Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelilik bi eksiklik veya hastalık değildir.
Zaten tutanacağı varsa sizinle kalır.Belki anne olabilirsiniz ilerleyen zamanlarda ama ailenizdeki insanı birdaha görmeyebilirsiNiz Allah korusun.
Hamilelilik bi eksiklik veya hastalık değildir.
Zaten tutanacağı varsa sizinle kalır.Belki anne olabilirsiniz ilerleyen zamanlarda ama ailenizdeki insanı birdaha görmeyebilirsiNiz Allah korusun.
canım hamilelik bir hastalıktır ama bebek değil bebeği beslemek için caba vermek bide hamileye bakana doktoru denmezdi.. Hamilelik sırasında şeker tansyon kalp ve dolaşım sistemi bozukluklari yaşanır. Dinimizde bile hamileysen oruç tutmama icazetini veriyor hasta ve yaşlılara bir tutuluyor.. Bide ben 3 dil biliyorum ve yb da izledim tüm doğum doktor videolarinda hasta diye söze başlar kimisi öleceğini bile bile yine çocuk yapmaya çalışıyor.. rabbim herkese sağlıklı çocuklar ve kolay hamilelikler nasip etsin