Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

yuhhh yuhh yuhh gelin yeni ev isleri siz yapıcaksınız bunun icin sizi arıyolar essekk yok karsınızda diyip nasılda telefonu suratına kapatmadın kaynananın
bu devirde bu iskence valla yazık anne baban tutmasa bile sen otur evind ekim nereye giderse gitsin sacmalık

Toplaşıp kızlarıyla gitsinler hem gezmis olurlar hemde yeni evliler rahat eder deyiverin .Bu anne delisi erkekler gercekten aptal.

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Kocamın gönlünü bunla fethedeceksem tükürim o evliliğin içine .akıllı olun azcık ya. Gidip hizmetçilik yapacaksın ama kocamın gönlünü fethedecem diyorsun

ben olsam kalmam... ya kalınca daha da fazla tatsız olaylar olursa. ayrıca eşinizi niye yalniz yollayasiniz ki

Ya bu ne saçma adet örf gelenek? Kom neden çıkarır böyle sacma sapan şeyler anlamam. Bazen yurdum insanini anlamak gerçekten çok zor. Yapmak istemediginiz birseyi kimsenin gönlünü fethetmek icin yapmayın. Ne olacak taç mi takacaklar Size. Eşiniz el üstünde mi tutacak bundan böyle sizi. Öyle dusunuyorsaniz yanlirsiniz. Eve dondugunuzde eşiniz Size karşı sevgisi katlanmış olmayacak. Gerçek dünyaya dönün yeni evli insanlarida bir rahat bırakın munkunse

Buraya konu açıp sormanız bile hata. Kayınvalide baksın. Arkanızdan hakaret edip iş mi yaptıracaklar. Siz de bunu kabul ediyorsanız biz ne diyelim. Ayrıca kocanızın gönlünü feth etme (!) ihtiyacınızı hiç anlayamadım.

Kalmam.
Her lafi bana saysinlar enayi gibi hizmet mi edeyim?
Esim beni hizmetci ve enayi halimle sevecekse hic sevmesin.

Yani kızlar ben buvdurumda kalmamaliyim demiii

Siz iyi misiniz? Her yorumunuzu hayretle okudum. O kadar benimsemişsiniz ki bu gariplikleri. Kayinvalide dururken kocasına bakmak size mi düşer? Size hakaret etmisler, üstüne bir de "gel hizmet et, yeni gelin rahat etsin" diyorlar, siz de hala kocanızın gönlü fetholur mu onu düşünüyorsunuz.

Hay Allahım. Ne desem bilemedim. Şaşkınlıklar icerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…