Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

deno2008

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
40
1
16
Konya
:///////
Eski sevgilimle ayrılmıştık 3 aya yakın olacak adam hergün yalvarıyordu yakarıyorduuu ne olur geri gel diye ama hergünnn :/ abartısız . Dün bir kız arkadaşımla alışverişe çıktık eski sevgilim yalnız yaşıyor . Benim için antalyayı bıraktı benim yaşadığım küçük ilçede kendine bir iş yeri açtı ...kız arkadaşım çok yoruldum hadi gel seninkinin evine gidelim ne yapıyor bakalım dedi bende saf saf olur dedim . Kız arkadasım ortak arkadaş . Zile bastık evde bir erkek arkadaşıyla oturuyordu . Bizde girdik içeri ne yapıyorsun ne ediyorsun sohbetten snra arkadaş aldığı bir kıyafeti denemek için onun yatak odasına gitti denedikten sonra tekrar odaya geldi .canı sıkılmıştı bayagı ne oldu dedim gel diğer elbise galiba dar geldi ona bir bak dedi .yatakodasına bende girdim arkadsım yatagın başını gösterdi yatak başında rulo pecete ıslak mendil ve su şişesi duruyordu .su şisesi yarımdı rulo bayagı kullanılmıştı . Sonra odadan bir hısımla cıktım bagırdım sen serefsizin birisin iyiki ayrımışım senden vs vs sonra acıkladı durumu onlarla temizlik yapıyormuşşşş :////// suyuda gece yatarken içiyormuş ... Kısacası kızlar ben aldatılıyormusumda haberim yokmuşşşş . Aldatılıyor görüyorum cünkü ilişkimin iki taraflı duygusal boyutu devam edıyordu ... Yada ben iki taraflı diye biliyordum ... Sİz siz olun bu erkek milletine güvenmeyin her zaman bir alternatifleri vardır bunların .... Bu olay dün yasandı ve hala arıyo acmıyorum

Rulo peçeteden nasıl bir sonuc cıkardınız anlamadım?

Burnunu siliyordur belki?

Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii

Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii

Ya Allah askına ben de kanıt deyince sac teli, kadın donu fln buldun sandım.

Şaka mısın arkadaşım sen?

Kış ayında grip olduğumda ben de yatagımın yanına rulo peçete alıyorum bazen Allah Allah.

Ben hiçbir şey anlamadım. Benim başucumda kendimi bildim bileli rulo peçete veya tuvalet kağıdı bulunur.

Sevişirken falan da hiç rulo peçete ya da su kullanmadım. Anlamadım ne gibi bir sonuç çıkardınız bundan.

Ayrıca anladığım kadarıyla şu an ortada bir ilişki yok. Neden aldatılmış hissine kapıldınız?

Ayrıca o adam rulo peçeteden şüphelenen bir kızı hala arıyorsa değerlendirmek lazım bence. Ben olsam bir daha görüşmezdim :26:

Anladığım kadarıyla snei bu konuda şüphelendirmeye çalışan da arkadaşın. Amacı ne?

Son düzenleme:
Odanın herbir miliminde saç teli aradım ama bulamadımm ayrıca oda tertemiz derli topluydu ... Ya ben galiba asırı kıskançlık yaptım paranoya geliştirdim :////

Odanın herbir miliminde saç teli aradım ama bulamadımm ayrıca oda tertemiz derli topluydu ... Ya ben galiba asırı kıskançlık yaptım paranoya geliştirdim :////

Ben o adamın yerinde olsaydım acıklama yapmak yerine; senin ayrıldığın sevgilinin evinde ne işin var derdim

valla şu aralar bende rulo peçete ve suyla yatıyorum öksürük aksırık olduğu için gerçi erkek milleti güven olmaz ama adam kendi başına bişeyler yapıyordur belki :44:

Sizin aranızda bir ilişki yoksa henüz ne kadar senle beraber olmak da istiyorsa başkalarıyla görüşebilir bu adam. Sen adama bir vaatte bulunmuyorsun ki. Kıskançlığa lüzum yok.

Ama rulo peçete su ıslak mendil bunlara kanıt değil. Bunlar yatak odasında bulunan şeyler zaten.

:))) bu konu gercekse 14, 15 yasinda fln olman lazim..

Ablacim aklina gelen seyi illa baska bi kizla yapmasina gerek yok, tek basina yaptiginda da temizlik icin kullanabilir.

Sanırım sizi rulo peçete ile aldatmasından şüpheleniyorsunuz. Bazı insanların eşyalara karşı ilgisi olduğunu duymuştum. Aldatılıyor olabilirsiniz.

tövbe bismillah. valla konuyu okudum da ayıldım....
nasıl bir mantık kurdunuz...
su şişesi ve rulo peçeteyle

Aldatmanın reçetesi değildir. ama rulo peçete sakat bir durumdur. Üstelik erkeğin yatak odasındaysa..
Kusura bakmayın kızlar ama bu böyledir...

Kullanılmış bir peçete görürsen anlarsın zaten boyutunu..

topik başlığını okur okumaz. adama laf saymak için bi hışımla girdim. yazıyı okuyunca hevesim kursağımda kaldı nerde rulo peçete su görsem aklıma sen gelirsin mutlaka eminim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…