bende sizin düşüncenizdeyim bilezik konusunda ama akrabalarım çok önem gösteriyo böyle şeylere alaycı bakıyolar böyle bende eksikleniyorum ozaman haliyle ..ayrıca konu para değil bizim yanımızda durmamaları bize yabancıymışız gibi davranmaları ..başkası istedimi veriyorlar hemen geride istemiyorlar onlar istediği zaman getirip veriyo bize geldimi niye böyle yapılıyor bizim takıldığımız orasıHerkes bilezik takmak zorunda değil niye eksikleniyorsun ki etrafa karşı? Bilezik takmamak eksiklik değildir,bırakın böyle saçma sapan adetleri,kimsenin ne düşündüğü umrunda olmamalı.Ben olsam asla istemezdim ver ben takayım diye.Para vermiyorlarsada vermezler yani.Koskoca evli barklı insanlarsınız,vermek zorunda da değiller kusura bakmayın.
benim çevreye göre öyle malesef.Bileziksiz olunca eksik gelin mi olunuyor?
işte bunu gelin onlara anlatın kendi altınlarını arabalarını gösterme peşindeler hepsi ..gidersek maddi yönden sıkılcaz biraz ama huzur bulucaz gerçekten ..Ya ben olan bilezikleri bile takmiyorum ve hiç bi eksiklik de hissetmiyorum. Bunu sorun eden kişiler emin olun cahil insanlardır. Kime ne sizin bileziginizden paranizdan pulunuzdan. Kayınvalidesi bilezik istemek zaten ayrı bisey hiç gerek yoktu. Eğer huzursuz iseniz çıkın gidin evden emin olun biraz daha sıkıntı çekerseniz ama arabanizi da alırsınız. Artık araba sahibi olmak zor bisey değil ama huzursuz bir ortamda yaşamak çok zor.
Hayatınıza başka insanların düşüncelerine göre yön vermeyin.Akrabalarınız çok seviyorsa bilezik kendileri taksınlar.Bileziği olmayan insanla alay eden insanların zaten nasıl bir zihniyette olduğu bellidir.Böyle insanları umursamanız gerçekten komik yani.Bu bilezik olayı sadece parayla alakalı bir durum da değil aslında.Mesela benim bilezik alacak imkanım var ama asla alıp takmam yani.Nefret ederim o şıngır şıngır altın bilezikli kollardan.Yani biraz da zevk meselesi bu.Böyle bir şey için eksiklenmeye gerek yok.bende sizin düşüncenizdeyim bilezik konusunda ama akrabalarım çok önem gösteriyo böyle şeylere alaycı bakıyolar böyle bende eksikleniyorum ozaman haliyle ..ayrıca konu para değil bizim yanımızda durmamaları bize yabancıymışız gibi davranmaları ..başkası istedimi veriyorlar hemen geride istemiyorlar onlar istediği zaman getirip veriyo bize geldimi niye böyle yapılıyor bizim takıldığımız orası
haklısın kesinlikle ilk evlendiğimizde bendede çoktu ama evde duruyordu sevmiyordum bende sonra ihtiyaçtan harcadık hepsini ..sonra akrabalarım başladı işte bana gösteriş yapmaya .. hala giden bileziklerin hesabını soruyorlar kv lerde dahil kendi eşyalarımıza harcadık hepsini ama onlar eşime hovardalık mı yapıyosun yoksa nereye gitti bu altınlar diye soruyorlar bunu soranda aynı şehrde oturduğumuz halamla eşi sürekli uğraşırlar bizle bizde görüşmüyoruz şimdi evime gelseler kv le bir olup bana konuşurlar böyle akrabalarım var işte bende sevdiğimden değil sırf onlar konuşmasın gülmesin arkamdan diye istemiştim kv den ama hata yapmışım işte .Hayatınıza başka insanların düşüncelerine göre yön vermeyin.Akrabalarınız çok seviyorsa bilezik kendileri taksınlar.Bileziği olmayan insanla alay eden insanların zaten nasıl bir zihniyette olduğu bellidir.Böyle insanları umursamanız gerçekten komik yani.Bu bilezik olayı sadece parayla alakalı bir durum da değil aslında.Mesela benim bilezik alacak imkanım var ama asla alıp takmam yani.Nefret ederim o şıngır şıngır altın bilezikli kollardan.Yani biraz da zevk meselesi bu.Böyle bir şey için eksiklenmeye gerek yok.
bende istiyorum çalışmak ama burada biryere çıkamadığımı söylemiştim taşınınca çalışmak istiyorum bende.Iyi de madem derdiniz gösteriş Kv den bilezik isteyinceye kadar araba alınacak paraya alın iki üç bilezik bir süre takın sonra satın araba alın
Madem maddi sıkıntınız var çalışın hem çevreniz olur
5 yıl vajinismus çok uzun değil mi tedavi denemediniz mi çok da küçüksünüz
Kv ister çocuk yapar ister yapmaz eğer sana sen doktora gitme ben gideyim dedi ise olmaz ama o da isterse çocuk yapar
haklısın kesinlikle ilk evlendiğimizde bendede çoktu ama evde duruyordu sevmiyordum bende sonra ihtiyaçtan harcadık hepsini ..sonra akrabalarım başladı işte bana gösteriş yapmaya .. hala giden bileziklerin hesabını soruyorlar kv lerde dahil kendi eşyalarımıza harcadık hepsini ama onlar eşime hovardalık mı yapıyosun yoksa nereye gitti bu altınlar diye soruyorlar bunu soranda aynı şehrde oturduğumuz halamla eşi sürekli uğraşırlar bizle bizde görüşmüyoruz şimdi evime gelseler kv le bir olup bana konuşurlar böyle akrabalarım var işte bende sevdiğimden değil sırf onlar konuşmasın gülmesin arkamdan diye istemiştim kv den ama hata yapmışım işte .
çok şükür anlayan birisi çıktı beni :) benim öyle bir takıntım yok ama çevre baskısından işte onlar öyle bakıp konuştukça etkileniyosun haliyle.Bilezik olayını anlarım burdada böyle çok saçma olsada.resmen düğünde falan bileziğin yoksa ayıplanırsın..
Anlamadığım araba almaya niye bu kadar taktınız? Onun yerinr kiraya çıksanız hani orda rahatsızsınız ya?
hemde bizim eve misafirliğe geldiler kalabalığın içinde söyledi eniştem eşimde hiç bişey demedi saygısından ama şimdi öğrendi huyunu susmuyo artık..söyleyen kendiside afedersin biranedn çıkmayan birisi kendi yapıyo eşime konuşuyoBoyle basit ve hadsiz insanlarla gorusmeniz hata akrabaniz da olsa , bide soylediklerini dert ediyosunuz. Yaranmaya calisiyosunuz.
Benim kocama hovardalik mi yapiyosun diyecek cesareti benim yanimda bulabilecek bi insanin abartmayayim ama bilezik takabilecek bi kolu kalmazdi sanirim.
bende istiyorum çalışmak ama burada biryere çıkamadığımı söylemiştim taşınınca çalışmak istiyorum bende.
5 sene vajinismustum geçen yıl ilaçlarla yendim çok şükür şimdi çocuk için uğraşıyoruz işte ..
kv çocuk yapsın ona bişey demiyorum ama bana inat olsun diye yaparsa alınırım bende haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?