- 19 Şubat 2021
- 145
- 105
- 18
- 34
Şöyle oldu. Evlencez diye askere tecilini bozdurup gitti. Ben evlencez askere git demedim. Kendi isteğiyle oldu. Sonra geldi iş buldu. Ben dedim herhalde teklif eder ben bu sırada bişey demedim. İşi beğenmeyip 3 ay sonra çıktı. İşsizken istemeye gelmek istiyoruz dedi. Ben kabul etmedim işsizsin olmaz ailem kabul etmez dedim . İş buldu. Sonrasında teklif filan yok. ( ben teklif almadan olmaz dedim. ) ben biraz irdelemeye başladım. Sonra teklif etti. Bu seferde isteme olayını bekledik. Ben ondan bekledim hani gelcez desin diye baktım bişey demiyo. Ben dedim tamam dedi sonra kavga ettik sonra söylendi geldiler. Ama orda bile istemeye gelsinler diye ben itekledim. Kaç ay bekledik isteme için.Genel bir ilgisizliği var herhalde, kişiliği mi böyle? Her olaya karşı mı umarsız yoksa evlilik olayına karşı mı ? Sadece evliliğe karşı veya size karşı ise bence sıkıntılı bir durum. Evlilik kararını ortak mı aldınız yoksa ,sizin ısrarınızla mı oldu , sizin ısrarınız ve çevre baskısı ile ise kendini mecbur hissettirdiği için böyle davranıyor olabilir mi? Bence biraz siz de isteksiz yaklaşın kendini belli eder belki böylece. Sorgular kendinin farkına varır ya da karşılıklı olarak ilişkinizi tekrar sorgularsınız belki.
düğün tarihi alma filan işleri aileye bıraktı giç bişey demedi ben de demedim artık sıkıldım bu tavırlardan bende ailelere bıraktım. Yani heves yok. Onda olmayınca bende de olmuyor.kaç kerede sordum evlenmek mi istemiyorsun miye böylesin. Evlenmek istemesem niye istemeye gelelim. Şuan nişanlıyız farkındasın dimi deyip durdu üstelemedim artık