Kızlar canım çok sıkkın .. saçma ama bi arkadaş bulmam lazım ..

Tavsiye etmem
Ben de KK'dan biriyle tanistim, bin pisman oldum
Buraya her ozelini yaziyorsun, seni bilen birinin olmamasi daha iyi.
Ornek vereyim: bir sinir aninda esin hakkinda atip tutuyorsan linki bulup esine ulastirabilir. Örneğim sana abartili gelmesin, sütten ağzi yanan olarak konusuyorum.

Arkadas edinmek istiyorsan iskur'un meslek edinme kurslarina ya da ismek'in elisi dans kurslarina gidebilirsin, sabun-keceden bebek yapim workshopuna falan katilabilirsin, kitap okumayi seviyorsan kitapağaci ailesine katilabilirsin, her sehirde insanlar bulusup o ay okunan ortak kitaplar hakkinda konusuyorlar,gayet de keyifli...

Şahsen ben güvenip buluşma olayına girmezdim zaten Yeni arkadaşlıklara açık bi insan da değilim eski dost her zaman iyidir

Yemin ederim kadınım yav ... emniyetin önünde buluşalım istersen alla alla ..

Ya burdan tanıdığınız birine nasıl guveneceksiniz? 3 5 10 kere cafede, parkta bulusmakla insan tanınır mı? Bi yerden sonra evinize sokarsiniz, evine gidersiniz. Sonra kendinizi buz dolu bir kuvette böbregi alınmış bulursunuz Allah korusun da şaka değil bunlar.
Sosyallesmeye çalışın. Istanbul burası. Spor salonuna gidin, hobi kurslarina, workshoplara katılın. Iletişim halinde oldugunuz bir çok insan olur. Aralarından da daha iyi anlastiginiz biri olursa arkadaşlık edersiniz.

Bende istanbuldayım. Anadolu yakası. Sana uzak ama.

Bide netten tanışıp arkadaş olabilmek mümkün müdür bilmiyorum

Kk'da eski nickimle hamileyken bir oda dolusu arkadaş yaptım. Hala bir araya geliriz, hepsi de elit ve düzgün insanlar. Bebişlerimiz de beraber büyüdüler.
Ama tanışmadan önce neredeyse 8 ay konuştuk, birbirimizi tanıdık, ters gelen tipleri eledik ve öyle bir araya geldik. Önce tanışın zaman tanıyın güvenin ve buluşun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…