kızlar çok kötüyüm kardeşim gay mi :(((

Merhaba kiraz mevsimi
Bu durumda kardesiniz kadar,sizleride zor bir zaman bekliyor.Boyle bir durumun ,ailenizde ve sizde de travma yasatacagini dusunuyorum..Kabullenisi zor,uymaya calismak belkide daha da zor,evet bu onun tercihi,onun hayati,saygi duymaktan baska care yok..
Ben sizin ve aileniz acisindan dusundum bence bu durumda,aile de belli bir sure psikolojik olarak yardim alabilir,en azindan kabullenene kadar..
Allah yardimciniz olsun..

Allah yardımcınız olsun diyerek başlamak istedim.
yaşıda küçükmüş yazık ilerdeki askerlik dönemini düşününce aklıma çok kötü şeyler geliyor.
dilerim kötü şeyler yaşamaz.
ama bunları konuışmak için henüz çok erken.kesin birsonuç yok ortada bence.
fakat öyle olsada lütfen toplumdan dışlamayın.benim bi sürü lezbiyen ve gay arkadaşım var.
o kadar çok farklı şeyler yaşamışlarki inanamassınız.
hele birtanesi evli çoluğu çocuğu var.ve ne olduğunu bana anlattı açıkça neden çünki yargılamadan dinledim onu.
onun hikayesi kahvede hani şu p...o dergilerine bakarken olmuş.arkadaşları bu tarz çarpık ilişkileri okadar ballandırarak anlatmışlarki oda bu yüzden eğilim duymuş ve denemiş ve birdahada dönememiş.sır gibi saklıyor herkesten.ve onu kullanan serefsizde tehdit ediyor ailene söylerim diye.
önce meylettiriyorlar sonra şantazlar tacizler.siz sanıyormusunuzki toplumda sadece kadını taciz var malesef cinsiyet fark etmiyor.
ve en yakın arkadaşımın kardeşindende maalesef sizin gibi şüpheleniyoruz oda 19 20 değil 30 yaşında.gözlerine sürmeler çekiyor
biz henüz onunla konuşamadık,bizde düşünüyoruz neler yapabılırız diye karara vardık yargılamıcaz soyutlamıcaz tamam cokta normal gibi karsılanmaz ama üzmeden kırmadan kendini kullandırtmadan rezil etmeden yasansın ne yasanıyorsa.

Saygı duymalısınız tercih diyenleri anlayamıyorum. Bu konuda uzmanlaşmış bi psikiyatristle görüşün bence, gerekirse eğer dönüşü yoksa psikologa yönlendirir hem o hem siz ayrı ayrı danışır onun yönlendirmesiyle yapmanız gerekeni öğrenirsiniz.

Bence asosyalliği toplumda yer bulamaması sonucu olabilir, o dönem internette konuştuğu kişilerin yönlendirmesiyle bu yönünü keşfettiyse hiç de tercih falan olmaz efendim. Bilmeden sanane saygı duy diyenler anca amerikan kültürü tv dizilerinde filmlerinde cosmopolitanlarda ne okudularsa onu bikbik ötüyolar burda.

Gerçekten ergenlikte farklı sitelerde kişilerle vakit geçirdiği için sonradan edindiği bi yönelim de olabilir o nedenle saygı duyuyorum diyip çekilmeyin destek olun yakın olun önce geçici bi yönelim mi kalıcı mı bunun ayrımına varması için yol gösterin.

Öğğğğğğğğğ.......

Onu olduğu gibi kabulleneceksiniz yoksa evi terk eder ve sizinle asla görüşmez
evet zor bunu kabul etmek ama çözümü yok ,genetik bozukluk bu son araştırmalar bunu gösteriyor ,şu dünyada herkesin sınavı,acısı farklı

Allah yardimciniz olsun zor bi imtihan ...kardesinizde bunun bi imtihan oldugunu bilmeli ve bununla mucadele etmeli seytan kensiyle bu yonden ugrasmaktadir..
Yani ona dini yonleriyle yaklasmaya calisin asla normalize etmeyin tercihdir vs diye..Dini yonden durumun aydinlanmasi icin bi alim tavsiye edebilirim..ozelden isterseniz...zor imtihan ama imtihan ALlah kardesinizin ve sizin yardimciniz olsun..

