- 17 Ocak 2024
- 206
- 84
- 18
- Konu Sahibi Pomegranate1
-
Bulantı için çok erken olabilir. Bu süreci 2 yıldır yaşıyorum her belirtisi hamileliğe yordum ama maalesef hiç sonuç alamadık. Adet gecikmesinden önce heyecanla test yapmak hep bir risk psikolojik açıdan. İnsan çöküyor, kötü hissediyor. İnşallah hamilesinizdir ama tavsiyem gecikmeyi bekleyin çünkü gebelik belirtileriyle adet öncesi semptomlar çok benziyor diyorlsrKızlar merhabalar.3 mayısta adet oldum 8 mayısta adetim bitti 9 mayısı değerlendirdik.14 ,17 ,19,26 mayısı değerlendirdik. Son 1 hafa önce kasık sızlamalarım başladı. Sonrasında isal oldum bir gün sonrada kabız oldum bu süreçte hafif mide bulantılarım başladı.Gögüslerim şiş ve dokununca agrı yapıyor.Dün yemeğin kokusundan dolayı kusmak üzereydim koku hassasiyeti var. Geçen ay hamile kalamadım o yüzden umudum kırıldı test yapmadım adetim 31 mayısta olması gerekiyor adet gecikmesini beklicem dedim kendime. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Regl belirtileriyle aynı olduğu için umutsuzum
Aynen öyle ne var ne yok hepsini denedim bu mu eksik kalacakKız o neymiş öyle korunup bırakıp tekrar devam edip hamile kalanida yeni duydum onu da yapın birşey kaybetmezsiniz tüm tuşlara basacaz bu süreçte
Yarın test yapıcamBelli olmaz adet belirtileri de bazen bu şekilde olabiliyor gecikmeyi bekleyin inşallah o rengi görmezsiniz
Amiiin Allah razı olsunAllah gönlünüze ferahlık verecek o haberi en yakın zamanda versin size inşallah. Bana da bütün bekleyenlere de
Yapma bence çünkü beta adet dönemi artıyor test pozitif olur umitlenirsiniz bekleyin derim yine de siz bilirsinizYarın test yapıcamkorkuyorum
Ama yarın adet tarihimdi ? Ne zaman yapmalıyım ?Yapma bence çünkü beta adet dönemi artıyor test pozitif olur umitlenirsiniz bekleyin derim yine de siz bilirsiniz
Böyle hissediyorsanız lütfen gecikmeyi bekleyinYarın test yapıcamkorkuyorum
GecikinceAma yarın adet tarihimdi ? Ne zaman yapmalıyım ?
1 gafta gecikme olursa bir hafta gecikmeden sonra yapın diyor doktorlar. O kadar bekleyemem derseniz birkaç gün sonra yapabilirsinizAma yarın adet tarihimdi ? Ne zaman yapmalıyım ?
Ayy ben dursam eşim meraktan durmuyor ki ona gelse 1 hafta önceden test yaptıracaktı o benden heyecanlı kızlarBöyle hissediyorsanız lütfen gecikmeyi bekleyinheyecanınızı çok iyi anlıyorum ama iki yıldır her ay ben de bu durumdayım maalesef. Ama size dua edeceğim inşallah hamilesinizdir güzel haber alırsanız bizi de bilgilendirin. Ama bence yarın yapacağını test kesin sonuç vermeyecektir bebek olsa bile. Durmayacaksınız o testi yapacaksınız belli ki ama birkaç gün bekleseniz daha iyi
Eşinize yarın yapacağım test doğru sonuç vermez deyinAyy ben dursam eşim meraktan durmuyor ki ona gelse 1 hafta önceden test yaptıracaktı o benden heyecanlı kızlar
Yarın yaparsam sizi bilgilendiricem mutlakaEşinize yarın yapacağım test doğru sonuç vermez deyin
İnşallah gönlünüzden geçeni Allah nasip eder ama umitlenip sonra üzülmek daha yıkıcı oluyor .birkaç gün bekleyin en azından bir defa ya üzülecek ya sevineceksiniz.İnsallah vardır amaAyy ben dursam eşim meraktan durmuyor ki ona gelse 1 hafta önceden test yaptıracaktı o benden heyecanlı kızlar
Tamam haber verYarın yaparsam sizi bilgilendiricem mutlaka
Bekliyoruz güzel haberleriniziYarın yaparsam sizi bilgilendiricem mutlaka
Negatif çıkarsa ağlamaya gelicem kızlar merak etmeyinBekliyoruz güzel haberleriniziama bence yarın o testi yapacaksınız ikna çabalarımız yetersiz kaldı hahshsh
Pozitif olursa da hemen sevinmek yok direk kan vermeye gidin ama emin olmak içinNegatif çıkarsa ağlamaya gelicem kızlar merak etmeyin
Kesinlikle çünkü geçen ay 3 test vardı elimde 3ü de yalancı pozitif çıkardı sevinçten havalara uçtuk beta gebe olmadığımı gösterdi. Testler yanlışmış. 3 yanlış test aynı anda bana denk gelmiş çok enteresan bir şekilde. Kan testi hariç hiçbir şeyden tam emin olmuyorum artıkPozitif olursa da hemen sevinmek yok direk kan vermeye gidin ama emin olmak için
Aslında testin yanlış olmasından değildir o.Adet dönemi olunca pozitif gösterebiliyor hormonlardan kaynkli ama yalancı pozitif işte.Bende bunu çoğu kez yaşadım sonu hep husranKesinlikle çünkü geçen ay 3 test vardı elimde 3ü de yalancı pozitif çıkardı sevinçten havalara uçtuk beta gebe olmadığımı gösterdi. Testler yanlışmış. 3 yanlış test aynı anda bana denk gelmiş çok enteresan bir şekilde. Kan testi hariç hiçbir şeyden tam emin olmuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?