Kızlar çok kötüyüm

Şuan korkunuzu üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama heran ya bişey olursa ya böbrek uymazsa vs gibi kötü ihtimalleri kafanızda kurmayı bırakmalısınız . Şuan annenizin böbrekleri %50 oranında çalışıyor değil mi ?
Buna odaklanın şuan için hayati bir sorun yok . Kendinizi kahredip kötüyü çekmeyin. Şöyle düşünün ; hiçbirimizin 5 dk sonrası için garantisi yok . Hasta olan hemen göçüp gidecek diye birşey yok yani Annenize moral olun destek olun güzel enerji verin . Doktor kontrolünde olup , gereken zamanda gerekli tedavi ve müdehaleler uygulandığı takdirde Allahın izniyle birşeycik olmaz annenize :)

İnanın engel olmaya çalışıyorum kendime ama sürekli bu haldeyım çok teşekkür ederim haklısınız 20 li yaşlarda bugün hastanede babasından böbrek bekleyen bi kızla tanıştım öyle umutluydu ki kendime dedim annenin böbreği %50 çalışıyor kendine gel ama kısa süre sonra yine kafayı yiyorum ne yapsam bilmiyorum yoksa annem çok şükür iyi evde iş yapıyor geziyor sağlıklı yani ama bu kötü düşünceler beni mahvetti

Cok teşekkür ederim içime su serptiniz birazcık

Hemen nakil olmalı annem 6 sene yaşadı bu hastalıkla annemde astımda vardı nakil oldu ama 1 ay geçmeden vefat etti Allah şifa versin :'(

Hemen nakil olmalı annem 6 sene yaşadı bu hastalıkla annemde astımda vardı nakil oldu ama 1 ay geçmeden vefat etti Allah şifa versin :'(
Doktor nakil diyaliz söz konusu değil %50 çalışıyor böbrek diyor çok uzagız şu an buna diyor

Birşey olmadan , olmuş gibi düşünüp peşin peşin üzülmek kahrolmak en kötüsü . Her zaman iyi düşün pozitif enerji ver anneciğine
Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum sağlam kadını ben hasta edeceğim bu gidişle ne önerirsinşz acaba

Diyaliz mahvetti annecimi bol su içsin ellerinden öpüyorum annenizi Allah acil şifa versin canım bnmm
Başınız sağ olsun gerçekten öyle üzüldüm ki biz veririz böbrek yeter ki iyi olsun ama korkuyorum ya kötü olursa ya şöyle olursa böyle olursa kafamda sürekli düşünceler var

Doktor nakil diyaliz söz konusu değil %50 çalışıyor böbrek diyor çok uzagız şu an buna diyor
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu iyi haber korkmanıza da ağlamanıza da gerek yok.
Yapmanız gereken annenizin yiyebileceği şeylerin listesini almak, üzüntü, yorgunluk ve stresten uzak tutmak.
Dr kontrolündesiniz zaten.
Bide Dr a sıvı tüketiminin nasıl olması gerektiğini sordunuz mu?

Cok iyi bi dr bulun öncelikle.arkadasimin esinde bi anda böbrek yetmezligi cikti.dusun daha 33 34 yasinda.direkt nakil oldu annesi verdi.su an sapasaglam.

Hayır diyaliz çok uzak dedi doktor su an çöl iyi böbrekler iyi durumda %50 çalışıyor dedi doktor iki böbrek toplamı ama korkuyorum ben
Su an icin erken bence benim de halamin toplam ikisi %50 calisiyor ve diyalizlik bir durum degil su an icin gecmis olsun annenizi uzmeyin destek olun doktorunuza guvenin

Cok iyi bi dr bulun öncelikle.arkadasimin esinde bi anda böbrek yetmezligi cikti.dusun daha 33 34 yasinda.direkt nakil oldu annesi verdi.su an sapasaglam.
Doktorumuz iyi aslında ama bende diyorum başka doktora gitsek mi diye daha bugün sordum %50 çalışıyor kendi böbreği her zaman daha iyidir emin ol dedi kurtuldu mu peki nakille nakil çözüm öyle değil mi ölecek mi diyaliz mi sürekli kuruyorum kafamda

Diyaliz zor sürec ama bence uygun verebilecek biri varsa verin çok geçmiş olsun teyzem öyleydi ne kardesleri ne çocukları ne kocası kimse vermedi kadın çekti çekti sonrada rahmetli oldu allah acil şifalar versin

Yani şimdi söylenecek şey mi bu?

Çok geçmiş olsun konu sahibi. İnşallah bir şey olmaz. Başka bir doktora da gidin. İyice öğrenin yapmanız, dikkat etmeniz gerekenleri. Gerekirse nakil durumunu da araştırın. İnşallah öyle bir şey gerekmez ama geleceğe dair içiniz rahatlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…