Kızlar bütün normal dönemimde adet ağrısı gibi kasıklarımda bi his var. Bunu yaşayan var mıı?

noname2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
17
2
1
29
Kızlar normal bi şekilde temizlendim gebelik istiyorum bir kaç ilişkiden sonra adet olacakmış gibi ağrı oluşmaya başladı.Çok şiddetli değil sanki yumurtlama döneminde hafif bi ağrı olur ya onun gibi. Bütün normal dönemimde bu ağrıyı hissettim hatta erken mi adet olucam diye ara ara aklıma geliyor adet öncesi ağrısına benziyor. Bundan 2 ay öncede rahim filmi çektirmiştim. Hiç bi sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde ama 1 senedir istiyoruz olmuyor. Acaba döllenme olurken mi bu ağrı oluyor diye kafamda soru işaretleri var hamile miyimdir sizce? Bunu yaşayan var mı?

up up bende de aynı durum var

Aa gerçekten mi? Sizde mi gebelik istiyorsunuz
evet bizde henüz yeniyiz 2-3 aydır deniyoruz 29 yaşındayım ben henüz hiç gebeliğim yok geçtiğim döngüm normalde 4 gün sürer 2 gün sürdü ve afedersiniz hiç parçalı şekilde sökülmedim hatta 1,5 gün sürdü sonra böyle ufak ufak kasık batlamarım olmaya başladı sağlı sollu daha sonra pik günü (12 eylül) birliktelik oldu ama batmalar devam ediyor bat 25 eylül ama ben 1 aydır folik asit kullanıyorum hani yumurtalıkları çalıştırdı mı acaba diye yormuştum da geçen dönemimden de reglim doğru düzgün sökülmemişti şimdi başlığı görünce yazmak istedim şu an iş yerindeyim test yapamıyorum eve gider gitmez test yapacağım

yerleşme kanaması olabilir mi geçen ay yaşadığnız acaba, cok kısa sürmüş çünkü adetiniz

yerleşme kanaması olabilir mi geçen ay yaşadığnız acaba, cok kısa sürmüş çünkü adetiniz
vallahi hiç öyle düşünmemiştim ben regl oldum sanmıştım ama kısa sürdüğündende şüphelenmiştim ağustos ayı kadın doğuma gidip alttan faalan muayene oldum ona yormuştum açıkcası şidmi çok merak ediyorum hemen eve gidip test yapacağım inşallah vardır

İnş vardır bize de haber edin. Bana biraz yerleşme gibi geldi

İnş vardır bize de haber edin. Bana biraz yerleşme gibi geldi
Ya inşallah öyledir yani sevinçten çıldırırm servisteyim şimdi hemen test yapcam düşünsenize 2 aydır hamileymişim şoklarca beni bıraksalar her gün test yaparım test yapmayacağım tuttu resmen

Ya bu arada ben Eylül ayında yumurtlama gördüm böyle olunca hamilelik söz konusu olur mu ki

Ya inşallah öyledir yani sevinçten çıldırırm servisteyim şimdi hemen test yapcam düşünsenize 2 aydır hamileymişim şoklarca beni bıraksalar her gün test yaparım test yapmayacağım tuttu resmen
Gönlünce olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Hiçbir fikrim yok inanın, ovulasyon testi mi yaptınız bu ay
Evet gün gün takip ettim yumurtlama gördüm 12 eylülde hamile olsam yumurtlama olur muydu ki gpt sordum imkansız gibi bir şey söylüyor 2 dk sevinemedim bile ya eve de gidemedim hala

Evet gün gün takip ettim yumurtlama gördüm 12 eylülde hamile olsam yumurtlama olur muydu ki gpt sordum imkansız gibi bir şey söylüyor 2 dk sevinemedim bile ya eve de gidemedim hala
Ayyyy ya içten dua ediyorum senin için bi ihtimal diyelim yap bakalım testi

Ayyyy ya içten dua ediyorum senin için bi ihtimal diyelim yap bakalım testi
Yaptım ya negatif bunlar bana yalancı pozitif bile vermiyorlar bat 25 eylül onu bekliyorum heyecanla 12 eylül pikti ovü o gece birliktelik oldu inş eylül 25 te burayı güzel bi haberle güncellerim

Yaptım ya negatif bunlar bana yalancı pozitif bile vermiyorlar bat 25 eylül onu bekliyorum heyecanla 12 eylül pikti ovü o gece birliktelik oldu inş eylül 25 te burayı güzel bi haberle güncellerim
Yaa yeni gördüm inşallah hamileliktir bende senin adına heyecanlandım bizede haber vee lütfen buarada bende 29 yaşındayım 96 Ocak doğumluyum aynı yaştaymışız benimde ilk hamileliğim olucak nasipse, 2 yıllık evliyiz 1 yıldır istiyoruz bi türlü olmadı ama bu ay bu ilişkiden sonraki ağrı olunca acaba mı dediim döllenme ağrısı duydunuz mu hiç var mı böyle bişey

İkimiz de haftaya güzel haberler verelim o zaman benim de 21 bat

Duydum valla bu forumda okudum inşallah hamileyizdir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…