Kızlar çok kötüyüm

Su an icin erken bence benim de halamin toplam ikisi %50 calisiyor ve diyalizlik bir durum degil su an icin gecmis olsun annenizi uzmeyin destek olun doktorunuza guvenin
Bizimde aynen öyle ikisi %50 çalışıyor halanız kaç yaşında ne zamandır %50 si çalışıyor durumu nasıl acaba

Başınız sağ olsun gerçekten öyle üzüldüm ki biz veririz böbrek yeter ki iyi olsun ama korkuyorum ya kötü olursa ya şöyle olursa böyle olursa kafamda sürekli düşünceler var
Korkma kuzum bnm Allah dilerse herşey olur Allaha yönelip bol bol dua edin bende edicem sizin için iyi düşünün iyi olsun

Başıma o geldi onu söyledim hem nakil nekadar önemli bilinsin

Evet kurtuldu cok sukur su an iyi.oda devletteydi sonra birinin araciligiyla özelde bi dr buldular hemen nakil yapalim demis.annesininkide uymus sans iste.kötu seyler dusünme.iyi düsun iyi olsun.

Günde 1.5 litre su içsin tuz kesinlikle yok dedi proteinede dikkat etsin ama yiyebilir dedi harfiyen uyuyoruz kan değerleri için de düzenli iğne yazdı her hafta vurduruyoruz

Evet kurtuldu cok sukur su an iyi.oda devletteydi sonra birinin araciligiyla özelde bi dr buldular hemen nakil yapalim demis.annesininkide uymus sans iste.kötu seyler dusünme.iyi düsun iyi olsun.
Onun ki hemen iflas etmiş demek ki Rabbim şifa versin öyle haklısınız ki ama zaten pimpirikli yapım var düşünün halimi

Günde 1.5 litre su içsin tuz kesinlikle yok dedi proteinede dikkat etsin ama yiyebilir dedi harfiyen uyuyoruz kan değerleri için de düzenli iğne yazdı her hafta vurduruyoruz
Tamam ne güzel işte.
Aksi durum olsaydı Dr söylerdi zaten. Hayatını engelleyecek bir hastalık değil. Sadece biraz daha fazla dikkat edeceksiniz.

Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum sağlam kadını ben hasta edeceğim bu gidişle ne önerirsinşz acaba
Kendiniz için sadece iyiye odaklanmanızı önerebilirim nacizane. Böbrekleri % 50 çalışıyor annenizin çok acil bir durum görmemiş doktor. Bunlar iyi şeyler . Annenizin doktoruna güveniniz tamsa , kontrolleri düzenli yapıldığı takdirde bir sorun olmaz Allahın izniyle

Korkma kuzum bnm Allah dilerse herşey olur Allaha yönelip bol bol dua edin bende edicem sizin için iyi düşünün iyi olsun
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah iyi olur annem ama her güne acaba bugün iyi biter mi gün diye geçirmek çok zor daha 2 ay önce sapasağlam bi insandı

Bizimde aynen öyle ikisi %50 çalışıyor halanız kaç yaşında ne zamandır %50 si çalışıyor durumu nasıl acaba
52 yasinda tam zamanini bilmiyorum uzun sure bobrek sorunu yasadi simdi de yasiyor ama doktor kendi bobregin daha iyi demis diyalizdense %15-20 lerde diyaliz oneriyorlarmis duzenli kontrol ve kendisine bakmasi gerekiyor siz de iyi destek olun

Benimde teyzemin iki böbreğinde yetmezlik var doktoru diyalize gerek görmedi.Nakil bekliyor şuan.Allah acil şifalar versin annenize

Alaninda uzmanlasmia bir doktora goturun bir de en azindan bir kac doktor yorumu almak da sizi rahatlatir

52 yasinda tam zamanini bilmiyorum uzun sure bobrek sorunu yasadi simdi de yasiyor ama doktor kendi bobregin daha iyi demis diyalizdense %15-20 lerde diyaliz oneriyorlarmis duzenli kontrol ve kendisine bakmasi gerekiyor siz de iyi destek olun
Aynen annemde o şekilde sağlıklı mı şu an halanız peki

Aynen annemde o şekilde sağlıklı mı şu an halanız peki
Evet tabiki sorun yasadigi zamanlar oluyor ama genel anlamda iyi bobregi cok yormamak lazim ve de iyi beslenme siz de bu konuda olumlu davranin ki anneniz uzulmesin destek olun baska dr a gidin allahin izniyle bir sey olmaz gecmis olsun

Diyaliz zor sürec ama bence uygun verebilecek biri varsa verin çok geçmiş olsun teyzem öyleydi ne kardesleri ne çocukları ne kocası kimse vermedi kadın çekti çekti sonrada rahmetli oldu allah acil şifalar versin
lütfen sizden ricam hasta olan ınsanlara ya da yakınlarına rahmetlı olan ınsanlardan bahsetmeyın ... sizin onemsemediğiniz bir yorum onu derinden yaralayabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…