Kızın ilk erkeği olduğunu ve 1.5 senedir sadece bu insan ile birlikte olduğunu sanmıyorum zira netten zaten birlikte olmak için anlaşmıştır erkeğin canına minnet çıtırı bulmuş ki ne olduğu malum bırakmamıştır devam etmiştir. Ailesi yakın arkadaşlarını korkutarak sıkıştırır ise herşey ortaya çıkar zaten.
nasıl cnaım ya 15 bucuk yasında falan oluyor o zaman kac yasında basladı bu kıza ya off cok kotu oldum canım gercekten
Orta okulda başlıyorlar artık. Buradan yinje tehdit edildiğini dile getiren bir kardeşim ile özelden görüştük kendisi gerçekleri o zaman açıkladı 14 yaşında başlamış ve iyi öpüşen oldumu hiç dayanamıyorum diyordu ama burada konu açtı bir kişi oldu isteyerek olmadı şu bu diyordu gerisini var sen düşün. Normal bu tarz şeyler bu ülkede ama gizli saklı yapılır aile ve çevre bilmez melek dediğin kız neler yapar ruhun duymaz ilerisi belli diktirme yada adet gününe denk getirme. Bende lise sonda yaşadım cinselliğimi çok ortamlarda bulundum neler gördüm ama bir onla bir bunla yaşamadım uzun süreli ilişkilerimde yaşadım o yüzden neyin ne olduğunu yalanı dolanı iyi bilirim.
Sen daha kesinlik ile bulaşma hiç bir şekilde uzak dur kötü sen olursun.
Kızın yaşı 18'den küçük olduğu için adamın yaptığı şey suçtur..
Muhakkak polise gitmenizi öneririm..
uzak durcagımdan emın olabilirsin
y canım 1 bucuk yıldır bırlıktelermıs ınt tanısmıslarr ve ılk bulustuklarında arabada bırlıkte olmuslar dusunebılıyor musun. bu nasıl rahatlıktır bu nasıl kendıne guvendır. tabı bu ılk konusmasında degil 2. konusmasında anlattı. cocuk buna bır suru hedıyeler falan almıs. bende artık senın gibi düşünüyorum ve bu olayın dısındayım artık.
18 yaşından küçük olduğu için isteyerek yada zorla olması işlenen suçun niteliğini değiştirmez.Annesiyle durumu paylaşmanız çok iyi bir adım.İnşallah ailesi olan olmuş aman kimse duymasın diyerek sineye çekmez ..Allah yardımcıları olsun..
Daha ergen olmadan cinsellik yasayip akillarinca buyuyup, arzulanan kucuk kadinlar oluyorlar.
Degerli olmak,deger verilen olmak nedir bilmiyorlar.
Kullanildiklarinin farkinda bile degil bu kucuk kadinlar yazik.
Ne masum bir nesilmisiz...
ne kadar dogru soylemıssın canım. ne masumduk bız cocukluk askım vardıda tenefuste onu gormek bıle yetıp artıyordu bızlere.. gercekten cok korkuttu bı kız benı. ve utanmadan mesaj atmıs sımdı ve yazmıskı "abla gene mesaj atmıs senı ozledım affet benı dıye acaba hata mı yaptık anneme soylerek sevıyorum onu ben herseye karsılık napsam akıl ver" dıyınce cıldırdım ve esımle konustum dedi gherkesı kendın gibi görmekten vaz gec artık kendını uzmekle bebegımıze zarar vermek dısında birşey yapmazsın dedi. ve kıza yazdım kı " benımle değil artık annenle konus ben cekılıyorum yazdım" ben komsuluk gorevı yaptım annesıne anlattım cıktım artık. tek dusuncem ve ıstegım karnımdakı bebegım artık
ne kadar dogru soylemıssın canım. ne masumduk bız cocukluk askım vardıda tenefuste onu gormek bıle yetıp artıyordu bızlere.. gercekten cok korkuttu bı kız benı. ve utanmadan mesaj atmıs sımdı ve yazmıskı "abla gene mesaj atmıs senı ozledım affet benı dıye acaba hata mı yaptık anneme soylerek sevıyorum onu ben herseye karsılık napsam akıl ver" dıyınce cıldırdım ve esımle konustum dedi gherkesı kendın gibi görmekten vaz gec artık kendını uzmekle bebegımıze zarar vermek dısında birşey yapmazsın dedi. ve kıza yazdım kı " benımle değil artık annenle konus ben cekılıyorum yazdım" ben komsuluk gorevı yaptım annesıne anlattım cıktım artık. tek dusuncem ve ıstegım karnımdakı bebegım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?