Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii

geçen bi hastaydık ailecek. valla bırak yatak odasını yatağın her yerinden rulo rulo tuvalet kağıdı çıkıyordu :))
bir de su içmek için kalkmaya üşendiğimizden 5 litrelik damacanayı yatak odasına koyduk....
valla iyi ki o halimizi kimse görmemiş... neler neler düşüneceklerdi kimbilir

Kızlar zaten ben bu adamla evlenecektim aldatıldım diye bitti içkiside cabası ve ben bu adamı tanıyorum burnu sürtsün diye ayrıldım 3 aydır kan kusturdum ona şimdi de bu durum ....evet size saçma gelebilir rulo peçete ama karakter olarak bu insan aldatmamış olsaydı bu kadar suçluluk psikolojisine bürünmezdi . Siz siz olun rulo pecete deyip geçmeyin ))

Ayrıldığım adamın evine "hadi gidelim,bakalım ne yapıyormuş" diye dankk diye gitmezdim.
Ayrıca arkadaşıma ne??çok merak ettiyse eski sevgilimi kendisi gitsin.
Bitmiş bir ilişki(duygusal olark kalbimse bitmese bile) hesap sormaya utanırdım.
Bu yaptığınızı ergenler bile yapmaz.
Adamla ayrılmışsınız..
Artık ikiniz de her istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Bir şeyler yaşamış olsada artık sizi ilgilendirmez.

benden daha şüphecisini gördüm ya şu ömrümde....ömür billah ölsem de gözlerim açık gitmez artık

yalnız rulo peçete değilde ...ıslak mendil onu biiraz ele verdi gibi ....aslında...ciddiyim:44:

Peçeteyi masturbasyon yapmak için bulundurabilir de aldatmayla bağdaştırmak saçma geldi. En azından biz kullanmadık. Ne ara kullanıyosun sevişirken peçeteyi ki. Gerekli mi yani

Ya aslında benim esas merak ettiğim arkadaşın snei kolundan tutup bu oğlanın evine götürüyor. Sonra yatak odasına çağırıyor gelsene diye. Sonra da rulo peçeteyi gösteriyor. Bu arkadaş da sizing ortak arkadaşınız. İyi niyetli olduğundan emin misin?

Rulo peçete,ıslak mendil ve su şişesi bunları yatak odasında görünce sizi aldattıgınmı düşündünüzcidden abartmışsınız olayı benimde odamda baş ucumda bir adet rulo peçete,su şişesi ve ıslak mendil bulunur çok sık nezle ve grip olurum burnumu silmek için devamlı bulunur geceleri mutfaga su içmeye gitmeye üşendigim için yatağımın başında su şişesi hazır bekler hep.

Bu kişi sizin eski sevgiliniz ayrılmışsınız şimdi hayatında biriside olabilir o yüzden adama bağırıp çağırmaya hakkınız yok yatak odasına girip kontrol etmeye hakkınız yok sonuçta ''eski sevgili''kız arkadaşınızda sizin ayrıldıgınızı bilmiyor mu neden sizi eski arkadaşınızın evine davet ediyor tamam onlar ortak arkadaş olabilir o zaman kız tek başına gitsin evine.

Son düzenleme:
Peçeteyi masturbasyon yapmak için bulundurabilir de aldatmayla bağdaştırmak saçma geldi. En azından biz kullanmadık. Ne ara kullanıyosun sevişirken peçeteyi ki. Gerekli mi yani

eee şey....erkek dışarda boşalırken lazım oluyor ...ıslak mendil daha pratik aslında

ama olay yerinde ikisi de mevcüt....:26::44: ilginç...

su da lazım oluyor tabi susuyor insan aburcubur da varmıydı

Sevişirken kullanmıyorsun tabi ama Mevzu bittikten sonra temizlemek için.. malum yeri..hem kız hem erkek için. kullanmayanda vardır tabi ama bir çoğu bulundurur.. kesin bilgi..

ya da o kız birşey mi ima etmeye çalıştıııı???? bu da ilginççç bir tespitttt

eee şey....erkek dışarda boşalırken lazım oluyor ...ıslak mendil daha pratik aslında

ama olay yerinde ikisi de mevcüt....:26::44: ilginç...

su da lazım oluyor tabi susuyor insan aburcubur da varmıydı

Erkek tek gecelik ilişkiler yaşıyorsa prezervatif kullanmayı tercih eder bence.

ıslak olmaz bence ya. Vıcık vıcık oluyodur öyle. islakla en son hijyeni hallediyor deme ki. En son da eline bir su döküyodur. Tamam oturdu her şey şimdi

yokk ıslak mendil iyi oluyor iyi daha hijyenik hissettiriyor

duşa girene kadar

Sevişirken kullanmıyorsun tabi ama Mevzu bittikten sonra temizlemek için.. malum yeri..hem kız hem erkek için. kullanmayanda vardır tabi ama bir çoğu bulundurur.. kesin bilgi..

Hmmm biz duşu tercih ediyoruz

Haftalardır gribal enfeksiyonumdan dolayı , kağıt mendiller yerine yatak baş ucumda rulo kağıt havlu duruyor

Hem de her gün yarıya indiriyorum , vay bendeki performansa bak ( burun silme performansı yanlış anlaşımasın )

Yapmayın yahu ... Olasılık hesaplarında ilk 10 da yer almayacak maddelerden kriz çıkarmayın .

Toz almıştır , burnunu silmiştir , kendi ihtiyacını tek başına hallederken kullanmıştır ........................ ama o dediğiniz delil niteliği taşımayacak kadar zayıf bir ihtimal !

ama işte bunlar hep şüphe ...

ya o kız birşeyler biliyor ve nasıl söyleyeceğini bilmiyor ,kendince öyle bir yöntem buldu ...

ya da o kız ta kendisi

Yani sadece sexe dayalı bir ilişkileri olabilir ama erkek kızla ilişki yaşamak istemiyordur konusahibimize aşık olduğu için. Kız da olayı bozmak için böyle imalarda bulunuyordur.

Ya da kızla erkeğin arasında cidden hiçbir alaka yok. Ama kız bir araya gelmelerini bir şekilde istemiyor.

:120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…