Senle de yaaBen olurum aynı dertten bende sıkıntılıyım
Aaa bayılırım Kilyos'a genellikle her hafta sonu oradayız eşimle hatta ev bile bakıyoruzKonu sahibi ben kilyosta oturuyorum uzak biraz istanbul ama
Hahaha koptum yA kocam yanımda uyuyor Güldürmeyin beni500 evlerde olan mesaj atsın. 27 yaşında ve evliyim
Ben zeytinburnundayım 36 yaşındayım ve evliyim. Yani şimdilik evliyim Anlaşılacağı üzere derdim koca kişisi500 evlerde olan mesaj atsın. 27 yaşında ve evliyim
Ya gülmeyin valla dertleşecek insan bulmak önemli. Aslında burda öyle bir başlık açılsa önce o başlık altında tanışsak yavaş yavaş ne güzel olurHahaha koptum yA kocam yanımda uyuyor Güldürmeyin beni
4.Levent :)Kız sen istanbul'un neresindensin :) gel yarın bana kahveye :)
Memleket k.maraş :)Valla gaziantebe uzak demezsen başım üstune buyur gel beklerım :) ıkı lafın belini kırarız
Yemin ederim kadınım yav ... emniyetin önünde buluşalım istersen alla alla ..Valla bence hiç saçma değil. Zira kadınlar kulübünü kendime hiç tanımadığım her derdimi rahatça anlatabileceğim bir arkadaş bulabilir miyim umuduyla açtım ve karşıma bu msj çıktı. Arkadaşım ben İstanbuldayım ve gerçekten kadınsan, tek derdin arkadaş olup dertleşmekse ben varım. Konuşalım yarın
oooo eski semtim :) ama şuan malesef ümraniye sancaktepe arası bir yerdeyim :) benim evin önunden geçip mecidiyeköye giden otobus var atla gel yarın arkadaşım :)4.Levent :)
e yakınmısMemleket k.maraş :)
İstanbuldayim yakınsın bana ortada buluşalım birşeyler yapalım4.Levent :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?