kızlar çaresiz kaldım yardım

isteyerek de beraber olmuş olsa zorla da sonuçta adamın yaptığı suç
elinde o kayıt olduğu sürece istekleri bitmeyecektir
bana kalırsa kız okadar korktuğunu belli etmesin
devam ederse her şeyi göze alıp şikayetçi olacağını söylesin
eğer dinlemezse de şikayet etsin zaten
başka türlü kurtulamaz bu işten

açıkcası zorla diyinc ebende irdelemedim. tecavuz mu değil mi diye?

herkese tesekkur ederim kızlar bugun dediğiniz gibi annesiyle konusacagım sonucları bildiriceğim size

Çok üzücü bi durum sizin yardım etmeniz güzel bişey ama dikkatli olmanızda fayda var.
Ailesine söylemeye ikna edin ondan sonrasınada karışmayın bence insanlara güvenmemek lazım.

Kızın zorla beraber olmak dediği belki tecavüz değildir ama tehdit, psikolojik baskı vs.dir. yani zorla gönüllü olabilir

ikincisi bu görüntülerin gerçekten var olduğu kesin mi sadece adamın lafıyla mı bu sonuca vardınız. sonuçta kız daha çocuk her lafa inanmış olabilir belki de boş yere panik oluyorsunuz

eğer o adam o görüntüleri paylaşacak olsa çoktan paylaşırdı ürüyüp durmazdı. bugün cinsel ilişki ister yarın para başka bişey vs. istedikçe ister. kızın ailesinden korktuğunun farkında ki bununla tehdit ediyor. ama çok saçma değil mi amca biz kızınızla ilişki yaşadık işte görüntüler diyebilir mi? kendi başı yanar hiç sanmıyorum. bence siz korkmayın o hiçbirşey yapamaz.

Ve bence en önemlisi kızın haberi olmadan ondan gizli biçimde ailesine bildirmeyin durumu size güvenip anlatmış belki zor durumda kalır ömür boyu utanır ailesinden yapabiliyorsanız duyurmadan halledin

kızlar önce kızı cagırdım sızın dedıgınız gıbı bırbırımıze acık olmamız lazım ve bunu annenle konusmamız lazım dedı olmaz dedı bak dedım ben hamıleyım ve kızımın herseyını ben bılmek ısterım o benım en değerlim kılına zarar gelsın ıstemem sende annen ıcın bolesın dedım. ve sen bana acık olkı ben annenle herseyı guzelce konusabileyım dedım. oda anlatmaya basladı sızın dedıgnı gıbı ne zorla bırlıkte olmuslar nede ılk bırlıktelıgıymıs. defalarca bırlıkte olmuslar ve cocuk ters ılıskıye zorlayınca tartısmıslar ve cocuk olece tehtıt etmıs bunu. sonra anlattım ona ben dedım esımle 4 yıl sevgılı 2 yıl nısanlım oldu dedımm. ve bırlıkte olmak ıcın evlenmeyı bekledım dedım ama bunu senı yargılamak ıcın degil sadece hersey zamanında olunca guzel ve anlamı olunca guzel oluyor dedim. acale edersen mutsuz oluyorsun dedım ve konustuk konustuk onu ıkna ettıkten sonra annesıne gıttık. tanıstırdım kendımı kafamda bır suru cumle kurmama ragmen kadının karsısına gecıcnce unuttum hepsini. dedim benı ıster bır komsu ıster kızınzn ogretmenı kabul edın dedım ve basladım anlatmaya guzel guzel. aglmaya basladı sonra kızımın degil benim sucum hıc kımle gorustugunu sorgulamadım ılgılenmedım dedı. sonra sızın dediğinz gıbı cocugu arayıp babası gıbı konusrsak dedım korkar dedm. esımle konustum tamam dedi benım ıcın. cocuk telefonumuzu acmadı bakalım.nolucak. kızlar tesekkur ederim sizee

iyi akşamlar arkadaşım aslında böyleleri savcılıga şikayet edecen cezalarını çeksinler ister 18 yaşını doldurduktan sonra şikayet etsin ister şimdi ar
tık olayların oldu gu tarihe bakılıyor eger olayarın oldugu tarihte 18 den küçükse isterse 10 yıl sonra bile olsa cezasını çekiyorlar burda asıl suçlu aile keşke kızlarını biraz takip edebilselermiş inş en kısa sürede iyi bir sonuça ulaşırsınız

Tahmin ettiğim gibi herşey. Yanlış anlamadıysam eşiniz babası gibi mi konuşacak ? Klasik yalandır tecavüze uğradım istemedim zorla yaptım.

Eğer öyle ise size söyleyeyim bu hiç bir şeye yaramaz alışmış tadını almış artık duramaz. Yakın arkadaşlarından çevresinden uzaklaştırmak ve sıkı takip etmek gerekli.

kim durmuyor artık canım anlamadım ben onu? ben elımden gelenı yaptım gerısı aılesıne kalsın artık. bende bir yere kadar yardımcı olabilirim ama oyle değil mi?

kim durmuyor artık canım anlamadım ben onu? ben elımden gelenı yaptım gerısı aılesıne kalsın artık. bende bir yere kadar yardımcı olabilirim ama oyle değil mi?

Kız artık durmaz diyorum ve size katılıyorum hatta tebrik ediyorum duyarlılığınız adına.

