kızlar çaresiz kaldım yardım

nasıl cnaım ya 15 bucuk yasında falan oluyor o zaman kac yasında basladı bu kıza ya off cok kotu oldum canım gercekten

nasıl cnaım ya 15 bucuk yasında falan oluyor o zaman kac yasında basladı bu kıza ya off cok kotu oldum canım gercekten

Orta okulda başlıyorlar artık. Buradan yinje tehdit edildiğini dile getiren bir kardeşim ile özelden görüştük kendisi gerçekleri o zaman açıkladı 14 yaşında başlamış ve iyi öpüşen oldumu hiç dayanamıyorum diyordu ama burada konu açtı bir kişi oldu isteyerek olmadı şu bu diyordu gerisini var sen düşün. Normal bu tarz şeyler bu ülkede ama gizli saklı yapılır aile ve çevre bilmez melek dediğin kız neler yapar ruhun duymaz ilerisi belli diktirme yada adet gününe denk getirme. Bende lise sonda yaşadım cinselliğimi çok ortamlarda bulundum neler gördüm ama bir onla bir bunla yaşamadım uzun süreli ilişkilerimde yaşadım o yüzden neyin ne olduğunu yalanı dolanı iyi bilirim.

Sen daha kesinlik ile bulaşma hiç bir şekilde uzak dur kötü sen olursun.

Son düzenleme:

uzak durcagımdan emın olabilirsin

Allah ıslah etsin bu insanları konunun başından sonuna şoklardayım

Daha ergen olmadan cinsellik yasayip akillarinca buyuyup, arzulanan kucuk kadinlar oluyorlar.
Degerli olmak,deger verilen olmak nedir bilmiyorlar.
Kullanildiklarinin farkinda bile degil bu kucuk kadinlar yazik.
Ne masum bir nesilmisiz...

uzak durcagımdan emın olabilirsin

Siz zaten ;hele ki bu zamanda insanların kendi gölgesinden kaçtıkları devirde yeteri kadar sorumlu davrandınız.

Bu olayları okuduğumda ne yazık ki (!) artık şoka girmiyorum ama hala çok üzülüyorum.

18 yaşından küçük olduğu için isteyerek yada zorla olması işlenen suçun niteliğini değiştirmez.Annesiyle durumu paylaşmanız çok iyi bir adım.İnşallah ailesi olan olmuş aman kimse duymasın diyerek sineye çekmez ..Allah yardımcıları olsun..

Sonradan anlattıklarına bakılırsa ilişkileri başladığında 16 yaşından da küçükmüş. Umarım ailesinde "susalım duyulmasın" mantığı ya da daha doğrusu mantıksızlığı değil "savcılığa gidelim, bu apaçık cinsel istismar" bilinci vardır.

Bir genç kızın kendine layık gördüğü ilişki biçimi, hayat tarzı bu işte, çok yazık. Genç nesil cinnet geçiriyor, çocuk yapmaya korkuyorum...

Daha ergen olmadan cinsellik yasayip akillarinca buyuyup, arzulanan kucuk kadinlar oluyorlar.
Degerli olmak,deger verilen olmak nedir bilmiyorlar.
Kullanildiklarinin farkinda bile degil bu kucuk kadinlar yazik.
Ne masum bir nesilmisiz...

ne kadar dogru soylemıssın canım. ne masumduk bız cocukluk askım vardıda tenefuste onu gormek bıle yetıp artıyordu bızlere.. gercekten cok korkuttu bı kız benı. ve utanmadan mesaj atmıs sımdı ve yazmıskı "abla gene mesaj atmıs senı ozledım affet benı dıye acaba hata mı yaptık anneme soylerek sevıyorum onu ben herseye karsılık napsam akıl ver" dıyınce cıldırdım ve esımle konustum dedi gherkesı kendın gibi görmekten vaz gec artık kendını uzmekle bebegımıze zarar vermek dısında birşey yapmazsın dedi. ve kıza yazdım kı " benımle değil artık annenle konus ben cekılıyorum yazdım" ben komsuluk gorevı yaptım annesıne anlattım cıktım artık. tek dusuncem ve ıstegım karnımdakı bebegım artık

Rabbim şimdiden size sağlıklı bir evlat versin anneli ve babalı büyütsün.

Eşiniz en güzelini söylemiş zaten siz insanlık vasifenizi gerçekleştirmişsiniz gerisi ona ve ailesine kalmış ve açıkca size anlattığı hikayenin doğruluğuna dahi inanmıyorum.

O ailesinden gizli daha çok dolap çevirir siz artık kendi bebeğinizi, çocuğunuzu düşünün kendinizi üzmeyin içinize dert etmeyin.

Gerçekten üzgün ve pişman bir kız yaptığının arkasında durur, "evet hataydı, ve tekrarı olmayacak" der, o itle bütün iletişimini koparır, alır annesini polise savcıya giderdi. Konuyu açtığınızda ben de en az herkes kadar üzülmüştüm, ama siz konuyu güncelledikçe nutkum tutuluyor.

Dikkat edin, "anneme söylemekle hata mı yaptık?" çok tehlikeli bir cümle. Bu çocuk bu kızın aklını çok rahat çeler, sonra başka şeyler olur, bu kız kendini öyle aklamaya çalışır ki siz onunla anneye karşı işbirliğine girmiş pozisyonda kalırsınız. Gerekirse anneyle tekrar konuşun, kızın hatasını onlara bildirerek insanlık görevinizi yaptığınızı, ama bundan sonrasıyla asla ilgilenmeyeceğinizi onlara mutlaka söyleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…