Kızlar canım çok sıkkın .. saçma ama bi arkadaş bulmam lazım ..

Aynen öyle ... insan akıllı olursa kimse kimseye bisey yapamaz ...

Karşı komşunun ziline bas komşucugum bize gelir misin bir kahve icelim karşılıklı diye teklif et.arkadas olursun işte.hic mı selamlasmiyorsunuz komşularla)?

Tek başına hayat daha güzel ne yapacaksınız arkadaşı yav .ben yanlız olmayı seviyorum. Yurt dışına kaçtım hatta burda kafa dinlerim oh mis gibi dedim hergün misafir geliyor.tr daha beter oldu ben herkesle anlaşamam samimiyet kuramam hemen. İstediğim 1,2 yakın dost gerisi. Dedikodu vss oluyor . Yurt dışındayım mesaj atıyorlar geliyorum, 1 dakika sonra kapıdayım.hatta yaşadığım ülkeye gelmeden önce bir bebek sayfasında bir kadın burda yaşadığını söylemişti. Bende nasıl biryer diye sordum anlattı biraz ara, ara mesajlaşıyorduk. Geçen hafta akşam size gelicez dedi kalmaya 2 çocugu var, geldi kaldılar sonraki akşam gittiler.istemeyene çok isteyene yok. Umarım çok yakın olacağınız bir dost arkadaş bulursunuz. Nerden çıkacağı belli olmuyor.

aman bosverelim. verdigi cevaplardan neden arkadasinin olmadigini daha iyi anladim

Gidip dan diye o yeni arkadaşın evine gitmedikten sonra ben problem görmüyorum buradan tanışmayı. Önce whatsaptan konuşulur sonra gayet toplum içinde işlek bir yerde buluşulur, istenirse elektrikler tutarsa ahgagaga ilişki devam ettirilir. No problema.

Kaç yaşındasınız hayatınız boyunca hiç mi arkadaşınız olmadı?Ben de en yakın arkadasinlaarkadaşımla farklı sehirlerdeyim ama ne zaman istesem ararım ederim.Sizin hic arkadaşınız olmaması garip.

Bi de şu var eşinizin gölgesinde yaşıyor gibisiniz eğlenceli bi arkadaş olacağınızı sanmam kimse dert dinlemek icin arkadaş olmaz sizinle.O gölgeden bi çıkın önce

Yanlizlikdan sıkılmayı bilmeyenler anlayamaz.
Bende evlendiğimden beri hic arkadaşım olmadı kimseyı tanımıyorum almanyadan geldim.
İzmirden selamlar

Ben burda arkadaşım yok dedim sizlere ... liseden bi sürü var ... ama ben canım sıkıldığında hadi buluşalım diyebileceğim birini aramıştım .. O yüzden konumda da istanbul diye belirttim .. ama insanlar çok acımasız be .. lafım size değil yanlış anlamayın .. Bi kaç kişinin yorumları çok saçma geldi bana .. Yok anladım konuşmam dan arkadaşım olmadığından falan .. kötü insanlar .. iyiki de yok iyikide .. en iyisi kocayla arkadaş olmak

Yanlizlikdan sıkılmayı bilmeyenler anlayamaz.
Bende evlendiğimden beri hic arkadaşım olmadı kimseyı tanımıyorum almanyadan geldim.
İzmirden selamlar
Bi insanı tanımadan yargılıyorlar işte .. okuma yazma bilen cevap veriyo ... sanki ben derdimi anlatacak arkadaş dedim. Bi halt anlamiyo millet yemin ederim .. Hiç arkadaşım olmadığını sanmışlar .. cook arkadaşım var ama sadece telefonda konuşmakla yetmiyo.. Neyse .. Ne varsa eskilerde var .. yeni birini tanımak istemekle hata yaptığımı anladım .. İnsanlar kötü kadınlar daha kötü

Yurt disinda yasiyorum pek bi isine yaramam maalesef.
Ben cok guzel arkdasliklar edindim kkda yuz yuze gorusme imkanimiz az olsa bile.
Dert ortagim oldular.

Baska bi konuya degisicektim.
Yanlis anlamazsaniz profil resmindeki siyah Turk bayragini kaldirirmisinz? Sehitlerimiz o sanlu bayragin kirmizidan cikip baska bi hale burunmemesi icin sehit dustuler. En guzeli kirmizidir ve kirmizi kalmalidir.. sehitlerimizin aziz kanlarinin kirmizisi..

Benim çok sev
benim çok sevdiğim bir polis arkadaşım şehit oldu beşiktaş patlamasında .. Benim için bayrak siyah ..

Kocanızın açtığı konu niye öyle? Yazarken elinden mi almaya çalışıyordunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…