Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

hem islak mendil hem rulo pecete niye kullansin
islak mendile temizleyip kuru peceteyle mi kuruladi saniyorsun anlamadim
:130:

hele hele su sisesini hic anlamadim onunlada yikiyormu sandin acaba yatak odasinda

Bu anlattiklarina gore sanirim ben de sevgilimi aldatiyorum. sayen basucumda her zaman bi sise su, tuvalet kagidi ve rafimda da islak mendil durur :18:

Yaşını çok merak ettim açıkcası, nasıl bir mantıktır buda başka birşey. Baş ucumuzda şişe, şişe olmadı bardak olur. Peçete,kitap,ayna,kalem ne bilim olurda olur yani bunların olması kadar normal birşey yok. Korktum şimdi odamı gören biri benim hakkında ne düşünür acaba 😃 şükür hastalıklı insanlar yok hayatımda.. Hayal gücüne bak ya. Bir de neyi merak ettim biliyor musun, bunlar bizlere normal geldi normal amaçlar ile kullanıyoruz ya, sen ne amaçlı kullanıyorsun da böyle hayal gücünü zorladı??

o zaman bende sevgilimi aldatıyorum nickim kağıt havlu:))))

ayrıldığın ve istemediğin sevgilinin evine niye gidiyosun arkadaşım? Tuhaf tuhaf hikayeler yani, yok duygusal açıdan hala sevgiliymişsiniz de bilmemne , o zaman ne açıdan sevgili değilsiniz? Adamı 3 aydır yalvartıyosun, arkadaşınla emrivaki yapıp evine ve yatak odasına dalıyosunuz gene bişey demiyo üstüne saçmasapan bişeyden kıyameti kopartıyosun. yine de bişey demiyo. 2 taraftan birine fazla sabır verirlermiş ki diğer kaprisliyi çekebilsin, bu ilişkide sabırlı taraf senin sevgilin valla kusura bakma.

Ahahahhahah son mesaj: kağıthavlu'yu görünce yarıldım. E tabi vakti gelmişti konuya bir açıklık getirmenin. Söyle bakalım su şişesi ile o saatte adamın yatak odasında ne yapıyordunuz?

Konu sahibi arkadaşım, kağt havlu genellikle masturbasyon geyiğine malzeme olmuş bir üründür. Yani genelde ilk akla o gelir. Aldatıldğım için ayrıldık demiştin. İlkinde cidden aldatıldığından emin misin peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…