Kızlar çıldırcam yardım edin

Genel bir ilgisizliği var herhalde, kişiliği mi böyle? Her olaya karşı mı umarsız yoksa evlilik olayına karşı mı ? Sadece evliliğe karşı veya size karşı ise bence sıkıntılı bir durum. Evlilik kararını ortak mı aldınız yoksa ,sizin ısrarınızla mı oldu , sizin ısrarınız ve çevre baskısı ile ise kendini mecbur hissettirdiği için böyle davranıyor olabilir mi? Bence biraz siz de isteksiz yaklaşın kendini belli eder belki böylece. Sorgular kendinin farkına varır ya da karşılıklı olarak ilişkinizi tekrar sorgularsınız belki.
Şöyle oldu. Evlencez diye askere tecilini bozdurup gitti. Ben evlencez askere git demedim. Kendi isteğiyle oldu. Sonra geldi iş buldu. Ben dedim herhalde teklif eder ben bu sırada bişey demedim. İşi beğenmeyip 3 ay sonra çıktı. İşsizken istemeye gelmek istiyoruz dedi. Ben kabul etmedim işsizsin olmaz ailem kabul etmez dedim . İş buldu. Sonrasında teklif filan yok. ( ben teklif almadan olmaz dedim. ) ben biraz irdelemeye başladım. Sonra teklif etti. Bu seferde isteme olayını bekledik. Ben ondan bekledim hani gelcez desin diye baktım bişey demiyo. Ben dedim tamam dedi sonra kavga ettik sonra söylendi geldiler. Ama orda bile istemeye gelsinler diye ben itekledim. Kaç ay bekledik isteme için.
düğün tarihi alma filan işleri aileye bıraktı giç bişey demedi ben de demedim artık sıkıldım bu tavırlardan bende ailelere bıraktım. Yani heves yok. Onda olmayınca bende de olmuyor.kaç kerede sordum evlenmek mi istemiyorsun miye böylesin. Evlenmek istemesem niye istemeye gelelim. Şuan nişanlıyız farkındasın dimi deyip durdu üstelemedim artık

Siz dolmuşsunuz boş yerlerde var biraz ama yazdıklarınızdan anladığım nişanlı biraz rahat biri. Ben tek başıma hayatta düğün salonu falan tutmam. Nişanlımı alır öyle giderim. Beraber gitmediniz mi hiç? Gezmediniz mi? Bu şekilde kendi kendinize mi gelin güvey oldunuz? Dediğim gibi eksik gibi hikaye biraz. Eksik değil böyleyse adamda sıkıntı var.
Düğün mekanına niye beraber bakcaz dedi tutmadan önce. Yani insan düğün yapcağı yere bakmak istemez mi yani?

Olay düğün nikah yeri tarihi vs. değil.
Siz onun tarafından görülmediğinizi düşünüyorsunuz.
Nedeni ne sizce bunun?
Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.

Bence herşeyde siz atılıp başarabildiğniz için oda nasılsa halleden var deyip geri plana atıyor işlerden elinizi ayağınızı çekin ondan bekleyin bakalım gelecek mi

merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.
Abartmıyosun bence ne bu hevessizlik bence daha bişey deme bktın konuyu açmıyo sende açma

Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.
Valla bu adam evlenecek gibi değil de sanki kapıdan şöyle bir uğrayıp bir de çeyrek takıp gidecek gibi duruyor. İlişkinizdeki diğer dinamikleri biz bilemeyiz. Bence boylu boyunca tekrar bir düşünün.

4-5 saat yol gidip dugun yerine bakmam ben olsam. Hem de pandemi zamani.

Diger tahlil konusumda haklisiniz ama erkekler boyleler. Biraz umursamaz davranin siz de. Kendi kendine dusunsun. Surekli siz hatirlatmayin her seyi. Hatta siz de unutur gibi yapin bazi sorumluluklarinizi. Bakalim nasil davranacak?

Sizin halletmeniz konfor oluşturmuş.
Bi çekin elinizi eteğinizi.
Bırakın olacağına varsın.
Siz bıraktınız diye sizi kaybetmeyi göze alıyorsa da gerçek kimliğini görmüş olursunuz.
Bu işler heyecanla olur, babanızın hayrına evlenmiyosunuz neticede.

Bence hemen evlenmeyin biraz daha tanıyın. Evlilik 2 kisilik bir yoldur birlikte karar verip birlikte yol almalisiniz. Siz onun annesi gibi her zaman itekleyip duracak haliniz yok ya. Hadi nisanlinizin genel tavri boyle diyelim ailesinin de hevesi yok gibi geldi bana.

