:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Konuşma gibi bir niyetim kesilikle yok yaptığını nasıl hazmedicem ben onu düşnüyorum konusma nerde kaldı. Sevmekte planlı olmuyor malesef sevdim ve uzakta oldunu ilişkinin 2.5 yılı hiç hissetmedim desem yeridir hep gelirdi arardı sorardı öyle mesafeli değildik. Son aylarda bu durumlar patlak verdi ve bitti. Bu arada teseşşkür ederim ilginiz için

Gerçek değilsinn demi hemcinsimin bu kadar gurursuz olması beni çok üzdü hangi kafada yaşıyorsun anlamıyorum adam herşeyi demiş ama sen yapışmışsın adama bırak o defolup gitsin neden bu inat

Varya benim de ona hakaret edesim geldi hatta yazdım sildim . Ne mantıksız şey madem fikirlerin Farklı otur konuş , küfretmek kendinden uzaklaştırmak neymiş .
Ayrıca erkek milleti canım hemen unutuyor , sana duygu sömürüsü için o hesaba yazmış bence . Boşver bu tip biriyle olmaz gibi , önüne bak bence . Belki kendisi de türk muhabbetini sorun yapıyor ama sana hiç söylememiş ? Yoksa öyle varsayımlarla ilişki mi biter? Yok ailesi istemez bilmemne..
önce Bi insanlara insan olduğu için değer vermeyi öğrensin

KESINLIKLE

Rica ederim. Sevmene laf edemem asla o insanın elinde olmayan bir durum ama işte mantık devreye girince yaptığın yanlış kabul et. Seversin her insan gibi ama gönül yakın olmak ister onun gösterdiği kadar görebildin değil mi onu. Adana da nasıl bir hayatı var nasıl ailesi var nasıl çevresi var sadece gösterdiği kadar görebildin. O yüzden güvenmen beni şaşırttı.

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakalariniz varmış demek ki. Bu saatten sonra hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaAllah iyi insanlar çıkar karşınıza.

Ettiği küfürleri alıp cebine yada cuzanına koyabiliyorsan yalvar yakar geri dönsün.
Adam sana defol git istemiyorum demiş daha neyin telasindasin anlamadım.

Kendine bu haksızlığı nasıl reva görüyorsun Allah aşkına.seni uzaklaştırmak için seni duşunduğu için yapmadı kendine gel.
Ay bu bize Türk filmlerinin yaptığı duygusal travmaları nereye koymalı bilmiyorum.
Seven adam kıyabilir mi ne haldesin baksana.o hesaptan yazmalar falan hikaye birgun bakacağını biliyordu.
Sorunlu biri kendini kandırma gerçekleri gör.onın için duştuğun hallere bak değseydi yanında olurdu.boyle mi uzaklaştırılır.soğıdum bilmem ne dersin.ağza alınmaz kufurler etmezsin.adam değil karşındaki ne mezunu olursa olsun.kendine gel.

Siz bilirsiniz ama bence ayrilin ben Doğulu eşim Karadenizli olabilir Kültür farkı ama onu geçiyorum böyle şimdiden küfür eden kişiyle sonu olmaz hayat geçmez şimdiden saygisi olmayan kişi ilerde daha ciddi konularda daha da üzer sizi bence ayrılın biraz unutmak zor olcak belki ama sonu güzel olur

Çok yapisiksiniz.kendine ailene küfür ettirdin daha bahane arıyorsun kurt türk diye.lutfen az topla kendini çok iyi insan felan değil.sen iyi insan tanimamissin heralde.adam sana dur seni iyice sovuyum de bırak diyor .ne istiyorsun hakikaten ne yapabilinirki istemiyorum diyor sovuyor bana misin demiyorsun ayıp ya

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diye bir söz var bilir misiniz? Heh işte bu sözü çok doğru demişler. Adam sizi bağlayana kadar melekmiş sonra da kendi olmuş işte.

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diye bir söz var bilir misiniz? Heh işte bu sözü çok doğru demişler. Adam sizi bağlayana kadar melekmiş sonra da kendi olmuş işte.

