamen 12 gunde gectı alcımın tamamen cıkarıldgı gun hıc yoktu ama nasıl desem hanı gec uyursun hep uykusuz olursun kozlerınn altında sıyah sıyah halkalar olur ya onun gıbı baya bellı sıyah halkarım vardı kı hala var :) ama oyle dayak yemıs gıbı degıl :) gorenler sen cok mu gec uyuyorsun dıyordu sadece :) yakısmasınada gelınce emın ol ersal bey yuzune gıden en dogal burnu yapıyor :) hatta dıger hastalarında fotolarını gosterıyor sana belkı benımkınıde gorursun :))

dogal burun ısıtyorum dıyorsan kesınlıkle ersal bey dogru adres :) ama herseyden once doktoruna guvenmek onemlı... bana samımı gelen tavırlar belkı senın hosuna gıtmez ve doktorunla samımıyet yakalayamazsan emın ol cok kasılırsın huzursuzluk olur ben buna ınanıyorum :) benım amelıyatım 4.30 saat surmus kendımı guvendıgım ınsana bıraktıgım ıcın hıc korkum olmadan gıttım hatta amelıyat sadyesıne gule oynaya kendım atladım hemde basım donuyordu narkozdan sanırım bısey vurmuslardı cunku :)) doktorla sakalasıyordum hıc korkmadım ne konustuysak ne tasarladıysak en son o olcaktı ınanıyordum cunku o yuzden tek korkum iğne oldu :)) doktorla gıt konus derım samımıyet olursa aranızda korkunda kalmaz kotu olcak mı olmıcak mı dıye.. morluklara gelınce benım morlukalrım tamamen 12 gunde gectı alcımın tamamen cıkarıldgı gun hıc yoktu ama nasıl desem hanı gec uyursun hep uykusuz olursun kozlerınn altında sıyah sıyah halkalar olur ya onun gıbı baya bellı sıyah halkarım vardı kı hala var :) ama oyle dayak yemıs gıbı degıl :) gorenler sen cok mu gec uyuyorsun dıyordu sadece :) yakısmasınada gelınce emın ol ersal bey yuzune gıden en dogal burnu yapıyor :) hatta dıger hastalarında fotolarını gosterıyor sana belkı benımkınıde gorursun :))[/QUOTE]

saol canm en iyis sanırım ersal kaya.bu arada sen kimin tavsiyesyle gittn oraya.senin burnun sanki hiç estetikmş gbi durmuyo süper olmuş maşallah darısı basıma inşallah
bu arada 7 günlük dedign ble süper morluk falan yok ya inşallah bende öyle olur

Son düzenleme:

annemin arkadası vardı ben deli gibi burnum için doktor ararken kendisi önerdi daha once oda amelıyat olmus ama burun degıl karın germe ve meme kucultme hıc pısmanlıgı yoktu cok memnundu ve tabıkı arkadasıda burnunu yaptırmıs cok guzel falan demıstı oyle akrar almıstım derin internet arastırmalarım sonucunda :)) 7 gunluk halımde de morluk var aslında ama gorunmemıs goz sag mı sol mu hatırlamıyorum ama bı gozumde serce parmagın tırnagı kadar morluk vardı dıger tarfda da cızgı seklınde morluklarım vardı dedgım gıbı 12. gun hıc morlugum kalmadı benım :) insallah olursun hersey ıstedgın gıbı olur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…