- 22 Ocak 2017
- 5.233
- 9.254
- 198
- Konu Sahibi Dertli_serap
-
Görüştük canım çok kez. Adanadan bursaya gelirdi bir kaç gün kalırdı bazen 1 hafta. Yol çekerdi gelirdiYuzyuze görüşmediniz galiba hic?
Yahu neresi saygılı.Kesinlikle yazmıyorum canım. Bir iki kere yeltendi ama tepkimi koydum. Sadece konduramıyorum. Yani herkese örnek gösterilen, mücadeleci saygılı vs biri iken böyle biri olduğunu aklım almıyor canım
Haklısın canım. Ama saygısız biri değildi sonradan ne olduysa böyle oldu. Irk meselesini gereksiz büyütüp çıkmaza mı girdi diyorum bazenBu ilişki tekrar başlasa bile tekerrür eder gider! Size tavsiyem sizi gerçekten seven, saygılı bir insan ile olun. Bu kişi ile mutluluk aramaniz vakit kaybı.
Gerçek bir kişi size asla saygısızlik etmez. Gerçek ve seven bir kişi ise sizi mutlu eder. Ömür şu misali akıp gidiyor. Bunun farkında olmak ve her anımizi kiminle yasadigimiz/yasayacagimiz cok önemli!
Sanmıyorum en başta siz saklamadiniz hiçbir bilgiyi sogutacaksa kendinden neden yıllarca beklesin bence artık sizi istemiyorHaklısın canım bende böyle düşünüyorum. Ama dedim gibi soğutmak için mi yaptı diyorum kendime
Barışmam canım asla. Sadece yaşadıklarım çok ağır geldi banaYahu neresi saygılı.
1 sene öncesi, 8,5 senelik evlilikte s..r git’i geçtim bir defa defol git duymadım. Hadi evlilikte defol bir şekilde tölere edilebilir ama sevgiliyken dese asla evlenmezdim.
Saygısızın önde gideni kalkmış birde kadına küfür etmiş.
Allahtan belanı arıyorsan tekrar barış.
Canım hiç sevgim bitti demiyordu ki. Hep çok seviyorum ama iyiliğin için vs diyip ayrılıyordu. Sonuncusuda bu olay oldu zaten
1.si küfür varsa cekilmez. Simdiden boyle ilerde daha kotu olur....2.si mesafe uzak oldugu icin erkek icin unutmasi kolay olur hatta yakinda ailesi bulur birini nisanlandirir yasi tutuyosa....3.su turk kurt evlenemez demiyorum arada ask sevgi saygi varsa cok güzel bir evlilik.olur ama gordugum kadariyla arada saygi olmadigi icin onun ailesi tarafından bir cok kultur çatışmasi yasarsin.Görüştük canım çok kez. Adanadan bursaya gelirdi bir kaç gün kalırdı bazen 1 hafta. Yol çekerdi gelirdi
Haklısın canım. Ben hep dürüts oldum. Evet gel gitlerim oldu ısınamadım vs ama hiç yalan söylemedim. Ama o en başta söylemiş hatta sürekli evlenelim derdi. Tamam desem ne yapacaktı merak ediyorumSanmıyorum en başta siz saklamadiniz hiçbir bilgiyi sogutacaksa kendinden neden yıllarca beklesin bence artık sizi istemiyor
O işin bahanesi. Siz onu ilk hali ile seviyorsunuz. Şu hâli ile görmeniz gerekir. Buradaki herkes görüyor, siz görmüyorsunuz. Oysa ki bize bilgi veren sizsiniz!Haklısın canım. Ama saygısız biri değildi sonradan ne olduysa böyle oldu. Irk meselesini gereksiz büyütüp çıkmaza mı girdi diyorum bazen
Haklısın canım. Ama bir face olayını bir türlü anlatamadım kesinlikle bakmayacağımı biliyordu çünkü ben şifreyi bile unuttum tesadüfen bir defterde buldum öyle girdim. Aklıma da o yazar diye girmedim başka bi sebeple girdim. O da şaşırdı zaten yazdıklarını gördümü görünce1.si küfür varsa cekilmez. Simdiden boyle ilerde daha kotu olur....2.si mesafe uzak oldugu icin erkek icin unutmasi kolay olur hatta yakinda ailesi bulur birini nisanlandirir yasi tutuyosa....3.su turk kurt evlenemez demiyorum arada ask sevgi saygi varsa cok güzel bir evlilik.olur ama gordugum kadariyla arada saygi olmadigi icin onun ailesi tarafından bir cok kultur çatışmasi yasarsin.
