Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

peçete falan kafamda bişey canlandırmadı ama sen o kız arkadaşından şüphelen arkadaşım özellikle seni o eve götürmesi kıyafet denemek için adamın odasına girmesi ki bu bence çok büyük saygısızlık senide oraya çağırıp göstermesi bunlar bana planlı amaçlı geldi hani sanki şu adamı bi basalımda bişeyler yakalayalım gibi ve bahane edip odaya giriyo hadi girdin peçete o anda ne canlandırdı kafasında açıkçası ben hiçbişeyden kuşkulanıp arkadaşıma koş koş demezdim arkadaşın bişeyler biliyo bence onun ağzını yokla derim
ben buna çok takıldım

Kızlar bu kadar yorumun üstüne birşey diyemedim kall geldi ben kız arkadaşım yönünden araştırmalara başladım samimiyetlik derecelerini sorguluyorum ...

ya anlamadıgım bu adamı siz seviyor musunuz sevmiyor musunuz?
aldatılmanıza ragmen affetmeye niyetiniz var mı yok mu?
bence önce bunları kesinleştirin, boşuna gereksiz adamlar icin bir de dedektifçilige girişmeyin,
sorgulamanızdan da korkarım zaten, kız arkadaşınız eline kolonya dökerken bile "işte kanıtları temizliyor!" diyebilirsiniz...

rulo pecete aldatılırken nasıl bır arac-gerec olarak kullanılıyor rulo olmasının ne gıbı bır kolaylıgı var ? illa rulo olmasımı gerekır ? benım babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi

E zaten ayrıldık diyorsun, bunun neresi aldatma a canım?
Ayrıca, ayrıldığın sevgilinin evine gidip, yatak odasına girmen de ayrı bir ironi konusu.
Kusura bakma, ben de çok şüpheciyimdir rulo peçeteyi anladım da, su sana nasıl bir çağrışım yaptı allasen? :S
Açıklarsan sevinirim ..

bende okuyunca büyük bi delil zannettim her insan kullanır ıslak mendili peçeteyi ve özelliklede suyu ben bir bayan olarak her gece yatarken yanıma suyumu ıslak mendilimi peçetemi alırım burnum filan akar diye bence boşa şüphelenmişsin canım içini ferah tut

ıslak mendille buurnmu silinir ben huylanıyrm silemyrm daha ıslanır :) temzliğe olablr bak..su içyrdr şişedende yani bencede o kız arkdşınızdan şüphelennin..ya erkektr yapmaz diye bişymi var bide

Yeni nesil su şişesi ve rulo peçeteyle aldatıyormuş. Sevgilimin kellesini aldırmalıyım. Zira günde kaç şişe su içiyor ve çantasında kaç peçete var saymak imkansız.

Vallahi kusura bakmayın güldüm konunuza:)
Ayrılmışınız,evine gidiyorsunuz?(3 ay cevap vermemişsiniz telefonlarına ama evine gidiyorsunuz?)
Bir de erkek arkadaşını sizi evine buyur ediyor? ( hadi olabilir o kadar yalvarıyor)
Arkadaşınız yeni aldığı elbiseyi denemek için erkek arkadaşınızın yatak odasına gidiyor? (sonra denesin, ne münasebet bir erkeğin odasına girilir mi? yada başka oda mı yok? Hiç hazetmem öyle şeyden)
Sonra sizi çağırıyor ve su şişesini ve mendilleri gösteriyor? Ne dedi size acaba? "Ay kız bu oğlan seni aldatmış mı?" Aldatmak ilişki içinde olur. Ayrıyken size ne yediği haltlardan? Ayrıca su şişesini ne amaçla kullanabilir? Kullanılmış peçete gördünüz mü? Kadın parfümü? G-string? Kıl-tüy? Korunmak için aperatif yolların artığı? Tövbe tövbee

Yattigim yerrde okuyordum konunuzu k yanimda bir sise su ve pecete var.. Esimde sehirdisinde aniden gelse aldatiyor dermi diye peceteleri kaldirasim geldi alemsin tatlim ya

kiz arkadasin yeni aldiklarini deniyecek baska oda/ev bulamadimi, yani bunu normal görüyorsan bahsettigin üclüyü aldatma sebebi olarak görmen pekte anormal degil

ya rulo peçete ve su konusunda konu sahibine katılıyorum ama bunu açıklamaya kalkarsam kesin ban yerim adamın özel hayatındaki gereçler hakkında kız bilgi sahibi demek ki ondan böyle düşünüyo.

canım sıkıldıkça bu konunun yorumlarını okicam ya

işin içinde rulo peçete ıslak mendil helede su varsa kesin aldatmıştır
sırf konu açmış olmak içinmi yazıyosunuz bunları anlamadım
ne alaka aldatmayla.. odada kadına dair en ufak bişey bulsanız anlarımda suydu şişeydi çok saçma..
sizin bu üçlüyle ilgili daha önceden bildiğiniz bişey varsa onu bilemem ama ilk kez karşılaşıyosanız aldatmaya yorumlamak çok yersiz..

Ölme emi iki üç sayfa okudum gülmekten kasıklarımda ağrılar girdi valla moralimde gözüktü zaten senin konun iyi gitti bana:):)

Konu sahibi arkadas,
Sevgilinin yontemlerinin ne oldugunu biliyorsan evet tek basina yada biriyle biseyler yapmis olabilir.
Diger yandan bilmiyorsanda bunlarla aldattin denemez. Kaldiki hesap vermesi gerekmeyen bir donemdesiniz.

Bu arada kizlaaaar sayfalarca oyle bi çene yapmissinizki gülmekten benim çenem agridi, Allah ta sizi güldürsün, erkek milletini yerden yere vurcaz sandim basligi gorunce megerse kadin milletinin şuphesi varmis alt metinde

Biz varya biz adami cildirtiriz, hele bu yorumlar konu sahibinin sevgilisine okutulmali bence adam aldatiyorsada vazgecer artik

Odasındaki rulo peçete,ıslak mendil,ve yarım şişe suya paranoyaklaşıp Kezbana bağlamaktan daha saçma
eski sevgilinin evine çat kapı gidip kıyafet denemek

Ay bu konu çok saçma yahuuu

iyiki su şişesi bulmuşsun ya damacana olsaydı napardın!

ironi süper yerde gelmiş tebrikler

Son düzenleme:

Ay kusura bakmayın ama ben güldüm peçete ve su gerçekten aldattığını gösterir çünkü insanlar yeni bir ilişkiye başlayınca hep su içmek isterler ve ağızlarını rulo peçeteyle silerler %100 facebook onaylı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…