Kızlar çok acil

Ben 3 gun durdurulamayan bir kanamayla hastanede yatıp, 1 ay kalkmadan evde yatıp, 1 hafta sonrasinda doktor risk alırsın gidersen dedigi halde sehirdisinda gorumcemin düğününe gitmiştim. Birde annem babam ameliyat olacak beni hic kimse tutamaz, her türlü giderim. Siz hamile olduğunuzu bile bilmiyorsunuz daha ve riskli diyorsunuz neyin riskinden bahsediyorsunuz. Riskin r si yok ki ortada, hamileliği riskli ilan ettiniz, ucagada korkuyorum dediniz. Riskli olduğunuzu düşünüyorsanız, korkunuzu yenip o uçağa binin o zaman. Bana göre bahane kusura bakmayın, kendi bahanenize inanmaya çalışıyorsunuz, bizlerde haklisiniz dersek vicdanınız rahatlayacak. Uzgunum haksizsiniz.
Sizinki de biraz fazla riskli olmuş ama ya
Bence onu örnekten kabul etmeyelim
Riskli hamileliğim olsa risk alıp kimsenin düğününe gitmem ben valla😶
Ancak böyle sağlık meselesi olursa giderim

Konu sahibinin ne hamileliği ne riski kesin gerçi
Biraz konu dışına çıkmış gibi oldum

Hadi bunlar kendi tercihi ama ortalıkta kesinleşmiş bir hamilelik yok, hamilelik olsa bile doktor tarafından tasdiklenmiş riskli bir gebelik durumu yok, hamileyken uzun yola gitmelik bir şey yaşamadım ama doğuracağım güne kadar fellik fellik gezdim.
Ben sadece hayretlerime bir hayret daha eklendiğini belirtme ihtiyacı duydum. 🙃 Bi daha dünyaya gelmek istesem Malkero 'nun kocası olarak gelmek istiyorum, o kadar özendim şu an.

Daha gebe olduğu belli değil, olsa da bu kadar yeni bir gebelik uçağa binmeye engel değil kronik bir hastalığı da yoksa. Gitmek istemiyor, bahane aranıyor gibi geldi.

Sizinki de biraz fazla riskli olmuş ama ya
Bence onu örnekten kabul etmeyelim
Riskli hamileliğim olsa risk alıp kimsenin düğününe gitmem ben valla😶
Ancak böyle sağlık meselesi olursa giderim

Konu sahibinin ne hamileliği ne riski kesin gerçi
Biraz konu dışına çıkmış gibi oldum
Benim 2 saatlik bir yolculuktu, 1 saat uzaklikta teyzem vardi, orda dinlendim. 1 saat daha gidip vardım. Dugunde max 1 saat durdum ama o gunu kaçırmak istemiyordum. Ama tabi bir riskti. Saglik sorununda asla durmam giderim annemin babamın yanına.

Ben sadece hayretlerime bir hayret daha eklendiğini belirtme ihtiyacı duydum. 🙃 Bi daha dünyaya gelmek istesem Malkero 'nun kocası olarak gelmek istiyorum, o kadar özendim şu an.

Daha gebe olduğu belli değil, olsa da bu kadar yeni bir gebelik uçağa binmeye engel değil kronik bir hastalığı da yoksa. Gitmek istemiyor, bahane aranıyor gibi geldi.
Çok samimi bir şey diyeceğim ama hamileler ve hamile adayları cidden üzerlerine alınmasınlar, ben mi çok saftım cahildim yoksa 22 yaşında hamile kalmanın verdiği çocukluk muydu bilmiyorum, doğruya doğru hamileliğim hiç sıkıntılı geçmedi, risk vb yoktu he olsa o zamanın kafasıyla ne kadar dikkatli olurdum onu da bilmiyorum ama böyle ele avuca gelmez gezeyim tozayım her şeye de koşup yetişeyim diyen biri olduğumdan hamileliğimde hiçbir şeyden sakınmadım, arkadaşlarımın düğünü kınası olur koşa koşa gider piste atardım kendimi, arkadaşlarımın anneleri kızım hamilesin bebeğe bir şey olacak diye pistten toplardı, aman x teyze yiyecek ekmeği varsa bir şey olmaz derdim, cahillik deyin ne derseniz deyin, arkadaşlarım birkaç haftalık hamileyken bile elleri karınlarında gezerdi ben karnım olmasa hamile miyim değil miyim farkında olmazdım, eşine nazlan derlerdi yapı olarak zaten minnoş değilim ki nazdan anlamam, o yüzden her şey yolunda gidiyorsa bir sıkıntı yoksa hamileliği hastalık gibi görüp 3-5 haftalık hamileyken bile bir kilo ağırlık bile kaldırmayan kadınları garipsiyorum🤷‍♀️

