Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

Bir aralar benim gece giciklarim cok tutardi bogulacak olurdum.
Esim bir gece bana su getirmekten sıkıldi.

En sonunda damacanayi yatagin yatina getirdi:26:

Peki o damacanayi gorseydiniz size neyi cagristirirdi merak ettim

yalnız bu çok iyiydi

tolin tatlim bende fakemi diye bi bakiyim dedim
arkadas zaten bosanmis o adamdan
suan 25 yasinda 7 yasindA oglu varmis...

dur bakıyım hangı ara boşanmış hayır genemı sazanladım yaaaa

Evet bir topikte yazmis bosandigini.
Bir konu acmis sevgilisi icin.

Cocugun dururstlugunden karakterinden cok emin.
Ama ne hikmetse.bu kadar karakterli bir insani gordugu su-pecete vs.
Gibi seylerle.kendini aldatildim goruyo.

Demekki sevgiliniz cokta karakteri saglam biri degilmis

benım odamdada hep ıslak mendıl ve peçete bulunur ama bılemedım dıyorum ve bu konudan artık cıkıyorum

Kızlar yazacagıma yazdığıma pişman oldum valla evet hani bir konu açmıştım seviyorum ama içki içiyor ailem başkasını istiyor diye işte bu adam o adam evlenip boşandığım da doğru ne yani boşandım diye rahibe hayatımı yaşayım bu mudur yani neyse ... Yorumlarınız için sağolun beni bu konuda güldürdüğünüz içinde sağolun galiba anlatamadım

Dedektif falan olmamaniz sanirim herkes icin bir lutuf...
O kadar guldum ki, ben kadin ic camasiri, prezervatif falan bekliyorum, su ve tuvalet kagidini duyunca ben bir seyleri yanlis yaptim herhalde bu yasa kadar diye dusundum...
Yazik, cocukcagiz da sasirmistir...

Su benim yatagımın yanında elimi uzatacağım mesafede bir litrelik muhakkak olur gece ya da sabah kalktığımda direk su içerim. Tuvalet kağıdı normalde yatak odamda peçete olur ama hasta olduğum dönemde tuvalet kağıdı rulosu kurtarıcımdır. Yani ikisi de aldatma aracı olarak kullanılamaz. Peki şimdi benim anlamadığım siz bu su tuvalet kağıdı rulosunu görünce kızmışsınız ya nasıl bir fantazi yaşadığı şeklinde bir düşünce geçti yani ne yapmış olabilir ki kullanmış şahsen ben hiç bişeyle bağlantı kuramadım. Prezervatif kelepçe ip iç çamaşırı vs olsa yani neysede cks zihnim hiç bişey üretemedi

bunca yıllık evliyim su ıslak mendil ve peçeteden nasıl aldatıldığını anladığını anlamadm..

hayal gücüne bak yahu

şu an yanlış mı yaptım diyorsun kendi kendine bence.ve yakın arkadaşında olsa ben olsam sevgılım yatak odasına kımseyı sokmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…