Bana da ilgisiz isteksiz gibi geldi nişanlın.
Tahliller nikah günü almak hadi bir günde halledilir.ama yeri beraber seçmek görmek gerekir.hadi işi vardı gelip bakamadi bı şekilde sorular sorar detay isterdi.
Bence siz de biraz ilgisiz davranın.cok fazla üstüne düşmeyin.bakalim tavrı ne olacak.he baktınız ki hep ilgisiz umursamaz bence ilişkinizi beraber gözden geçirin.
Havalar düzelse de gezmeye gitsem demesi de üstüne tüy dikmiş.

Neden 4,5 saat peki
Şehirler mi farklı eğer aynı sehirdeyseniz o kadar yola kimsenin gözü kesmez zaten

O kadar saat yol gelip de düğün salonu bakılmaz
Ama nikah işini bu kadar uzatmasına ben de sinirlenirdim sanırım
Erteleyen insanları sevmem zaten genel olarak 😒

merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.
Yok hiçte abartmiyorsun . Hatta az bile tepki vermişsin. Beyefendi sanki komşunun düğününe gidecek öyle rahat öyle umursamaz.

yapı olarak çok takıntılıyımdır ve kimseye fırsat vermeden kendim düşünür, kendi istediğim gibi olsun ister-dim sizin gibi düğün öncesi. düğün olduktan sonra da boşa yıpratmışım diyorum kendimi her şeyi düşünmeye çalışarak. çünkü bir şekilde su akıp yolunu buluyor. anladığım kadarıyla sizde böyle bir yapıya sahipsiniz ve sizin istediğiniz zamanda olmayıp ertelenince kavgaya yer arıyorsunuz. aslında düşününce havalar ısınsa da gezsemin cevabı verdiğiniz cevap olmamalı. siz yapılması gereken her şey hemen yapılsın istiyorsunuz fakat herkesin sizin gibi yapısı olmasını bekleyemezsiniz. düğün yerini görmeye gelmemesini çok garip karşılamadım, bu zamanda o kadar mesafeyi boş salon görmeye bende gelmezdim çünkü fotoğrafları belli mekan belli. erkeklerin böyle şeylere bizim kadar ilgisi olduğunu sanmıyorum. her şeyi siz düşünemezsiniz, fırsat verin. ne zaman tahlilleri yaptırmak istiyorsa o zaman yaptırsın, yaza çok. illa uygun tarihte bulursunuz

Eger Agir kanlı bir adam ve siz tez canlı iseniz işiniz zor...

Ya siz biraz rahat davranacaksınız ya da onu öyle kabul edeceksiniz .

Nikah düğün olur biter de sonra ? ....

accık ta olsa var bi abartı :D .. güzel kardeşim sanki tek başına evleniyor gibisin... bırak düğün telaşına erkek evi düşsün... sen herşeyi yapınca düşününce adama bir şey kalmıyor ki... her zaman kaçan kovalanır...
zaten bu işe başlamadan (inançlıysan) yarabbi karşıma hayırlı nasipler kısmetler çıkart inşaallah de sonu hayırlı olsun... hayırsız ise nikah öncesi sona erdirsin... sonra 5 dk lık zevkin yıllarca kölesi oluyor insan... sonra gelir sorular "15 yıldır evliyim kocam beni sevmiyor?" 15 yıl önce nerdeydin niye farketmedin !!! aklın başına yeni mi geldi? o nedenle onu rahat bırak bakalım ne kadar istekli bu işe o na göre davran... sadece bi_fikir

o kadar çok şey yapıyorsun ki yarın bir sorun olduğunda suç hep sende kalacak... sen yaptın sen istedin sen zorladın olacak... ama sen sadece istemiyorsan evlenmeseydin !!! diyebileceksin... adam relax geniş, ben bu işlerden anlamam (adam baştan kesmiş) demiş... öteki işe gelince her ayrıntısından anlıyon ................(sansür)... suyu akışına bırak kardeşim sende rahatla oda...

Ay yeminle içim daraldı. Benim nişanlım da aynı. Ya bir şeyi 100 kere söylüyorum yapmıyor. Hep yaparız hallederiz. Senin yine yazdaymis. Benim 20 gün sonra nikah var daha yeni zorla gitti tahlil yaptı raporu aldı. İteklemekten yoruldum. Her işi ben ayarlıyorum. Ama yanlış yapıyoruz bence. Sorumluluk almaları lazım. Onlar yapmiyorsa biz de yapmayalım birkaç kere işler kalsın da belki cekiduzen verirler kendilerine. Yoksa böyle hep arkasını toplarsak olmaz.

merhaba hanımlar
bugün de patladım artık.
E bu aileye gelin gidilmemesi bu adamla evlenilmemesi gerektiğini biliyorsunuz da aslında ...

Back
X