Reglm gecikti evde ilkel yöntemler denedim pozitif test negatif tüm belirtiler var beta hcg verdim sonucunu bekliyorum

İlkel yöntemler ne Allah aşkına ya artık gebelik testi kan testi varken onlarla mı hamile olabilirim diyorsunuz bunu tespit etmek çok zamanınızı almaz kan testi 1 2 saate çıkar zaten değilseniz gidersiniz ayrıca hamilelik yolculuğa engel değil ki sanki karnı burnunda hamilesiniz insanlar hamile olduğunı bilmeden ne işler yapıyor sağlıklı gebelikse sorun olmaz zaten gerekçe saçma

Çok samimi bir şey diyeceğim ama hamileler ve hamile adayları cidden üzerlerine alınmasınlar, ben mi çok saftım cahildim yoksa 22 yaşında hamile kalmanın verdiği çocukluk muydu bilmiyorum, doğruya doğru hamileliğim hiç sıkıntılı geçmedi, risk vb yoktu he olsa o zamanın kafasıyla ne kadar dikkatli olurdum onu da bilmiyorum ama böyle ele avuca gelmez gezeyim tozayım her şeye de koşup yetişeyim diyen biri olduğumdan hamileliğimde hiçbir şeyden sakınmadım, arkadaşlarımın düğünü kınası olur koşa koşa gider piste atardım kendimi, arkadaşlarımın anneleri kızım hamilesin bebeğe bir şey olacak diye pistten toplardı, aman x teyze yiyecek ekmeği varsa bir şey olmaz derdim, cahillik deyin ne derseniz deyin, arkadaşlarım birkaç haftalık hamileyken bile elleri karınlarında gezerdi ben karnım olmasa hamile miyim değil miyim farkında olmazdım, eşine nazlan derlerdi yapı olarak zaten minnoş değilim ki nazdan anlamam, o yüzden her şey yolunda gidiyorsa bir sıkıntı yoksa hamileliği hastalık gibi görüp 3-5 haftalık hamileyken bile bir kilo ağırlık bile kaldırmayan kadınları garipsiyorum🤷‍♀️
Cok isterdim valla boyle bir hamilelik, hic kimseye nazlanmadim, hic as ermedim. 3 gun durdurulamayan siddetli bir kanamayla hastanede bebegimi kurtarmalari için yattigimi düşünürken, kurtarmak istediklerinin ben oldugumu ogrendim. 9 ayda her hafta 2 gun kontroldeydim ve surekli igne oluyordum. Hamileligimin son 5 ayında esimin yuzunude gormedim desem yeri, ben uyuyunca geldi, uyanmadan gitti. 1 kilo bile tasiman yasak dediler. Plasenta icinde bebeğin yaninda tümör olustu.
Cok şanslısın Mune yada ben cok şanssızım. Simdi ben nasil 2. cocugu yapicam bu korkuyla bilemiyorum. Ins 2. hamileligim senin gibi olur.🙏🙏🙏

Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le

Kim bu aileden biri

Anne baba kardeş değil, onlara destek olmaya gitmeliyim yazmışsın

Bence destek değil köstek oluyor uzaktan, hele de çoluk çocuk gelen

İyileşir çıkarsa ziyarete gidersiniz ama ameliyattaki kişiye ne yararınız olacak ki gitsen

Ben biraz farklı düşünüyorum bu konularda

O nedenle hastası olanı, cenazesi olanı aramak dahi bana ters geliyor, insanlar kendi derdiyle uğraşırken bir de benimle mi ilgilensin diye düşünüyorum

Babamın kalbi durdu yoğun bakımda yatıyor, çocuğumun ateşi çıktı, o da hasta vs

o bu arayıp “ayy çok üzüldük, geçmiş olsun” diyor valla bana o telefona he he demek bile zor gelmişti

Derdim başımdan aşkın senin yapmacık ah vahını mı dinleyeceğim denemek için kendimi zor tutmuştum, bu nedenle hastası olanı vs arayamam

Şu bayram kalabalığında, virüs ortamında da gitmemeyi daha makul bulurum

kendısıne bahane arayana bahane cok
ılkel yontemler denedım hamıle olabılırım dıyorsunuz çağ atladık artık magarada yasamıyor çakmak tası kullanmıyoruz eczanelerde testler var hastanede kan tahlılı var ve dogurana kadar ucaga bınebılıyorsunuz ha uzunyol yapamam agrım var desenız anlasılırdı da sızınkısı komık dogrusu gulen arkadaslar da yuksek ıhtımal buna gulmustur bozulacagınıza ınsanlar neden guldu dıye bı dusunsenız cevabı bulursunuz