4.cu ve son ol arak ta sunu soyliyim erkekler cingozdur.o senin o hesaba girip okucagini tahmin ediyodur.o yüzden ajitasyon ve dramatize yaparak asik edasi vermis.kendine....yeme yutmaaaaaa.sorunlarla dolu.bir iliski.yerine huzur bulacagin .sevgi saygi dolu bir iliskiye ac kalbini
Çok haklısın canım. Belki yeni diye kabullenemiyorum. Onu unutamamaktan çok korkuyorumO işin bahanesi. Siz onu ilk hali ile seviyorsunuz. Şu hâli ile görmeniz gerekir. Buradaki herkes görüyor, siz görmüyorsunuz. Oysa ki bize bilgi veren sizsiniz!
Şöyle başlayabilirsiniz: Onu her yerden engelleyip hiç bir yerden takip etmeyin. Size ulassa da cevap vermeyin. Ve onunla ilgili asla konuşmayın.Çok haklısın canım. Belki yeni diye kabullenemiyorum. Onu unutamamaktan çok korkuyorumÇünkü en güzel zamanlarımı da onla yaşadım bana çok emek de verdi zamanında
Canım çok haklısın. Olay taze diye sanırım mantıklı bakamıyorum. Çünkü konduramıyorum. O adam bu olamaz diyip duruyorum kendime. Neler neler yapardı herkes onun sevgisine hayrandı şimdi kim duysa şok geçiriyor o mu yaptı filan diyorlar. Ben ayrılmama konusunda diretince böyle mi yaptı diyorum kendime de kızıyorum. Ama ilişkiyi kurtarmak istedim sevmek kolay bişey değil. Ama bir yan da da diyorum ki direttim ve küfretti demek ki başka zaman da yapabilirdi. Mantığım duygularım karmakarışıkbu yaşadıklarınızın etnik kökenle uzaktan yakından alakası yok ve de olamaz.eğer sizi gerçekten seven ve saygı duyan bi insan olsaydı ve sorun gerçekten etnik kökenler olsaydı sizi kırmadan konuşmanın yollarını arardı.daha sevgiliyken küfür eden s... git diyen adam imzayı attıktan sonra daha büyük saygısızlıklar yapar ki bunun ucu dayak atmaya kadar gidebilir.olayın sıcağıyla mantıklı bakamıyosunuz bence olaya.kadının veya erkeğin ünv mezunu olması vs de bi işe yaramıyor maalesef.ünv mezuniyeti dediğin bir kağıt parçasından ibaret.bu şekilde konuşarak farkında olmadan kendi kendinize onu savunuyosunuz.onu haklı çıkarmaya çalışıyosunuz.bide şu başlarda o seviyodu ben sevmiyodum şimdi alttan alayım olayına gelince.e bi zahmet erkek adam koşsun zaten kadının peşinden.çabalasın artık.bakın o çabaladığı halde siz gözünde şuan bu kadar değersizsiniz.bence doğru açıdan bakmıyosunuz olaya.
Sildim canım. Haklısın. Ama diyorum ya konduramıyorum ona bir türlü. Sanki başka biri. Hep ağlardı sevdiğini söyleyip sensiz yapamıyorumlar filan. Ben onun iyiliğinde ezilirdim şimdi şoktayımAnnenize sülalenize küfür eden birine nasıl iyi biri diyorsunuz ya şaka mı yapıyorsunuz. Saygısız terbiyesiz herifin teki. Ne üzülüyorsunuz böyle bit şerefsiz için çıkarın tamamen hayatınızdan silin sosyal medya hesaplarınızdan falan da. Unutursunuz merak etmeyin kimler kimler unutuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?