Kızlar bütün normal dönemimde adet ağrısı gibi kasıklarımda bi his var. Bunu yaşayan var mıı?

Aynen cıkar ama yapmak istemiyorum, negatif o kadar cok test gördüm ki yine hüsrana uğramak istemiyorum, bu ay sabredeceğim
Aynen bende öyleyim 1 yıldır inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar görürüz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Son güncel durumda değişiklik var mı? Tahmini yumurtlama öncesi birliktelik oldu ama yumurtlama dönemiyle beraber yaklaşık 2 haftadır inanılmaz ağrılarım var sanki her gün regl oldum galiba hissiyle günü bitiyorum.
Birde yine akıntılarım başladı yumurtlama döneminde gibiyim. Üstelik reglime daha 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif.
Az kaldı delireceğim

Kız bende de o ağrı oluyor adet olacakmışsın gibi hala da var ara ara ağrıyor

Gebelik oluşmuş olabilir. Bende de öyle olmuştu

Yumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitif
Bende regl olacakmışım gibi ağrı ve doluluk hissi var dpo5 benim reglime daha 9 gün var elektrik çarpması gibi hissediyorum

Bende regl olacakmışım gibi ağrı ve doluluk hissi var dpo5 benim reglime daha 9 gün var elektrik çarpması gibi hissediyorum
Evet insan hissediyor normal dönem gibi olmuyor bir doluluk hissi ağrı oluyor

Yumurtlamadan önce biz ilişkiye başladık yumurtlama dönemimden regli dönemine kadsr ağrıdı hatta ciddi bir ağrı oldu ilaç içmedim gebelik oluşuyor sanırım diye ve pozitif
Gerçekten mi kaç haftalıksın cnm inslallah benimde oyledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…