Ay nolur tanış ya nolur ...2 sokak ötemde olsan yine tanışmazdım. Yeni bir insan tanıyıp arkadaşlık ilişkisi kurup, sürdürebilmek bana çok angarya geliyor.
Aynen öyle ... insan akıllı olursa kimse kimseye bisey yapamaz ...Ay boşver sen felaket tellallarını 33 yaşında insanım 17 yaşında toy bebe değil kimse. Değil böbreğimi günahımı alamaz kimse. Ben de istanbuldayım ve istanbuldan nefret ediyorum gel ben tanışırım seninle
eee buyur gel arkadaşım :) özelden yaz istersen nereye yakınsın?Aha ben de ordayım. Vallaha da tanışırım hiç de korkmam. Gelin kahve icelim kız
Neyse ya şuraya adli Pedagog bir arkadaşımın anlattığı bir olayı yazacaktım. bir sürü kişi okuyor burayı millete yol göstermiş gibi olacak. en iyisi siz siz olun uzunca süre tanımadığınız ailesinden en az bir kişiyi bilmediğiniz sosyo kültürel durumu size uymayan kişilerle iletişim kurmayin derim.
Çok zekisin sen .. evet arkadaşım yok çünkü senin gibiler den cook biktimaman bosverelim. verdigi cevaplardan neden arkadasinin olmadigini daha iyi anladim
Ben burda arkadaşım yok dedim sizlere ... liseden bi sürü var ... ama ben canım sıkıldığında hadi buluşalım diyebileceğim birini aramıştım .. O yüzden konumda da istanbul diye belirttim .. ama insanlar çok acımasız be .. lafım size değil yanlış anlamayın .. Bi kaç kişinin yorumları çok saçma geldi bana .. Yok anladım konuşmam dan arkadaşım olmadığından falan .. kötü insanlar .. iyiki de yok iyikide .. en iyisi kocayla arkadaş olmakKaç yaşındasınız hayatınız boyunca hiç mi arkadaşınız olmadı?Ben de en yakın arkadasinlaarkadaşımla farklı sehirlerdeyim ama ne zaman istesem ararım ederim.Sizin hic arkadaşınız olmaması garip.
Bi de şu var eşinizin gölgesinde yaşıyor gibisiniz eğlenceli bi arkadaş olacağınızı sanmam kimse dert dinlemek icin arkadaş olmaz sizinle.O gölgeden bi çıkın önce
Bi insanı tanımadan yargılıyorlar işte .. okuma yazma bilen cevap veriyo ... sanki ben derdimi anlatacak arkadaş dedim. Bi halt anlamiyo millet yemin ederim .. Hiç arkadaşım olmadığını sanmışlar .. cook arkadaşım var ama sadece telefonda konuşmakla yetmiyo.. Neyse .. Ne varsa eskilerde var .. yeni birini tanımak istemekle hata yaptığımı anladım .. İnsanlar kötü kadınlar daha kötüYanlizlikdan sıkılmayı bilmeyenler anlayamaz.
Bende evlendiğimden beri hic arkadaşım olmadı kimseyı tanımıyorum almanyadan geldim.
İzmirden selamlar
benim çok sevdiğim bir polis arkadaşım şehit oldu beşiktaş patlamasında .. Benim için bayrak siyah ..Bi insanı tanımadan yargılıyorlar işte .. okuma yazma bilen cevap veriyo ... sanki ben derdimi anlatacak arkadaş dedim. Bi halt anlamiyo millet yemin ederim .. Hiç arkadaşım olmadığını sanmışlar .. cook arkadaşım var ama sadece telefonda konuşmakla yetmiyo.. Neyse .. Ne varsa eskilerde var .. yeni birini tanımak istemekle hata yaptığımı anladım .. İnsanlar kötü kadınlar daha kötü
Aynen öyle :) ama her zaman mi gibi gücüm yetmedi tabi ..Kocanızın açtığı konu niye öyle? Yazarken elinden mi almaya çalışıyordunuz ?
Aynen öyle :) ama her zaman mi gibi gücüm yetmedi tabi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?