Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

evet seçenekler bi dünya...

konu sahibi işin zor vhalla...

Şüphelerin tekrarda aldatıldım mı konusunda.
Ne dıyelım birincisinde aldatan devamı da gelir.
Suphelerınde haklısın.
Ama sen burnunu surt sonra geri donecekmıssın zten.
Bence bır sıkıntı yok.

acaba siz erkek arkadaşınızla birlikte olduktan sonra dışa boşalıp rulo peçeteyle ve ıslak mendille mi siliyordu ki aklınıza bu geldi de direk yargıladınız? belki adam mastüsbasyon yapıyor ? kız arkadaşınız da hoşmuş gel gel diye çekiştirip göstermiş, aldatılma ilişkide olur siz birlikte değilsiniz ki bitmiş bir ilişkiye şans vermek istemişsiniz anladığım kadarıyla.

hahaha şaka gibi ya bence tüm kadınların cantasında olması gerekn sey bunlar cocugun odasında cıktı dıye aldattıgını dusunmussunuz ve kırk yıl dusunsem boyle bır bag kuramazdım bu nasıl saçma düşüncee bu mantıkla bakarsak hersey delıl olabılır o cocuk hala sni arıyorsa kıymetını bıl bence

Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii

hayatta duyduğum en saçma şey ne alaka yaa peçeteden su da nerden çıkardın aldatıldığını. millet yatakta basıyor da adamın açıklamasına inanıyor sen ne diyosun yaaaaa:))))))))

Valla istersen eski sevgilini yatakta biriyle bas yine de aldatılmış olmuyorsun. Çünkü siz sevgili değilsiniz.

allah iyiliğini vermesin ya rulo peçete ilemi aldatıldığını sandın birde ıslak mendil ve su şişesi öyle mi..
ben şeyi merek ettim su şişesinde ki suyu ne yapıyor sence rulo peçeteye döküp mü tövbe tövbe

arkadaşında sende çok orjinalmişsiniz..

Rulo peçete,ıslak mendil ve su şişesinden aldatılma sonucu cıkarmıssn.. benım hayatta aklıma gelmezdi.. bence cocugun gunahını aldn ama tabi erkeklerede guven olmuyor. onceden senın guvennı sarsacak biişimi yaptı da böle dusundun.. yoksa bu pecete su aldatılma sımgesı diildir.

su ne ya . hiç gerçekçi değil ama hadi bakalım. aldatılmadınız sizi hiiiç ilgilendirmez çünkü,arkadaşınızın morali odada su ve peçete gördü diye mi bozuldu

Bence bi aldatılma yok çünkü ortada bir ilişki yok adı üzerinde eski sevgilim diyorsunuz.. Ayrıca bulduklarının da bir ispat olduğunu düşünmüyorum

1- Aldatıldığınız icin ayrıldığınız adamın evinde ne işiniz var?
2- Burnunu sürtmek icin ayrıldıysanız neden görüşüyorsunuz?
3- Sizi aldatmış olmaz cünkü siz sevgili değilsiniz, değil mi?

Su şişesi "şey"esnasın da yada sonrasın da dilimiz damağımız kuruduğunda lazım oluyor.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım,
Bence eski sevgilinizin ne yaptığını kurcalamak yerine "kız arkadaşınıza" dikkat edin derim.

benim de baş ucumda, su, ıslak mendil, rulo peçete hatta tuvalet kagıdı bulunur.
ve bunları neredeyse evin her odasına koyarım, elimin altında olması rahat oluyor. misafirler de sizin gibi mi düşünüyordur acaba...?
hemen toplayayım, neme lazım belki gördükçe fantazi kuruyorlardır her odada...

aynı şeyi düşündüm okurken.
işin garibi kız arkadasının da benzer şeyi düsünmesi, kıyafet icin girmiş odaya gözü kanıt arıyor.
peceteyle su gorunce hemen gorunce işkillenmiş. tuhaflar...

neyse adama söyleyelim bir de kolonya koysun, alkol sonucta, dezenfektan olarak kullanır bundan sonra.

Kusura bakmayın ama saçmalamışsınız.Adam hergün yalvarmış siz kabul etmemişsiniz ömür boyu sizin keyfinizi mi bekliycek? Erkek sonuçta.Kağıt havludanda aldatılma sonucuna nasıl vardınız çözemedim.

Konu sahibi arkadaşım,
Bence eski sevgilinizin ne yaptığını kurcalamak yerine "kız arkadaşınıza" dikkat edin derim.

ben yazıda barıştıklarını sanmıştım.
bir de bunların hepsi "eski sevgili"de mi oluyor...?

bu arkadasları olan kız aralarını mı yapmaya calısıyor yoksa tekrar barısacaklar diye bozmaya mı anlayamadım.
bu konu çok karmaşık geldi. normal olan tek şey peçeteyle su çıktı walla.

Evet "eski sevgili"...
Bence aralarını yapmaya falan çalışmıyor.
Alışveriş sonrası "hadi gel senin x e gidelim bakalım ne yapıyor" diyor.
Konu sahibi düşünmüyor ama maşallah arkadaş çok düşünüyor konu sahibinin x ini.

Yaa kusura bakmayın çok güldüm ben konuya
peçete ve sudan nasıl böyle bir sonuç çıkardınız ki :26:

Özellikle şu kış aylarında başucunda peçetesi suyu eksik olan var mı ki bir de rulo eksilmiş demişsiniz.

O zaman ben de sevgilimi günde 2 ruloyla aldatıyorum hemen itiraf etmeliyim

evet arkadaşı çok hoşlanıyor burası kesin.hatta konu sahibini kullanıyor bile olabilir adama yakın olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…