• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cep verin lütfen

Meryem Ana otu bilinen bir ottur neden bilmedigimi z olsun ki
içeriğini bilmediğiniz demek istedim, hamileliğimin ilk ayında inanılmaz üzüm yemek istemiştim ama sonradan öğrendim ki üzümün düşük yaptırma riski varmış üzüm de bildiğimiz bir bitki değil mi?

Cep veriyorum ; 0535123456 :KK45:
Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişki:KK45: ve hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun
son güne kadar ilişki ?

C CeYz hımm o_O yok bilmiyorum o işleri henüz de ben ... rahat rahat davranıyoruz diyonuz yani .... yani ben yasaktor diye bilirdim belli gebelikler için heralde o zman

C CeYz hımm o_O yok bilmiyorum o işleri henüz de ben ... rahat rahat davranıyoruz diyonuz yani .... yani ben yasaktor diye bilirdim belli gebelikler için heralde o zman
Riskli gebeliklerde yasak zaten canım. Doktor bilgi veriyor zaten,şimdiden düşünme o kısımları:KK39:

içeriğini bilmediğiniz demek istedim, hamileliğimin ilk ayında inanılmaz üzüm yemek istemiştim ama sonradan öğrendim ki üzümün düşük yaptırma riski varmış üzüm de bildiğimiz bir bitki değil mi?
Canım ben 38.haftamdayim normal doğum için elbette her yolu deneyecegim

Bol bolyuru nefes egzersizleri yap kac kiloaldin rahat dogum icin onemli bi faktor :KK51:iki hafta sonra kizlar bebisim uyumuyo dersin :KK59:

Bol bolyuru nefes egzersizleri yap kac kiloaldin rahat dogum icin onemli bi faktor :KK51:iki hafta sonra kizlar bebisim uyumuyo dersin :KK59:

Canım böyle şeylere takılma bende normal doğum yapacaktim muayenede bebeğin kalp atışı 80e düştü ve sezaryanla oldu hayırlısı diye dua et sağlıkla dogsunda nasıl doğarsa dogsun

Canım suyun içine sen doğuma girdiğinde biri koyucak icmene gerek yok meryem suresi okuyucaklar bide doğumdan hemen sonra sudan cikarsinlar ama bitkiyidr atma tekrar kullaniliyo

Bi bitkinin ne oldugunu bilmiyorum.
Ama toplumda bu bitki cook yanlis anlasilmis yao_O.
Kimine gore icicen kimine gore suya koyucan.

Kızlar acil cevaplara ihtiyacım var meryem ana otunu duyan olmuştur doğumu kolaylaştırır ben suya koydum fakat pek bi bilgim yok soğuk suyami birakayim sıcak suya mi birakayim bide ne kadar iceyim suyunu
Ben icilmiyor diye biliyorum.
Siz dogumdayken birisi onu suya koyuyor ve o acildikca dogumun kolaylastigina inaniliyor.
Annem benim icin yapmisti da oradan biliyorum.

Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişki:KK45: ve hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun
Aa hurma dogru hz Meryem annemiz hurma yiyor dogumdan once ...

Hurma düşük yapmak için yeniyor.

Hurma düşük yapmak için yeniyor.
Hayir doguma bir kaç gun kala normal doguma tesvik etmesi için yeniyor.Çok yenmesi erken dogum yapmaya sebep olabilir tabi,onu arastirmasini zaten bastan yazmistim

Back
X