Şuan kafasında planlarını kurmuştur o özellik ile üniversitede daha rahat olacağının hayalindedir okuldan zaten bir çok kişi ile beraber olmuştur bilenler hani bana demişlerdir. Çevremde çok oldu böyle insanlar siz ilk konu açtığınızda da söylemiştim kuyruk acısı onun ki. Bakın genitale yarısından çoğu zorlama ile yada tecavüz ile anladınızmı ?

Ailesi artık ne yapıyorsa yapar kızlarının ne yaptığını biliyorlar artık muhtemelen anne babadan hep gizleyecek bu durumu.

Önemli olan şuan çok sık görüştüğü arkadaşları ile irtibatını koparmak ve sürekli kontrol altında tutmak.

Malesef bu tarz olaylar arttı. Kızların ailelerinden korkusundan faydalanıyorlar. Bana sorarsanız, önce kızın annesiyle konuşun. Olan olmuş artık. Büyüklük yapmak onların görevi. Çocuklarının yeterince acı çekmekte olduğunu ve onu utandırmadan, en önemlisi kızlarını kaybetmeden artık yanlarında olmaları gerektiğini söyleyin. Babaya da durumu -bence- annesi ve siz beraber verin. Aklı başında birine benziyorsunuz, babalar için bu konular hassastır o sırada yanında olun. Sonra da elinde bir video ile bir genç kızı oyuncak gibi kullanabileceğine inanan o ş........z e haddini en ağır şekilde bildirin. Hem reşit olmamış bir kızla beraber olmanın, hem de şantaj yapmanın ne demek olduğunu görsün. Kıza da söyleyin çocuğu mesajla falan konuştursun henüz hiç bir şeyden haberi yokken. Sonra da o mesajları kanıt olarak kullanın ki inkar edemesin.

haklısın bende senın gıbı dusunuyorum. 17 yasında nasıl akıllarına bunlar gelıyor yaa. bu dunyaya cocuk getırmekle ona yazık mı ediyorum acaba?

haklısın bende senın gıbı dusunuyorum. 17 yasında nasıl akıllarına bunlar gelıyor yaa. bu dunyaya cocuk getırmekle ona yazık mı ediyorum acaba?

Akıllarına neler geliyor yeni nesilin bir bilsen. Geziyor tozuyor cinselliğini yaşıyor hayat ona güzel işte üniversitede ailede yok değmeyin keyfine.

Benimde buna benzer bir olayım oldu kız ile konuştum oda lise sonda hiç umursamadı ve bana "Üniversite bitsin işe girdiğimde diktiririm ya ne olacak ki" dedi. Ben bıraktım ailesine bile haber vermedim.

Yeni nesil daha fena aile çevre umrumda değil ama böyle sıkışınca af edersiniz "Bir iki daha veririm kurtulurum" diyorlar yada belalı birini başına sardırırım ona bir iki veririm diye düşünüyorlar ve de yapıyorlar.

Niye yazık ediyorsun ki önemli olan doğurmak değil bakabilmek sahip çıkmak.

Son düzenleme:

okuduklarıma ınanmıyorum allahım gelmısım 25 ma aklıma bole seyler gelmedi. cok safmısım ya. dusunsene tersten ılıskı ıcın tartısmasalar bole devam edıcektı ılıskılerı belkı hamıle kalacaktı. oyy cok kotu oldum gercekten.

Muhtemelen adamın istediğini kabul edecek zaten o çünki videosu yayınlanmasını istemez ne olur ise olsun çünki yapmadığı şey değil ki.

Ailesine ve ileride ki eşine Allah sabır versin ne diyeyim.

Bizim okulda ikili gruplar bile yapılırdı yaşım 29 şimdi ki nesil eve erkek atıyor artık.

Sizi duyarlılığınız adına tekrar tebrik ediyorum.

tesekkur edeiyorum ama umarım tekrarlanmaz ya cok uzulurum gercekten. o kadar emek verdım streslendım. esım bıle tartıstım kı evlılıgımn ılk tartısmanı bole yasacagımı hıc dusunmemiştim. allah ıslah etsın bole genclerımızı ya

Size olayı tam olarak kesinlik ile anlatmamıştır bilerek duygusal şantaj yapmıştır ağlayarak gibi. Yapıp yapmayacağı bir muamma ama keyfi takılıyor ise bu keyfi maalesef bırakmaz.

Size olayı tam olarak kesinlik ile anlatmamıştır bilerek duygusal şantaj yapmıştır ağlayarak gibi. Yapıp yapmayacağı bir muamma ama keyfi takılıyor ise bu keyfi maalesef bırakmaz.

y canım 1 bucuk yıldır bırlıktelermıs ınt tanısmıslarr ve ılk bulustuklarında arabada bırlıkte olmuslar dusunebılıyor musun. bu nasıl rahatlıktır bu nasıl kendıne guvendır. tabı bu ılk konusmasında degil 2. konusmasında anlattı. cocuk buna bır suru hedıyeler falan almıs. bende artık senın gibi düşünüyorum ve bu olayın dısındayım artık.

Kızın ilk erkeği olduğunu ve 1.5 senedir sadece bu insan ile birlikte olduğunu sanmıyorum zira netten zaten birlikte olmak için anlaşmıştır erkeğin canına minnet çıtırı bulmuş ki ne olduğu malum bırakmamıştır devam etmiştir. Ailesi yakın arkadaşlarını korkutarak sıkıştırır ise herşey ortaya çıkar zaten.

nasıl cnaım ya 15 bucuk yasında falan oluyor o zaman kac yasında basladı bu kıza ya off cok kotu oldum canım gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…