Kızlar çok acill bakın lütfen

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
Kızlar ben tatile gitmiştim midye yedim Sac boyattım 3 kere üst üste ve 4 gün sonra eve geldıgımde hamile olduğumu öğrendim lütfen söyleyin bebegıme bişi olur mu özürlü gibi vs :( cok üzülüyorum

ılk 4 ay sac boyası yasak
mıdyede yememelısın
en ıyısı hemen doktora gıdıp sormak

Bencede cevabi burda arama doktora git ertelemeden ayrica allah bagislasin ♡ :)

Kızlar cevaplarınız için cok teşekkür ederim su an 4 haftalık sanırım Salı günü Beta 597 çıkmıştı of cok endıselıyım ama

Peki sağlıksız bi gebelik olsa vücut atmaz mı yoksa gelişir mi yine de özellikle midye cok Korkutuyor beni bAya da yemiştim

Benim bir arkadaşım vardı. O da yeni hamile kalmıştı, bilmeden antibiyotik içti, röntgene girdi. Doktora sorduk daha çok yeni olduğu için etkilenmez daha dedi. Allaha şükürler olsun ki sağlıklı doğdu bebişi. İçini ferah tut dua et. Yinede doktoruna sormayı ihmal etme.

Bence de çok yeni olduğu için bir şey olmamıştır Allahın izniyle. Yine de doktoruna bir sor mutlaka.

Ins bişi olmamıştır dua edin kızlar ben 6. Haftada gideyim dedım doktora gittiğimde sorayım teşekkür ederim kızlar

Kızlar ben tatile gitmiştim midye yedim Sac boyattım 3 kere üst üste ve 4 gün sonra eve geldıgımde hamile olduğumu öğrendim lütfen söyleyin bebegıme bişi olur mu özürlü gibi vs :KK43: cok üzülüyorum

kız bi sakin dur. bişicik olmaz. bilmediğin için o Allahın korumasında derler. ama yine de doktora sor için rahatlasın

tebrikler. ben de ikinci hamileliğimi öğrenmeden birkaç gün önce saçımı boyattım. çok şükür sorun olmadı. rahat ol inşallah birşey olmaz

Biraz rahatladım kızlar hamile olduğunu bilmeden yapılan seyler bebeği etkilemezmiş ama yine de doktora sorcam hepinize cok teşekkür ederim

Biraz rahatladım kızlar hamile olduğunu bilmeden yapılan seyler bebeği etkilemezmiş ama yine de doktora sorcam hepinize cok teşekkür ederim

:) strese girersen daha çok sıkarsın bebişi :) rahat ol Alahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz

Ins canım paylaşmayı cok isterim Sırada ki heyecan kalp atışlarını duymak bakalım neler bekliyo bizi. Sen duymuşumdur demi kac haftada duydun

Ins canım paylaşmayı cok isterim Sırada ki heyecan kalp atışlarını duymak bakalım neler bekliyo bizi. Sen duymuşumdur demi kac haftada duydun

:) duydum çok şükür canım ben adet gecikmesinin 25. gününde duydum. yani yaklaşık 7 haftalıktı.

Back
X