- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Merhaba kiraz mevsimiAllahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
Öğğğğğğğğğ.......gay olanlara destek vermek 'normal' karşılamak çağdaşlık olmuş.. Allahım daha neler duyacağız.. bu normal bişey olsaydı sırf bu yüzden helak olan toplumlarada anlayış gösterilirdi... bu yazılanlar bile o kadar normalleştiriliyor ki küçük çocuklarımız bile bunu çok normal görüp yönelebiliyorlar... gözünüzü seveyim amaan ne var canım gaylikte demeyinn .. asın kesinde demiyorum kardeş candır sahip çıkılacak elbette ama şuradaki gençlere bari özendirmeyin normal bişey gibi yorumlar yapmayın... farkındalık yaratmayın...
konu sahibinin üzüntüsünü anlayabiliyorum.. ben olsam bende yıkılırdım herhalde.. Allah korusun..
kardeşinize gelince ona destek olup kazanmaya başlamaktan başka çare yok sanırım.. suçlamadan kırmadan üzerine gitmeden onu ailenize bağlamaya çalışın.. Allah yardımcınız olsun
Allah yardimciniz olsun zor bi imtihan ...kardesinizde bunun bi imtihan oldugunu bilmeli ve bununla mucadele etmeli seytan kensiyle bu yonden ugrasmaktadir..
Yani ona dini yonleriyle yaklasmaya calisin asla normalize etmeyin tercihdir vs diye..Dini yonden durumun aydinlanmasi icin bi alim tavsiye edebilirim..ozelden isterseniz...zor imtihan ama imtihan ALlah kardesinizin ve sizin yardimciniz olsun..
Bunu yasayanlardan daha iyi bilen sen bensek; senin ve benim erkeklere duydugumuz ilgiyi de onlar aciklar.
Bilimsel bir arastirma yapmadim ama bir cok profesor bunu soyluyor zaten.
Gay bir arkadasim kendisinin iradesi fisinda bundan hoslandigini soyluyor. Yani bir kadina herhangi bir hissi yok ki bu kisi 30 yasinda ve psikologa da gitmis. Okb oldugu icin psikyqttik tedavi gordu. Lakin o oyle..
Bunu yasayan insanlar ilk once kendilerini sucluyor zaten, intihar dusunuyorlar... Yuk olmak neden peki? Bir kadinla birlikte olmakla erkekle birlikte olmak arasinda fark yok.
Islam yasaklamis.
Incil de de yasak
Tevratta da.
Ama bu insanlar var. gozumuxu kapatip bunlar yasak, uygunsuz demek yada bize igrenc gorunuyorlar diye reddetmek uc maymun oynamaktan baska birsey degil. Cok isterseniz arastiririm tezleri ve makaleleri bulurum size.
Gay lezbiyenlik ayni kategoridir.
Biseksuellik baska
Transeksuellik de baska.
Her gay transeksuel degildir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yası geregi böyle olabilir diye düşünüyorum.hemcinse yönelmenin birçok nedeni var bunların basında taciz vardır.escinsellik bir hastaliktir bana göre.kardesinizi iyice arastirin belli etmeden allta yatan mutlaka baska sebebler vardır
Allah yardimciniz olsun zor bi imtihan ...kardesinizde bunun bi imtihan oldugunu bilmeli ve bununla mucadele etmeli seytan kensiyle bu yonden ugrasmaktadir..
Yani ona dini yonleriyle yaklasmaya calisin asla normalize etmeyin tercihdir vs diye..Dini yonden durumun aydinlanmasi icin bi alim tavsiye edebilirim..ozelden isterseniz...zor imtihan ama imtihan ALlah kardesinizin ve sizin yardimciniz olsun..
Allahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
Bu onun icin ne kadar zur oldugunu biliyormusunuz? Niye agliyorsunuz ki onuda anlamiyorum? Adam mi öldürdü kardesiniz ? Onu anlamaya calisin, sistem disi gelisen duygular bunlar. Kimse bile bile zor yolu secmez. Kardesinizi oldugu gibi kabulebin cünkü sizden kadin sevmenizi istesem yapabilirmisiniz veya etrafinizdaki herkez sizden bunu beklese? Olmaz dimi ve kardesiniz icinde böyle. Bu konu hakkinda arasdirin cok güzel belgesel var bu konu hakkinda isterseniz izleyin. "Benim cocugum" ismi belgeselin.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?