Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama suyu içiliyor diye biliyorumöyle olmuyor o, normal doğum yapacaksanız eğer siz doğumdayken biri onu suyun içine koyacak, meryem suresi okuyacak, o açıldıkça doğum kolaylaşacak derler, doğumdan hemen sonra çıkarmanız lazım sudan. yani en azından ben öyle duydum.
hamile kalmak için içiliyor suyu, ben öyle biliyorumAma suyu içiliyor diye biliyorum
Bu senin no mu bak ararim haa :))) saka şaka ben 38. Haftamdayim canımCep veriyorum ; 0535123456
Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişkive hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun
Yanı net bi bilgi yok :)Benimde babannem getirmişti hacıdan bana o sıcak su demişti bikaç kere öyle yaptım daha sonra başka yerde normal suyun içine atanları okudum şuanda öyle yapıyorum daha kolayıma geliyo diyegünde 1 bardak içmeye çalışıyorum ben unuttuğum oluyo tabi değişik şekillerde kullananlarda var doğrusunu bilen yazar belki ben biraz kafama göre takılıyorum
doğum için sare arkadaşın dediğini duydum canım bende ben hamile kalabilmek adına içiyorum şifanın nerden geleceği belli olmaz diyeYanı net bi bilgi yok :)
Yok yok henüz o kadar siyirmadim :)Bende anladım cep no nuzu verin :)) Sıyırmıs diyecektim kiiii günahını aldım :))
Ben onu içilir diye biliyodum :))
Ama açıkcası hamileyken çekınırdım böyle bişey yapmaya..
İse yaradimi peki ?doğum için sare arkadaşın dediğini duydum canım bende ben hamile kalabilmek adına içiyorum şifanın nerden geleceği belli olmaz diye
şu anlık bişey yok canım beklemedeyim hayırlısı Allahtanİse yaradimi peki ?
Rabbim sanada nasip etsin en güzelini en sagliklisini inşallahşu anlık bişey yok canım beklemedeyim hayırlısı Allahtan![]()
ne olur allah aşkına muhteviyatını bilmediğiniz otu çöpü içmeyin, doğumunuz kolay olsun istiyorsanız ayetel kürsi okuyunAma suyu içiliyor diye biliyorum
Meryem Ana otu bilinen bir ottur neden bilmedigimi z olsun kine olur allah aşkına muhteviyatını bilmediğiniz otu çöpü içmeyin, doğumunuz kolay olsun istiyorsanız ayetel kürsi okuyun
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.