• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çıldırcam yardım edin

naturel27

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
145
105
18
34
merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.

Bence abartıyorsun nikah günü hemen alınır sağlık raporu 1 gün sürüyor biz aldık 2 gün sonrasına da gün aldık daha yaza çok var diye acele etmek istemiyor olabilir

Ama diğer konularda abartmıyorsun ne demek tutulan yere bakmadı etmedi bence biraz kendini çek bakalım kendisi ne yapacak

Biraz nişanlınıza bir şeyleri düşünmesi için fırsat tanısanız

Her şeyi siz düşünüp ayarladığınız sürece karşı taraf bu rahatlığı sürdürür , bu işler birlikte karar alınarak yapılacak işler , birinin zoruyla iteklemesiyle oluyorsa , kendinden ödün verenin bir durup düşünmesi gerekiyor

merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.
bu ilgisizlik bence evlendiğinizde yaşayacağınız şeylere dair bir fikir verebilir.

Genel bir ilgisizliği var herhalde, kişiliği mi böyle? Her olaya karşı mı umarsız yoksa evlilik olayına karşı mı ? Sadece evliliğe karşı veya size karşı ise bence sıkıntılı bir durum. Evlilik kararını ortak mı aldınız yoksa ,sizin ısrarınızla mı oldu , sizin ısrarınız ve çevre baskısı ile ise kendini mecbur hissettirdiği için böyle davranıyor olabilir mi? Bence biraz siz de isteksiz yaklaşın kendini belli eder belki böylece. Sorgular kendinin farkına varır ya da karşılıklı olarak ilişkinizi tekrar sorgularsınız belki.

Bana biraz aceleci davranıyorsunuz geldi..dugunuz yazın zaten daha çok var nikahı öne almak istemiş siniz tamam yani o işlemler bir günde halledilebilinir..diğer taraftan herşeyi nasıl olsa siz hallediyorsunuz diye karşı taraf bir rahatlık içine girmiş olabilir..onunda bazı şeyleri düşünmesi gerekli..

merhaba hanımlar
bugün de patladım artık.
Nisanliyken böyle yanlız bırakan evlenince hicbir sorumluluk almaz , bence bir daha düşün derim , bu huylar iyiye alamet değil, biz eşimle nisanliyken o kadar sabırsızlandı ki nikah günü konusunda hatta bana o kızıyordu hadi gidelim tahlil yaptıralım vakit ayır vb diye , yani bana tuhaf geldi böyle bir adam bariz sizi önemsemiyor..

merhaba hanımlar
bugün de patladım artık.
Biraz abartıyorsunuz. Mesela ilk cümlede "başlıktan da anlaşılacağı gibi "demişsiniz mesela anlamadık yani başlıktan. Şimdi bunu nereye bağlayacağım, benmerkezci düşünce olan kişiler, karşısındakini kendi düşündüğü gibi düşünüyor olarak görürler. Nişanlınızla aranızda böyle bir durum varsa iki tarafı da geriyordur diye düşünüyorum.

Siz dolmuşsunuz boş yerlerde var biraz ama yazdıklarınızdan anladığım nişanlı biraz rahat biri. Ben tek başıma hayatta düğün salonu falan tutmam. Nişanlımı alır öyle giderim. Beraber gitmediniz mi hiç? Gezmediniz mi? Bu şekilde kendi kendinize mi gelin güvey oldunuz? Dediğim gibi eksik gibi hikaye biraz. Eksik değil böyleyse adamda sıkıntı var.

Kendinizi üzmek için elinizden gelen herseyi yapıyorsunuz.
Lutfen abartmayın ruhum daraldı okurken.
Havalar ısınsada gezsek demis tahlille ne alakası var şu cümlenin?
Bende görmedim düğünümün yapılacağı yeri, bizimde araçla 3 4 saatti. Esimde niye gelip görmedin diye üzülmedi nihayetinde internetten gördüm videolarını izledik yeterli görülünce ne değişiyor?
Rahat bırakın nişanlınızı biraz, sizde biraz rahatlayın cok sinirlisiniz.

4,5 saatlik yol gidiş geliş 9 saat oluyor bence çok uzun bir mesafe sadece salonu görmek için gereksiz rapor falanda toplasan 2 günlük iş yaza evleniceksiniz o yüzden sallamamış olabilir he ama genel olarak böyleyse evlendiğinizde işiniz iş benden söylemesi

Düğüne önem vermiyor olabilir benim düğün yerini de kayınvalidem tutmuştu .Düğünü isteyen o, gidip bakmadım bile başka şehirde idi.Bu anlaşılır birşey .Nikah islemleri de bir gün sürüyor zaten .Sorun genel olarak herşeyi erteler mi ? Sorumluluk alma kısmında sıkıntıları var mı ? Bunları düşünün .

Bence abartıyorsun nikah günü hemen alınır sağlık raporu 1 gün sürüyor biz aldık 2 gün sonrasına da gün aldık daha yaza çok var diye acele etmek istemiyor olabilir

Ama diğer konularda abartmıyorsun ne demek tutulan yere bakmadı etmedi bence biraz kendini çek bakalım kendisi ne yapacak
Nikah dairesindeki adam gelin ayarlayalım dedi . Mekana gelcek nikah memuru. O yüzden bir an önce ayarlansın dedik. Çok ağırdan alıyor. Evet umrunda bile değil. Mekan tutulcak bakmaya gelirsiniz demiştim. Biz niye geliyoruz dedi. Görende yabancı birinin düğünü

Back
X