bazi arkadaslar hemen tercihtir deyip olayi kapatmayin bilmemne demis,kusura bakmayin da bu cocuk ailesinden de ters tepki gorurse napicak?
o anki psikolojiyle evden kacarsa? aile ne yaparsa yapsin cocuguna yardim eli uzatmak zorundadir.ki cocuk 'bence' utanilacak birsey kesinlikle yapmamistir,herkesin kendi gorusu.
kinamayin basiniza gelirse anlarsiniz

Bu iyi olabilir. Konu sahibi kabul eder insallah.

Siz nasıl doğuştan heteroseksüelseniz, o da doğuştan eşcinsel. Bunu kabullenmek sizin için zor muhtemelen fakat onun yanında olduğunuzu, yine eskisi gibi onu sevip kollayacağınızı kardeşinize hissetirmeniz lazım. Yoksa maalesef "ötekileştirilmekten" psikoloji hepten mahvolacak. Süreci kabullenmenizde ve bu yolda doğru bilgilendirilmek adına uzman bir psikoloğa başvurmanızı öneririm.

yorumlari okudum bende tercih meselesi oldugunu dusunuyorum yani ustune giderseniz hersey icinden cikilmaz hal alabilir. o sizin caniniz cigeriniz zor olsa da kabullenmeli insan

Yalniz ben saygi ile alakali bir şey söylemedim. Sadece net olmadigi için merak ettim malum her gün bilimsel aciklamalar yapiliyor.. Eşcinsellik hala tartisiliyor yönelim olduğunu söyleyenler hastalık olduğunu söyleyenler gibi hatta bir arkadasim bunun üzerine seminer aliyor her neyse...

Bu onun icin ne kadar zur oldugunu biliyormusunuz? Niye agliyorsunuz ki onuda anlamiyorum? Adam mi öldürdü kardesiniz ? Onu anlamaya calisin, sistem disi gelisen duygular bunlar. Kimse bile bile zor yolu secmez. Kardesinizi oldugu gibi kabulebin cünkü sizden kadin sevmenizi istesem yapabilirmisiniz veya etrafinizdaki herkez sizden bunu beklese? Olmaz dimi ve kardesiniz icinde böyle. Bu konu hakkinda arasdirin cok güzel belgesel var bu konu hakkinda isterseniz izleyin. "Benim cocugum" ismi belgeselin.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Aslinda biz yillar önce böyle bişeyden şüphelendik çünkü orta okuldaydi ve birden okuldan soğudu gitmek istemedi çok fazla içine kapandi çocukluğu çok neşeli ve dışa dönüktü öyle ki komşulara şarkılar söylerdi. Çok israr ettik çok konuştuk ailecek sabah 5lere kadar oturduk konuştuk neden istemiyosun bişey mi oldu ama o kapalı kutu birimizi dinlemedi biz ailecek sakin insanlariz çok güzel ortamlar yapıp onunla konuştuk benim ne yasadigimi bilseniz böyle ısrar etmezsiniz dedi bunu duyunca daha çok sorduk gezdik tozduk ben baş basa kaldim konustum annemler bilmesin bana anlat derdini dedim yalvardim ama nafile o kadar inatci ki gözü önünde aglasam yalvarsam aciklamaz gunlerce uyuyamadim aklima bi sürü şey geldi ama gözümüzun önünden ayrilmayan bi cocuk nolabilir di bilmiyorum ama bişey var gibiydi sonuc hic bişey ogrnemedk ustunde durmadık çünkü o konu açılır diye soruyoruz diye bizden uzaklasti yani konu baya derin ama son 2 yıldır baya kiz arkadasi vardi benim düğünüme bile getirdi ama arkadasiz sadece dedi offg bilemiyorum o kadar kafam meşgul ki noldu ne yasadi yada bişey yasadimi bu şüphe çok kötübişey simdi kardesim konusurken yemin etmiş bişey olmadı diye

Allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum.Endişelenmekte haklısın,dışarıdan konuşmak kolay,başa gelince öyle olmuyordur mutlaka.
Madem kardeşini sen büyüttün,herhalde yakınsınızdır.Önce sana açılmasını sağlayıp ona destek olabilirsin.Onu sevdiğini ve ne olursa olsun yanında olacağını söyleyebilirsin.Durumu anlıyorum ve yanında olacağım ama önce doktorla konuşalım diyebilirsin.
Kardeşin kimlerle yaşıyor ? Baban var mı,annen nasıl karşılar ? Önce annenle babana söylemesen belki daha iyi olur.

