Kızlar burnum nasıl olmuuuş

tamponlar delikli bilmiyorum ama ben çok hafif nefes alıyordum 5 gün tamponlu kaldım.. 12. günümde yanı tamamen alçılarımın alındığı gün hiç morluklarım kalmamıştı :) ki ben narkozdan dolayı sürekli buzumu kaldırıp atıyordum sızlatıyor diyim buzda kullanmadım hiç doğru düzgün :) iki haftalık süreçte hemencecik geçer seninkide diye tahmin ediyorum :) yemek yerken sızı oluyordu ama oyle dayanılmıcak kadar değil hafif hafif yemek yiyebiliyorsun su da aynı şekilde tek nefeste su içemedim yudum yudum :) oda 5 gün sürdü dediğim gibi bu burnu çok istediğim için açısıda sızısıda değerdi diyorum :) fakat tamponun en kötü yanı ne dersen kuşkusuz diyebilceğim şey yediğin o güzelim yemeklerin tadını alamıyorsun :) ondan başka hiç bi kötü yanı yok umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Gecmis olsun gule gule kullan :)

yeeni uyeyim bende resim eklicem ins 8ay oldu burun ucun top gibi hala sende de varmi o durum susn tam kac ay oldu sana bide sana tepkiler nasil benm eski halimi daha iyi buluyorlar yakistiramadilar yuzume gule gule kullan burnunu canin

Gecmis olsun gule gule kullan :)

Çok teşekkür ederim :)

harika bi değişim arkadaşım

fotoğraflara baktıkca bende diyorum bunu çok teşekkürler canım benim

yeeni uyeyim bende resim eklicem ins 8ay oldu burun ucun top gibi hala sende de varmi o durum susn tam kac ay oldu sana bide sana tepkiler nasil benm eski halimi daha iyi buluyorlar yakistiramadilar yuzume gule gule kullan burnunu canin

Merhaba benim bu ayın 23ünde tam 3 ay olacak.. Benim burun ucum normalde top gibiydi yuvarlaktı burun ucumda da oynama yapıldığı için hafif sivri ve ince bi burun ucum var fakat alçımın çıktıktan sonraki süreçte aşırı şişlik ve sertlik vardı ona bağlı olarak yuvarlak duruyordu burun ucum çok olmasada burun ucum yumşadı çok az yumşadı ama buna bağlı olarakda günden güne inceliyor fakat doktorum demişti en son burun ucu iyileşiyormuş 1 - 1.5 yıl sürüyormuş düzelmesi daha burnunuz yeni sayılır 1 yıl olmadan bozmayın morelinizi

muhteşemm olmuş bebişim geçmiş olsun. Burnun ömürlük olsun güle güle kullan yeni burnunu :))

İlk fotoğrafı görünce içimden çok kalkık yea dedim ne yalan söyliyim sonra en son koyduğunu gördüm şişlikten öyle olduğunu anladım.
Gayet güzel oturmuş, minnak bi'burun olmuş çok da güzel olmuş
Güle güle kullan

Merhaba benim bu ayın 23ünde tam 3 ay olacak.. Benim burun ucum normalde top gibiydi yuvarlaktı burun ucumda da oynama yapıldığı için hafif sivri ve ince bi burun ucum var fakat alçımın çıktıktan sonraki süreçte aşırı şişlik ve sertlik vardı ona bağlı olarak yuvarlak duruyordu burun ucum çok olmasada burun ucum yumşadı çok az yumşadı ama buna bağlı olarakda günden güne inceliyor fakat doktorum demişti en son burun ucu iyileşiyormuş 1 - 1.5 yıl sürüyormuş düzelmesi daha burnunuz yeni sayılır 1 yıl olmadan bozmayın morelinizi[/QUOTE]

muhteşemm olmuş bebişim geçmiş olsun. Burnun ömürlük olsun güle güle kullan yeni burnunu :))
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim inş ömürlük olur :) sakınan göze çöp batar derler iki kez ciddi darbe aldım ama hayırlısı artık korkuyorum iyice

Teşekkür ederim :) özellikle ilk fotoda aşırı kalkık gün geçtikce bende bunu daha net fark ediyorum burun ucu yumşadıkca kalkıklık yok oluyor resmen yıllar sonra çok şükür minnak bi buruna kavuştum darısı çok isteyenlerin başına olsun inşallah.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Son fotoğrafı göz önünde bulundurursak yüzünüze yeni burnunuz çok yakışmış güle güle kullanın.

Son fotoğrafı göz önünde bulundurursak yüzünüze yeni burnunuz çok yakışmış güle güle kullanın.

Teşekkür ederimmmm :)

Cok güzel olmus burnun kime yaptirdin ?
Son hali ne ?
Daha da güzel olmusdur su an ?

Çok teşekkür ederim Adanada Ersal Kayaya yaptırdım
Son halinin fotoğrafını bu kez tam 3. aya girdiğimde atmayı düşünuyordum pek fazla güncel olcamıyorum burada en kısa zamanda atıp yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

kıyamam çok geçmiş olsun ama dr bir sorun yok dediyse içini ferah tut ve dikkatli ol :))

Canım benim çok saol aynen bende doktoruma aşırı derece güveniyorum ve bekliyorum ins problem cıkmaz :)

sence duzelme ihtimli kaldimiki hic mutlu degilim

sence duzelme ihtimli kaldimiki hic mutlu degilim

Canım benim bozma morelini lütfen bende aldığım darbede dolayı burnum değişti gibi oldu hala iyileşmedi elle masaj yapıyorum ilk başta burnum kaymıştı vs hepsi yavas yavas oturuyor fakat burun ucum hala sert.. burun ucu cok hassas zamana ihtiyaç var net bişey demek için.. istediğin burnu yapamayan kotu olmuş bı burun yapan doktorlarda ıkıncı amelıyatı ucretsız yapıyormus bi kac tanıdık ıkıncı amelıyatını olmustu olmadı oyle bısey dusunursun ama 8. aymış hala değişme durumu var yanı soyle sorayım burun ucunde hissettiğin sertlık var mı ? o sert ödeme bağlı olarak diklik vs ? bunlar varsa zaten henüz yumsamamıstır burnun.. uzulme dıcem ama bende bende öyleyım sureklı ayna elımde korkuyla bakıyorum bır an once ıyılesme surecını tamamlasaydık bı

çok güzel olmuş güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…