kızlar cok kötu kavga ettik gereksiz yere

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
ya yemek yedik hiç birsey yoktu sofrayı topladım bulaşık yıkadım oda nasl gelse direk tv karşısına oturuyo ben ona bir şeyi on defa söylerim öyle yapar neyse bana cay demlermisin tabi kardeşide bizde kalıyor burayı not düşeyim bana sesizce cay demle o telefonu elinden brak net yasak sana artq tabi bunları yan yana olup telefonla meşajlaşıoz yanyana bende dedim canm cok yoruldum biraz bekle demleyecem sana osıteyi kapat bende dedim emir olarak deme . bana diyebilirsin canm ben sitelerimi kapattım sende kapat ben hemen kapatırım hic ikillettirmem neyse ya dedi cayda demlee birşeyde yapma herneyse baktım salonda yatacak bende dedim hata bende siteyi kapatıp özür dileyecem bana ne dedi senin yatak benim yatak değil dedi :( bende ona dedim benim yatak senin yatak deqil sende benim eşim deqilsin kardeşimsin sabaha kadar agladım . cok üzgünüm dini nikah düsşmüşmüdür ? valla gitmeyi düşünüyorum birşey demeden ben 3 defa bu kadar hayal kırıklıqı yaşadım .. :'( dun en quzel gunlerimdeyken de hediye bakıodum ama buqun bu haldeyiz

Dini nikah nasıl düşsün adam boş ol dememiş ki?
Ayrıca bi çay demleme sorunu nerelere kadar gelmiş abartmışsınız ikinizde.
Eşinizin huyu böyleyse gidip çay koyup mutfakta devam etseydiniz telefonla uğraşmaya.
Sonradan özür dilemeniz de çok yersiz olmuş adam daha da haklı görmüştür kendini.

Dini nikah nasıl düşsün adam boş ol dememiş ki?
Ayrıca bi çay demleme sorunu nerelere kadar gelmiş abartmışsınız ikinizde.
Eşinizin huyu böyleyse gidip çay koyup mutfakta devam etseydiniz telefonla uğraşmaya.
Sonradan özür dilemeniz de çok yersiz olmuş adam daha da haklı görmüştür kendini.
hayır eşim hayatta bana telefonu elinden bırak demedi buqune kadar kendı işini kendisi yapar ne bileyim belki bu siteye girdiqim icin böyle yaptı ama o dedi ac ben onunla kus olamıyorum belki hatam vardır diye yanına gitim bana o kelimeyi söyledi :(

Ne saçma yaaa senin yatsk benim yatak değil demeyle nikah düşmez nikahın düşnesi için üçkere boş ol demek lazım

Ne saçma yaaa senin yatsk benim yatak değil demeyle nikah düşmez nikahın düşnesi için üçkere boş ol demek lazım
onu demedim ama artk benim kardeşimsin dedim neyse valla ben gitmeye karasr verdim benim icin hayrısı bu

ya yemek yedik hiç birsey yoktu sofrayı topladım bulaşık yıkadım oda nasl gelse direk tv karşısına oturuyo ben ona bir şeyi on defa söylerim öyle yapar neyse bana cay demlermisin tabi kardeşide bizde kalıyor burayı not düşeyim bana sesizce cay demle o telefonu elinden brak net yasak sana artq tabi bunları yan yana olup telefonla meşajlaşıoz yanyana bende dedim canm cok yoruldum biraz bekle demleyecem sana osıteyi kapat bende dedim emir olarak deme . bana diyebilirsin canm ben sitelerimi kapattım sende kapat ben hemen kapatırım hic ikillettirmem neyse ya dedi cayda demlee birşeyde yapma herneyse baktım salonda yatacak bende dedim hata bende siteyi kapatıp özür dileyecem bana ne dedi senin yatak benim yatak değil dedi :KK43: bende ona dedim benim yatak senin yatak deqil sende benim eşim deqilsin kardeşimsin sabaha kadar agladım . cok üzgünüm dini nikah düsşmüşmüdür ? valla gitmeyi düşünüyorum birşey demeden ben 3 defa bu kadar hayal kırıklıqı yaşadım .. :'( dun en quzel gunlerimdeyken de hediye bakıodum ama buqun bu haldeyiz

Yarın eteğinde dolanır kan basıncı yükselince,o zaman dersin hani kardeşindim diye, ayrıca ne özürü hatalı olan sen misin ki, çay demlemek at deve değil kalkıp o da yapabilir

suçlu kocanızken birde özür diliyorsunuz.. beyfendi kabul etmiyor.. oda yetmiyor yatağını ayırıyor.. sende gidip ağlıyorsun.. doğru mu anladım?
aferin çıkartın kocanızı başınızda yetmez yerlere göklere koymayın..bulutlara çıkarın..
sonra daha çok gelip konu açarsınız..

