ya yemek yedik hiç birsey yoktu sofrayı topladım bulaşık yıkadım oda nasl gelse direk tv karşısına oturuyo ben ona bir şeyi on defa söylerim öyle yapar neyse bana cay demlermisin tabi kardeşide bizde kalıyor burayı not düşeyim bana sesizce cay demle o telefonu elinden brak net yasak sana artq tabi bunları yan yana olup telefonla meşajlaşıoz yanyana bende dedim canm cok yoruldum biraz bekle demleyecem sana osıteyi kapat bende dedim emir olarak deme . bana diyebilirsin canm ben sitelerimi kapattım sende kapat ben hemen kapatırım hic ikillettirmem neyse ya dedi cayda demlee birşeyde yapma herneyse baktım salonda yatacak bende dedim hata bende siteyi kapatıp özür dileyecem bana ne dedi senin yatak benim yatak değil dedi
bende ona dedim benim yatak senin yatak deqil sende benim eşim deqilsin kardeşimsin sabaha kadar agladım . cok üzgünüm dini nikah düsşmüşmüdür ? valla gitmeyi düşünüyorum birşey demeden ben 3 defa bu kadar hayal kırıklıqı yaşadım .. :'( dun en quzel gunlerimdeyken de hediye bakıodum ama buqun bu haldeyiz