- Konu Sahibi noname2323
-
Aynen cıkar ama yapmak istemiyorum, negatif o kadar cok test gördüm ki yine hüsrana uğramak istemiyorum, bu ay sabredeceğimBat 21se sizin erken gebelik testinde çıkar artık. Benimde bat 23
Aynen bende öyleyim 1 yıldırAynen cıkar ama yapmak istemiyorum, negatif o kadar cok test gördüm ki yine hüsrana uğramak istemiyorum, bu ay sabredeceğim
8 eylüldü benimSizin yumurtlama ne zamandı biliyor musun
Amin, bir an önce hayırlsıyla güzel haberler alalım, kucağımız dolsunAynen bende öyleyim 1 yıldırinşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar görürüz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Son güncel durumda değişiklik var mı? Tahmini yumurtlama öncesi birliktelik oldu ama yumurtlama dönemiyle beraber yaklaşık 2 haftadır inanılmaz ağrılarım var sanki her gün regl oldum galiba hissiyle günü bitiyorum.Kızlar normal bi şekilde temizlendim gebelik istiyorum bir kaç ilişkiden sonra adet olacakmış gibi ağrı oluşmaya başladı.Çok şiddetli değil sanki yumurtlama döneminde hafif bi ağrı olur ya onun gibi. Bütün normal dönemimde bu ağrıyı hissettim hatta erken mi adet olucam diye ara ara aklıma geliyor adet öncesi ağrısına benziyor. Bundan 2 ay öncede rahim filmi çektirmiştim. Hiç bi sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde ama 1 senedir istiyoruz olmuyor. Acaba döllenme olurken mi bu ağrı oluyor diye kafamda soru işaretleri var hamile miyimdir sizce? Bunu yaşayan var mı?
Kız bende de o ağrı oluyor adet olacakmışsın gibi hala da var ara ara ağrıyorKızlar normal bi şekilde temizlendim gebelik istiyorum bir kaç ilişkiden sonra adet olacakmış gibi ağrı oluşmaya başladı.Çok şiddetli değil sanki yumurtlama döneminde hafif bi ağrı olur ya onun gibi. Bütün normal dönemimde bu ağrıyı hissettim hatta erken mi adet olucam diye ara ara aklıma geliyor adet öncesi ağrısına benziyor. Bundan 2 ay öncede rahim filmi çektirmiştim. Hiç bi sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde ama 1 senedir istiyoruz olmuyor. Acaba döllenme olurken mi bu ağrı oluyor diye kafamda soru işaretleri var hamile miyimdir sizce? Bunu yaşayan var mı?
Gebelik oluşmuş olabilir. Bende de öyle olmuştuKızlar normal bi şekilde temizlendim gebelik istiyorum bir kaç ilişkiden sonra adet olacakmış gibi ağrı oluşmaya başladı.Çok şiddetli değil sanki yumurtlama döneminde hafif bi ağrı olur ya onun gibi. Bütün normal dönemimde bu ağrıyı hissettim hatta erken mi adet olucam diye ara ara aklıma geliyor adet öncesi ağrısına benziyor. Bundan 2 ay öncede rahim filmi çektirmiştim. Hiç bi sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde ama 1 senedir istiyoruz olmuyor. Acaba döllenme olurken mi bu ağrı oluyor diye kafamda soru işaretleri var hamile miyimdir sizce? Bunu yaşayan var mı?
ne zmn oldu sözde yumurtlamada. Kaç gün sonra o ağrılar oldu sizdeGebelik oluşmuş olabilir. Bende de öyle olmuştu
Yumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitifne zmn oldu sözde yumurtlamada. Kaç gün sonra o ağrılar oldu sizde
Bende regl olacakmışım gibi ağrı ve doluluk hissi var dpo5 benim reglime daha 9 gün varYumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitif
Evet insan hissediyor normal dönem gibi olmuyor bir doluluk hissi ağrı oluyorBende regl olacakmışım gibi ağrı ve doluluk hissi var dpo5 benim reglime daha 9 gün varelektrik çarpması gibi hissediyorum
Dpo5 te normal mi bu vakitlerde eğer döllendiyse yerleşme söz konusu oluyor mu kiEvet insan hissediyor normal dönem gibi olmuyor bir doluluk hissi ağrı oluyor
O dediğiniz ne oluyor bilmiyorum malesefDpo5 te normal mi bu vakitlerde eğer döllendiyse yerleşme söz konusu oluyor mu ki
Yumurtlama sonrası geçen gün sayısıO dediğiniz ne oluyor bilmiyorum malesef
Olur tabi neden olmasın. Benim yumurtlamadan sonra regliye kadar ağrım oldu iki gebelikte de. Ciddi bir ağrı yaşadım hattaYumurtlama sonrası geçen gün sayısı
Çok merak ediyorum bir sonraki Reglim 25 eylüldeOlur tabi neden olmasın. Benim yumurtlamadan sonra regliye kadar ağrım oldu iki gebelikte de. Ciddi bir ağrı yaşadım hatta
Az kalmış kız beklerken zaman zor geçiyor ama sabır bakalım. İlk deneneniz miÇok merak ediyorum bir sonraki Reglim 25 eylüldeçok var daha
2-3 aydır deniyoruz ama ilk defa bu yumurtlama zamanına denk geldi ovüyle takip ettim bunuAz kalmış kız beklerken zaman zor geçiyor ama sabır bakalım. İlk deneneniz mi
Yumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitif
Gerçekten mi kaç haftalıksın cnm inslallah benimde oyledırYumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitif
Yok ben şu an hamile değilim sonlandı gebeliğim inşallah hamilesindirGerçekten mi kaç haftalıksın cnm inslallah benimde oyledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?