Kardeşin sana açılırsa büyük ihtimalle okul konusuna da değinir.Okulu bırakma sebebi buysa,üniversite için ona cesaret ver.
Gaylerin iş bulması zaten zor oluyor,bir de eğitimi olmazsa ileride çok daha fazla zorluk çeler.

Coj ters ve bize çok uzak asla hiçbirşeye ikna edemiyoruz duvar gibi bebeğim var mesela ona bile yaklaşmiyor biliyorum seviyo ama ne bilim ama sevinirim özelden paylaşırsan

Canım çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.Benim bir arkadaşım gay durumunu annesi ve ablası biliyordu.Bir gün ağbisine yakalanmış sevgilisiyle ağbisi dövmüş ikisinide.Sonuç olarak ayrı bir şehre kaçtı 3 yıl orada yaşadı ancak askere bile gitti çünkü babası İtalyan konuşmasının bu yüzden kibar olduğunu düşünüyordu herkes.Giyimi tarzı normaldi.En son konuştuğumuzda bir kızla evlenmek istediğini söyledi çok şaşırdım.Belki geçiş dönemidir tatlım.Üzüldüm durumunuza ama şimdilik kabullenin bence daha da uzaklaşmasın sizden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlamaya tabiki çalışıyorum ona üzüldügumu hissettirmiyorum ama denildiği gibi kolay degill yada ben o kadar olgun değilim çok yakışıklı ve el bebek gül bebek yetiştirdigimiz erkek kardeşimin maganda tipli adamlarla otel muhabbeti yapmasi bu muhabbetleri Ogrenmem hic kolay ve kabullenilir bişey degil içim kabul etmi yooor.üzülüyorum Ağlıyorum çünkü kardesim bence mutsuz olucak yanindayim ama ne yapabilirim yaklasmiyo konusunca tehdit ediyor.saygi duymak kabullenmek şuan için zor hic bişey düşünemiyoruuumm.hele o konuştugu adamin resmini gördüm elim ayağım bosaldi ((

Endişenizi çok iyi anlıyorum 2 erkeğin ilişkisi normal olsaydı evlenmeleri yasak olmazdı yani bence bunu normal karşılamaya çalışmak mümkün değil doğru da değil çok yapmacık olur.. Kardeşinizi çok geç olmadan uyarın Allah korusun başına kötü birşey gelmeden bir de bence alıp karşınıza konuşun bir çocuğu olsun istemez mi mesela

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gay ise yapacak bir şey yok. hastaymış muamelesi yapmayın. zaten sıkıntılıdır üstüne gidip de bunaltmayın çocugu.

cinsel tercih diye bir şey yoktur. tercih etmez çünkü kimse. egilim vardır ama... bi kadın bir erkegi çekici bulurken böyle tercih ettigi için mi çekici bulur yoksa istemsiz olarak mı çekici bulur? burada hanginiz bir erkegi tercih sonucu çekici buldunuz? kaç yaşında tercih ettiniz erkeklerden hoşlanmayı mesela yani önünüzde iki seçenek yoktu zaten. ''erkegi mi çekici bulsam yoksa kadını mı?'' diye iki seçeneginiz yoktu. erkegi çekici buldugunuzu fark ettiniz günü geldiginde, tercihte bulunmadınız.

gayler için de tercih diye bir şey yok. istemsiz olarak hemcinsini çekici bulurlar. düzeltilecek bir hastalık degildir çünkü zaten hastalık degildir. hoş karşılamayabilirsiniz o ayrı ama ne oldugunu bilin diye söylüyorum. hoş karşılamazsanız da çocuk sizden nefret edecektir. hem belki gay bile degildir, bisexual de olabilir. bence karışmayın, baskı da kurmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…