- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi Aycoregi22
-
Bizimde aynen öyle ikisi %50 çalışıyor halanız kaç yaşında ne zamandır %50 si çalışıyor durumu nasıl acabaSu an icin erken bence benim de halamin toplam ikisi %50 calisiyor ve diyalizlik bir durum degil su an icin gecmis olsun annenizi uzmeyin destek olun doktorunuza guvenin
Korkma kuzum bnm Allah dilerse herşey olur Allaha yönelip bol bol dua edin bende edicem sizin için iyi düşünün iyi olsunBaşınız sağ olsun gerçekten öyle üzüldüm ki biz veririz böbrek yeter ki iyi olsun ama korkuyorum ya kötü olursa ya şöyle olursa böyle olursa kafamda sürekli düşünceler var
Allah size sabır versinÇok sağol kuzum bnm ben annem öldüğünde 16 yaşındaydım annem hasta olduğunda 10 yaşındaydım o yüzden seni çok iyi anlıyorum :'((
Başıma o geldi onu söyledim hem nakil nekadar önemli bilinsinYani şimdi söylenecek şey mi bu?
Çok geçmiş olsun konu sahibi. İnşallah bir şey olmaz. Başka bir doktora da gidin. İyice öğrenin yapmanız, dikkat etmeniz gerekenleri. Gerekirse nakil durumunu da araştırın. İnşallah öyle bir şey gerekmez ama geleceğe dair içiniz rahatlar belki.
Evet kurtuldu cok sukur su an iyi.oda devletteydi sonra birinin araciligiyla özelde bi dr buldular hemen nakil yapalim demis.annesininkide uymus sans iste.kötu seyler dusünme.iyi düsun iyi olsun.Doktorumuz iyi aslında ama bende diyorum başka doktora gitsek mi diye daha bugün sordum %50 çalışıyor kendi böbreği her zaman daha iyidir emin ol dedi kurtuldu mu peki nakille nakil çözüm öyle değil miölecek mi diyaliz mi sürekli kuruyorum kafamda
Ben yaşadım bu acıyı ya düşmanım bile yaşamasın istiyorum Dularım sizinle: (Allah size sabır versin
Günde 1.5 litre su içsin tuz kesinlikle yok dedi proteinede dikkat etsin ama yiyebilir dedi harfiyen uyuyoruz kan değerleri için de düzenli iğne yazdı her hafta vurduruyoruzÖncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu iyi haber korkmanıza da ağlamanıza da gerek yok.
Yapmanız gereken annenizin yiyebileceği şeylerin listesini almak, üzüntü, yorgunluk ve stresten uzak tutmak.
Dr kontrolündesiniz zaten.
Bide Dr a sıvı tüketiminin nasıl olması gerektiğini sordunuz mu?
Onun ki hemen iflas etmiş demek kiEvet kurtuldu cok sukur su an iyi.oda devletteydi sonra birinin araciligiyla özelde bi dr buldular hemen nakil yapalim demis.annesininkide uymus sans iste.kötu seyler dusünme.iyi düsun iyi olsun.
Ben de bu yoruma şaştım kaldım yuh yahuGüzel moral olmuştur konu sahibine şimdi
Tamam ne güzel işte.Günde 1.5 litre su içsin tuz kesinlikle yok dedi proteinede dikkat etsin ama yiyebilir dedi harfiyen uyuyoruz kan değerleri için de düzenli iğne yazdı her hafta vurduruyoruz
Kendiniz için sadece iyiye odaklanmanızı önerebilirim nacizane. Böbrekleri % 50 çalışıyor annenizin çok acil bir durum görmemiş doktor. Bunlar iyi şeyler . Annenizin doktoruna güveniniz tamsa , kontrolleri düzenli yapıldığı takdirde bir sorun olmaz Allahın izniyleBu psikolojiden kurtulmak istiyorum sağlam kadını ben hasta edeceğim bu gidişle ne önerirsinşz acaba
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah iyi olur annem ama her güne acaba bugün iyi biter mi gün diye geçirmek çok zor daha 2 ay önce sapasağlam bi insandıKorkma kuzum bnm Allah dilerse herşey olur Allaha yönelip bol bol dua edin bende edicem sizin için iyi düşünün iyi olsun
52 yasinda tam zamanini bilmiyorum uzun sure bobrek sorunu yasadi simdi de yasiyor ama doktor kendi bobregin daha iyi demis diyalizdense %15-20 lerde diyaliz oneriyorlarmis duzenli kontrol ve kendisine bakmasi gerekiyor siz de iyi destek olunBizimde aynen öyle ikisi %50 çalışıyor halanız kaç yaşında ne zamandır %50 si çalışıyor durumu nasıl acaba
Aynen annemde o şekilde sağlıklı mı şu an halanız peki52 yasinda tam zamanini bilmiyorum uzun sure bobrek sorunu yasadi simdi de yasiyor ama doktor kendi bobregin daha iyi demis diyalizdense %15-20 lerde diyaliz oneriyorlarmis duzenli kontrol ve kendisine bakmasi gerekiyor siz de iyi destek olun
Evet tabiki sorun yasadigi zamanlar oluyor ama genel anlamda iyi bobregi cok yormamak lazim ve de iyi beslenme siz de bu konuda olumlu davranin ki anneniz uzulmesin destek olun baska dr a gidin allahin izniyle bir sey olmaz gecmis olsunAynen annemde o şekilde sağlıklı mı şu an halanız peki
Merak etme. Kayin babamin %16 olmasina ragmen perhizle kontrol altinda tutuyoGerçekten öyle olur değil mi çok teşekkür ederim: (
lütfen sizden ricam hasta olan ınsanlara ya da yakınlarına rahmetlı olan ınsanlardan bahsetmeyın ... sizin onemsemediğiniz bir yorum onu derinden yaralayabılır.Diyaliz zor sürec ama bence uygun verebilecek biri varsa verin çok geçmiş olsun teyzem öyleydi ne kardesleri ne çocukları ne kocası kimse vermedi kadın çekti çekti sonrada rahmetli oldu allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?