- 13 Mart 2015
- 4.417
- 8.193
- 358
Hayır mesleğim farklı ama gerçek bilgilerimi yazmak istemedim.Avukat mısınız gerçekten
Kocamın gönlünü bunla fethedeceksem tükürim o evliliğin içine .akıllı olun azcık ya. Gidip hizmetçilik yapacaksın ama kocamın gönlünü fethedecem diyorsunGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Ben konu sahibine sormuştum.Hayır mesleğim farklı ama gerçek bilgilerimi yazmak istemedim.
PardonBen konu sahibine sormuştum.
ben olsam kalmam... ya kalınca daha da fazla tatsız olaylar olursa. ayrıca eşinizi niye yalniz yollayasiniz kiŞimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Ben olsam böyle bir aileye kiz falan vermezdim.Ne guzel ya hizmetçi olmaya mi evleniyor insanlar kızları varmis onlar baksin
Sizi hizmetcilige alıştırmaya çalışıyorlar.. akıllı olun yoksa ömrünuz hasta bakmakla gecerBende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Yani kızlar ben buvdurumda kalmamaliyim demiii
OhaaaBende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?