- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii
Aldatmanın reçetesi değildir. ama rulo peçete sakat bir durumdur. Üstelik erkeğin yatak odasındaysa..
Kusura bakmayın kızlar ama bu böyledir...
Kullanılmış bir peçete görürsen anlarsın zaten boyutunu..
benden daha şüphecisini gördüm ya şu ömrümde....ömür billah ölsem de gözlerim açık gitmez artık
yalnız rulo peçete değilde ...ıslak mendil onu biiraz ele verdi gibi....aslında...ciddiyim:44:
Peçeteyi masturbasyon yapmak için bulundurabilir de aldatmayla bağdaştırmak saçma geldi. En azından biz kullanmadık. Ne ara kullanıyosun sevişirken peçeteyi ki. Gerekli mi yani
Peçeteyi masturbasyon yapmak için bulundurabilir de aldatmayla bağdaştırmak saçma geldi. En azından biz kullanmadık. Ne ara kullanıyosun sevişirken peçeteyi ki. Gerekli mi yani
Ya aslında benim esas merak ettiğim arkadaşın snei kolundan tutup bu oğlanın evine götürüyor. Sonra yatak odasına çağırıyor gelsene diye. Sonra da rulo peçeteyi gösteriyor. Bu arkadaş da sizing ortak arkadaşınız. İyi niyetli olduğundan emin misin?
eee şey....erkek dışarda boşalırken lazım oluyor ...ıslak mendil daha pratik aslında
ama olay yerinde ikisi de mevcüt....:26::44: ilginç...
su da lazım oluyor tabi susuyor insanaburcubur da varmıydı
Erkek tek gecelik ilişkiler yaşıyorsa prezervatif kullanmayı tercih eder bence.
ıslak olmaz bence ya. Vıcık vıcık oluyodur öyle. islakla en son hijyeni hallediyor deme ki. En son da eline bir su döküyodur. Tamam oturdu her şey şimdi
Sevişirken kullanmıyorsun tabi ama Mevzu bittikten sonra temizlemek için.. malum yeri..hem kız hem erkek için. kullanmayanda vardır tabi ama bir çoğu bulundurur.. kesin bilgi..
Suan 205. Araması ...
Hmmm biz duşu tercih ediyoruz
ama işte bunlar hep şüphe ...
ya o kız birşeyler biliyor ve nasıl söyleyeceğini bilmiyor ,kendince öyle bir yöntem buldu ...
ya da o kız ta kendisi
Yani sadece sexe dayalı bir ilişkileri olabilir ama erkek kızla ilişki yaşamak istemiyordur konusahibimize aşık olduğu için. Kız da olayı bozmak için böyle imalarda bulunuyordur.
Ya da kızla erkeğin arasında cidden hiçbir alaka yok. Ama kız bir araya gelmelerini bir şekilde istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?