Size inanamıyorum Ananıza tüm sülalenize küfür etmiş,
Hala kalbimde nereye sığdırabilirim bir ışık var mı diye sorguluyorsunuz !
Siz iyi değilsiniz!!!

Türkçe'ye mi yenisiniz yahu, paragraf yapıp anlaşılır yazmak zor olmamalı.
Neyse ben gideyim en iyisi...
Hhahahshhs çok güldüm bu yoruma

Size gelince ya ne olursa olsun küfür nedir yaa? Basitlik bayağılıktır. En başından durumu bile bile sizi bişeylere ikna etmiş sonrada “defol” diye diye çirkinleşip bitirmiş. Belli ki amacı sadece eğlenmekmiş sizinle zira hiç denemeden aileniz hakkında böyle düşünmesi bir bahane. Kendi ailesine yalan söylemesi de sizi geçici gördüğünün göstergesi. Hala iyi niyetle düşünüyorsunuz. Biraz açın gözünüzü.

Benimde 4 yıldır ilişkim var aynı şekilde sevgilim kürt ben türküm. Ama ilikinin basından söyledi kürt olduğunu asla inkar etmedi. Peki sen anlamadınmı kürt olduğunu görüntüsünden ya da konuşmasından. Bir ara benimkide tuhaflaşmıştı ilikinin basında daha çok üstüme düşüyordu senin hesap. Ama sonradan ben de onu önemsemedim ama erkek arkadam pişman oldu. Bana kalırsa sende onun üstüne gitme zaten seviyorsa sana dönecektir sen fazla yüz vermişsin

hepsini okumadim ama kürt-Türk ayrimi soz konusu ailesi tarafindan malesef bu simdiden sorun olmus ilerde cooook sorun olur.gitsinler kendileri gibisini bulsunlar cok takilma bence.
biz ayrim yapmiyoruz onlarin hic yapmamasi lazim.
her kürt ayni degil ama geneldr kv leri cok baskici ve geri kafali oluyo ki seninkilerde oyleymis...
kac kurtul
mesele Türklük kürtluk de degil aslinda ama onlar oylr goruyo..uzak dur onlardan
bi de annene sulalene kufur ediyo miden genis olmasin sakin simdiden kim ki o ailene hakaret edebiliyo
bi daha ederse kufur seni savciliga sikayet etcem de kaydet sesini pislik ben olsam oyle yapardim

Adamın yakasını bırakır mısınız?Belliki bu işin gideri yok.O anlamış ama siz anlamamış yapışmışsınız adama.

Adamın yakasını bırakır mısınız?Belliki bu işin gideri yok.O anlamış ama siz anlamamış yapışmışsınız adama.
adam haklı oldu yani bunu da anlamadım. Seviyorum ve sevdiğini söylüyor diye mücadele etmek istedim. Dürüstçe karşısına alıp konuşsa beraber oluca değilim. Zorla da değil eğer konuşmak istemese zaten konuşmaz Ayrılıyoruz sonra ağlıyor geliyor arıyor bende sevgisine güveniyordum haliyle. Neredeyse adamı haklı çıkaracaksınız

dönsede oluru yok artık canım bu kadar lafı hakareti kaldıramam ben. Sadece birine tekrar güvenim kalmadı ciddi düşünüyorduk sürekli evlenelim artık diyordu hersey yerle bir oldu buna üzülüyorum

ailesi ile telefonda konuşurduk ve beni çok severlerdi. Çok mutluydular benimle olduğu için. Ayrıldığımızda dahi söyleyemezdi annesi üzülmesin diye sonradan itiraf eder söylemedim senden vageçemiyorum ailem de seni çok seviyor filan diye. Evlenmek istemiyorum diye hep tartsırdık. Ben erken derdim. Ecet desem ne olucaktı merak ediyorum

Size inanamıyorum Ananıza tüm sülalenize küfür etmiş,
Hala kalbimde nereye sığdırabilirim bir ışık var mı diye sorguluyorsunuz !
Siz iyi değilsiniz!!!
ışık aradımı nerden çıkarıyorsunuz ben onu anlamıyorum. Yaşadığım çok ağır ve bunu paylaştım ilk günlerin etkisi bir türlü konduramıyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…