Kim bu aileden biri

Anne baba kardeş değil, onlara destek olmaya gitmeliyim yazmışsın

Bence destek değil köstek oluyor uzaktan, hele de çoluk çocuk gelen

İyileşir çıkarsa ziyarete gidersiniz ama ameliyattaki kişiye ne yararınız olacak ki gitsen

Ben biraz farklı düşünüyorum bu konularda

O nedenle hastası olanı, cenazesi olanı aramak dahi bana ters geliyor, insanlar kendi derdiyle uğraşırken bir de benimle mi ilgilensin diye düşünüyorum

Babamın kalbi durdu yoğun bakımda yatıyor, çocuğumun ateşi çıktı, o da hasta vs

o bu arayıp “ayy çok üzüldük, geçmiş olsun” diyor valla bana o telefona he he demek bile zor gelmişti

Derdim başımdan aşkın senin yapmacık ah vahını mı dinleyeceğim denemek için kendimi zor tutmuştum, bu nedenle hastası olanı vs arayamam

Şu bayram kalabalığında, virüs ortamında da gitmemeyi daha makul bulurum
Ciddi bir hastaligi olup ameliyat olacak kisi anne, babasi. Biz oyle anlayarak yorum yaptik acikcasi. Dediğinizde cok haklisiniz, ben bu pandemide 1. Derece olmadan hic kimseye gideceğimi sanmam ki babam corona sürecinde hastanede cok yatti vefat etti, kimse gelmedi. Çekirdek aile. Vefat ettiğindede eve kimseyi sokmadik, corona var dedik.

Ciddi bir hastaligi olup ameliyat olacak kisi anne, babasi. Biz oyle anlayarak yorum yaptik acikcasi. Dediğinizde cok haklisiniz, ben bu pandemide 1. Derece olmadan hic kimseye gideceğimi sanmam ki babam corona sürecinde hastanede cok yatti vefat etti, kimse gelmedi. Çekirdek aile. Vefat ettiğindede eve kimseyi sokmadik, corona var dedik.

Ben hastanın anne baba kardeş dışında olduğunu, onlara destek olacağını düşündüm

Anne baba ise hasta ameliyat kararı öncesinde gitmeliydi
Öyle yapıyorum ama üzülüyorum annemin babamın yanında kardeşimin yanında olmalıydım diye.
Ewet

Sanki dede nene gibi hasta, ana babaya destek olacak

Daha bulantınız başlamaz, 24 saatse 24 saat, bu kadar ağlayacağınıza gidin.
Hiç uçakla gitmediniz mi?

Hamileyken seyahat ediliyor diye biliyorum ben
Hamile olduğumu öğrendiğim gün ben 6 saat araç kullanmıştım
Tek sebep buysa ben olsam giderdim sanırım
Hamilelik ihtimal olduğu için riskli gebelik olmadığını varsayıyorum
Zaten hamilelik ihtimaşse regl gününüz ya geçti ya geçmedi
Ben kesin giderdim bu şartlar altında
7 ay idi sanırım, sonrasında uçağa almıyorlar. Hamile bir kadının bir uçtan diğer uca seyehat etmesi çok doğru olmaz.

Kızmayın ama bence gidesiniz yok vicdanınız rahat etsin diye sebepler uydurmuş kendinizi de inandırmışsınız gibi hissediyorum. Gerçi Büşra büyükşenden sonra hiçbir tahminim gerçek değilmiş gibi gelecek sanırım ama neyse :KK48:

Ben hamileliğimi öğrendiğim gün 12 saatlik yola gittim ve aracı ben kullandım. Bir hafta tatil yapıp geri döndüm. İlk günlerde hamilelikle ilgili rahatsız edici, sizi engelleyecek bir belirti olmaz zaten. 7.-8. haftadan sonra bulantı olur (bende doğuma kadar sürdü) ama o da böyle önemli bir hususta beni gitmekten alıkoymazdı.
Kaldı ki siz belki (test negatif çıkmış!!!) hamile bile değilsiniz.
Eski konularınızdan kişiliğiniz hakkında az buçuk fikrim var. (4 yaşındaki kızınızın 2 senedir dışarıdan kendisinden 8-9 yaş büyük çocukları toplayıp eve getirmesini hala kafamda oturtturamadım o ayrı.) Hayatı böyle yaşamak zor olmuyor mu?

Back
X