evlilikte oluyor bazen böyle durumlar önemli olan incitmemek kırmamak eşin hatalı ama kusura bakma ne demek sende benim kardeşimsin böyle bi söz olmaz kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz önüne ısıtılıp getirilecek bi konu bu haberin olsun

Senin burdaki hatanı çözemedim ben ayrıca her dediğini saniyesinde mi yapıyorsun ki ergence trip atarak konuyu buraya getirmiş :KK14:

Bunun için gidilir mi ya?Az biraz sakin ol.Hatasını anlar,gönlünü alır. Bu kadar büyütmeyin ikinizde herşeyi.

ahahahaa bende ilk zamanlar öyleydim küser gider yatardım ağlardım sizde kendimi gördüm valla ama canım geçiyor zamanla pişiyorsun sonraları gelmezsen gelme koltukta zıbar uyu diyorsun :D :D :D :D

ya yemek yedik hiç birsey yoktu sofrayı topladım bulaşık yıkadım oda nasl gelse direk tv karşısına oturuyo ben ona bir şeyi on defa söylerim öyle yapar neyse bana cay demlermisin tabi kardeşide bizde kalıyor burayı not düşeyim bana sesizce cay demle o telefonu elinden brak net yasak sana artq tabi bunları yan yana olup telefonla meşajlaşıoz yanyana bende dedim canm cok yoruldum biraz bekle demleyecem sana osıteyi kapat bende dedim emir olarak deme . bana diyebilirsin canm ben sitelerimi kapattım sende kapat ben hemen kapatırım hic ikillettirmem neyse ya dedi cayda demlee birşeyde yapma herneyse baktım salonda yatacak bende dedim hata bende siteyi kapatıp özür dileyecem bana ne dedi senin yatak benim yatak değil dedi :KK43: bende ona dedim benim yatak senin yatak deqil sende benim eşim deqilsin kardeşimsin sabaha kadar agladım . cok üzgünüm dini nikah düsşmüşmüdür ? valla gitmeyi düşünüyorum birşey demeden ben 3 defa bu kadar hayal kırıklıqı yaşadım .. :'( dun en quzel gunlerimdeyken de hediye bakıodum ama buqun bu haldeyiz
arkadaşım dün mutluluğunu paylaşan arkadaş sen miydin?

Nikah düşmez Tabiki neden düşsün kardeşim gibi laflar etmeyle düşmez ama eşinizin tavrı çok kötü ne öyle emir verir gibi konuşuyor valla benim eşim emir cümleleriyle konuşsa hizmetçin yok kalk kendin yap derim ister odasını değişsin isterse evini erkeklere çok yüz verince değer verince kendilerini bişey sanıyorlar

Tam algılayamadım kim kime ne demiş ama kinayeli sözle boşama oluyor onu biliyorum.
Artık karım değilsin demekle bir talak hakkı gitmiş oluyor. 2 hak kalıyor.

Eğer için rahat olmayacaksa, nikah tazeleme duaları var canım. Eşinle abdest alırsınız, eşin okur duayı. Ama yataklarınızı ayırmayın. Bir de kardeşimsin falan gibi laflar etmeyin :KK66:. Sana bir abla tavsiyesi canım, ne kadar kötü kavga ederseniz edin yatakları ayırmayın. Gerekirse tut kolundan götür. Bir de sanırım kardeşi sizde kalıyormuş. Eğer geçici misafirlikse birşey diyemem ama kalıcı ise..mahremiyet önemli canım. Belki huzursuzluğunuzun kaynağı o olabilir.

Allahım insan bir nokta koyar. ben dedim ki, o dedi ki... Bu nedir ya. Kavga etmeniz normal. Çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz daha.

Ben evlendiğim ilk 3 ay çok pışpışladım eşimi. Hem de 2 sene bana her ay evlenme plani yapıyordu ben yok daha erken diyordum. Evlendik adama bişey oldu. Bir akşam tak dedi. Yemek yapmıştım. O işten gelmeden yemekleri çöpe döktüm. Gunah ama gozüm birşey görmedi. Geldi yemek yok şaşırdı. Artık herşey karşılıklı canım dedim. Bana yardim edersen yaparım. Yoksa kusura bakma. 3 gün küs kaldı sonra peşime düştü. 1.5 senedir bana çay koy diyemez. Canım bi çay koysan. Şu yemeği yapsan, bazen de direk kendi yapar. Çok dört dörtlük olmayacaksın. Evden gitmek gibi birşey de yapma. Küs ol yemek, temizlik, ütü yapma. O ev senin evin, sen evlendin diye açıldı. Sen evin kaptanısın, gemiyi en son kaptan terk eder.

Back
X