- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi Aycoregi22
-
Rabbim safi ismiyle sifa versin insallahKızlar merhaba annemde böbrek yetmezliği çıktı zaten böbrek hastasıydı uzun yıllar sintigrafi sonucu bir böbrek %20 diğeri %30 çalışıyormuş ben öyle kötüyüm ki uyku uyumuyorum anneme Bişey olacak diye sürekli böbrek nakli diyaliz vb şeyler araştırıyorum aklımı kaybedeceğim Desteğinize ihtiyacım var bu konuda bilginiz var mı bu şekilde değerlerle rahat yasam sürebilir mi acaba şu an çok şükür çok iyi ama çok korkuyorum tamamen biterse böbrekler diye
Doktorumuz çok uzak nakil diyaliz konuşmak su an mantıklı değil dedi bu şekilde 10 yılda gider bi enfeksiyon olur 3 ayda dedi ama ömür boyu bu böbrekler idare etmez dediDoktorlar ne diyor? Nakilden bahsettiler mi mesela?
Ayy çok korkuyorum inanın hepimiz veririz böbreği yeter ki tutsun ama çok korkuyorum anneme bişey olur diye sürekli ağlıyorumDiyaliz zor sürec ama bence uygun verebilecek biri varsa verin çok geçmiş olsun teyzem öyleydi ne kardesleri ne çocukları ne kocası kimse vermedi kadın çekti çekti sonrada rahmetli oldu allah acil şifalar versin
Güzel moral olmuştur konu sahibine şimdiDiyaliz zor sürec ama bence uygun verebilecek biri varsa verin çok geçmiş olsun teyzem öyleydi ne kardesleri ne çocukları ne kocası kimse vermedi kadın çekti çekti sonrada rahmetli oldu allah acil şifalar versin
İnanın yüreğime indi çaresizlikten yazdım buraya çok kötüyümGüzel moral olmuştur konu sahibine şimdi
Aglamayin destek olun lütfen ağlamaya kimseye cagre olamazsiniz zor evet ama yapmayın ins bişey olmaz suan diyalizemi giriyorAyy çok korkuyorum inanın hepimiz veririz böbreği yeter ki tutsun ama çok korkuyorum anneme bişey olur diye sürekli ağlıyorum
Hayır diyaliz çok uzak dedi doktor su an çöl iyi böbrekler iyi durumda %50 çalışıyor dedi doktor iki böbrek toplamı ama korkuyorum benAglamayin destek olun lütfen ağlamaya kimseye cagre olamazsiniz zor evet ama yapmayın ins bişey olmaz suan diyalizemi giriyor
Konu Sahibi moral verin dememiski varmi böyle olan demiş olanı söyledimGüzel moral olmuştur konu sahibine şimdi
Cnm bnm yaaaa..burdan hissediyorum o canının nsl yandığını.rabbim yardımcısı olsun.korkma.tıp o kdr ilerlediki nakil olur kurtulur.Ayy çok korkuyorum inanın hepimiz veririz böbreği yeter ki tutsun ama çok korkuyorum anneme bişey olur diye sürekli ağlıyorum
Teyzem en üst seviye böbrek hastası, diyalize giriyor, böbrek denemeleri oldu vücut kabul etmedi devlet evine diyaliz makinası ilaçlar vs verdi her gün diyaliz oluyorİnanın yüreğime indi çaresizlikten yazdım buraya çok kötüyüm
Sürekli gözetim altında olsun, inşallah ne nakle ne de diyalize ihtiyaci olur. Anne söz konusu üzülmemek elde mi? Süreci yasayanlar vardır eminim, onlar sizi rahatlatir. Uzulmeyin lutfen duamiz sizinle.Doktorumuz çok uzak nakil diyaliz konuşmak su an mantıklı değil dedi bu şekilde 10 yılda gider bi enfeksiyon olur 3 ayda dedi ama ömür boyu bu böbrekler idare etmez dedi
Doktor nakil diyaliz şuan söz konusu değil bu şekilde böbrekler sabit kalırsa baya uzun gider dedi ama ihtimaller beni delirtiyor anneme hiç yansıtmıyorum ama çok kötüyümCnm bnm yaaaa..burdan hissediyorum o canının nsl yandığını.rabbim yardımcısı olsun.korkma.tıp o kdr ilerlediki nakil olur kurtulur.
Çok teşekkür ederim sürekli gidiyoruz doktora daha çok genç çok üzülüyorumSürekli gözetim altında olsun, inşallah ne nakle ne de diyalize ihtiyaci olur. Anne söz konusu üzülmemek elde mi? Süreci yasayanlar vardır eminim, onlar sizi rahatlatir. Uzulmeyin lutfen duamiz sizinle.
Allah acil şifalar versin kimsenin ki ni mi kabul etmedi birden mi ortaya cıktı peki annemin böbrekleri %50 çalışıyor su anTeyzem en üst seviye böbrek hastası, diyalize giriyor, böbrek denemeleri oldu vücut kabul etmedi devlet evine diyaliz makinası ilaçlar vs verdi her gün diyaliz oluyor
Cnm bnm.evham ve stres yapaesan sağlığın gider.her şey bizlr için şu hayatta...tek düzde gitmez hayat.inişler çıkışlar olacak.korkacak bir drumda yok....üzme kendini..ama eski bni gördüm sende kendimi....annem telefonununu az geç açsın yada açmasın öldü diye aglardım...ah ah...Doktor nakil diyaliz şuan söz konusu değil bu şekilde böbrekler sabit kalırsa baya uzun gider dedi ama ihtimaller beni delirtiyor anneme hiç yansıtmıyorum ama çok kötüyüm
Anneniz vefat mı ettiCnm bnm.evham ve stres yapaesan sağlığın gider.her şey bizlr için şu hayatta...tek düzde gitmez hayat.inişler çıkışlar olacak.korkacak bir drumda yok....üzme kendini..ama eski bni gördüm sende kendimi....annem telefonununu az geç açsın yada açmasın öldü diye aglardım...ah ah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?