Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yanlış anladıysam demek kusura bakmayın ya cahilliğime verinbenim derdim milletin alaycı bakışları konuşmaları evimde gayette mutluyum çok şükür memnuniyetsiz olduğumu nerden çıkardınız ?
merhabalar
ben 25 yaşın 7 senelik evliyim çocuğum yok nasib olmadı daha ..
kv alt üst oturuyoruz eşim onların tek evladı ve evlatlık
maddi yönden çok sıkıntılar yaşadık hiç bize yardımları olmuyo kolunda bileziği var 3 tane benim hiç yok kendi akrabalarım bile koluma bakıyo bileziği falan varmı diye kusur arıyolar
kv de kendi takıp geziyo
asıl konu biz onların evinde kalıyoruz şuan çevreyi sevmiyorum burda bakkala bile çıkamıyorum sanayi bölgesi heryer iş yeri
hiç arkadaşımda yok burda akşama kadar evde oturuyorum alışverişe bile eşimle gidiyorum burdan gitmek istiyorum ama araba almak istiyoruz bunun için katlanayım dedim ama dün kv ve kp le tartıştık bayramda bileziğinin 1 tanesini istemiştik akrabalarımın yanında eksiklenmeyeyim takayım diye neyse verdi geri döndüğümüzdede indim yanlarına anne bende kalsın bilzik utanıyorum çevremden hep bakıyolar böyle kusur arıyolar dedim biz araba almayı düşünüyoruz bilezik alamıcaz benim kolumda dursun mu dedim tamam demişti..
dün akşam kp gelmiş bizim emaneti ver kv kaç gündür benle kavga ediyo getir diye dedi bende alıp kaçıcakmıyım ben onun bileziğini çevremden eksikleniyorum dedim yinede istedi verdim bende olduğum yere gelmesin birdaha dedim
eşime bize bi torun bile veremediniz demiş bilmem kimin çocuğu okula başlamışmış ..kendi çocuğuda olmamış beni daha iyi anlaması gerekmezmi sizce? ben istemiyormuyum çocuğum olsun geceleri gözüme uyku girmiyo bu yüzdenolmamasının nedenide vajinismustum ben ..5 sene ilişki olmadı yani ..şimdide doktora gidiyoruz olucak inşallah ..daha öncede çocuğum olmadığı için eşime bırak gitsin başka alırız demişti kulaklarımla duydum dediğini ondan beri ısınamıyorum zaten daha çok yaptıkları kendi çocuk yapmaya bile kalktı 60 yaşında doktora gitti çocuk için benim ne hissedeceğimi düşünmeden
benim sinir olduğum konu hep bizden para kıskanıyorlar eşim evlatlık olduğu için yaptıklarını düşünüyoruz
eşimde bende evinizde sizin olsun kiraya çıkıcaz dedik zaten zor duruyoruz burda araba için katlanıcaktık ama bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu
eşimde kiraya bi çıkalım arabada alırız diyo yapabilirmiyiz sizce ?
çevremize bakıyoruz hem ailelerin desteğiyle herkes bişeyler yapıyo bunlar daha bizden bekliyo durumlarıda iyi yani kimseden fayda yok bize taşınıp huzur bulmak istiyoruz artık ama yapamayız diye korkuyorum
baya dolmuşum benuzun oldu biraz hakkınızı helal edin artık
![]()
Ya kusura bakmada tamam kayin validen iyi bi insan degil bellide sen ve esin bence cok beklenti icindesiniz birincisi o kadin sana bilezigini vermek zorunda degil deninde gururlu olup oyle bi kadindan bilezigini istemen hic hos degil niye istiyosunki hangi devirdeyiz bileziksiz gelin olmaz bilmemne bende takmiyorum hicte sevmem bilezik o ayri neyse kimse anne babasinin destegiylede yasamiyo artik herkes dugununu bile kendisi yapiyo kocaman insanlarsiniz anne babadan hala biseyler bekliyosunuz yapmiyosa yapmiyo neden bu kadar beklenti icindesiniz anlamadim bizde kirada oturuyoruz esim ve ben calistik simdi ben ev hanimiyim cocugum var kimseden bisey beklemedik sana tavsiye herkesten beklentilerini dusuk tutarsan beklenti icinde olmassan mutlu olursun o zaman boyle sorunlarin olmaz cocugun da yok git calis esinde calisiyo tutun bi ev beraber yasayin baskalarinin cani yokmu herkes nasil geciniyomerhabalar
ben 25 yaşın 7 senelik evliyim çocuğum yok nasib olmadı daha ..
kv alt üst oturuyoruz eşim onların tek evladı ve evlatlık
maddi yönden çok sıkıntılar yaşadık hiç bize yardımları olmuyo kolunda bileziği var 3 tane benim hiç yok kendi akrabalarım bile koluma bakıyo bileziği falan varmı diye kusur arıyolar
kv de kendi takıp geziyo
asıl konu biz onların evinde kalıyoruz şuan çevreyi sevmiyorum burda bakkala bile çıkamıyorum sanayi bölgesi heryer iş yeri
hiç arkadaşımda yok burda akşama kadar evde oturuyorum alışverişe bile eşimle gidiyorum burdan gitmek istiyorum ama araba almak istiyoruz bunun için katlanayım dedim ama dün kv ve kp le tartıştık bayramda bileziğinin 1 tanesini istemiştik akrabalarımın yanında eksiklenmeyeyim takayım diye neyse verdi geri döndüğümüzdede indim yanlarına anne bende kalsın bilzik utanıyorum çevremden hep bakıyolar böyle kusur arıyolar dedim biz araba almayı düşünüyoruz bilezik alamıcaz benim kolumda dursun mu dedim tamam demişti..
dün akşam kp gelmiş bizim emaneti ver kv kaç gündür benle kavga ediyo getir diye dedi bende alıp kaçıcakmıyım ben onun bileziğini çevremden eksikleniyorum dedim yinede istedi verdim bende olduğum yere gelmesin birdaha dedim
eşime bize bi torun bile veremediniz demiş bilmem kimin çocuğu okula başlamışmış ..kendi çocuğuda olmamış beni daha iyi anlaması gerekmezmi sizce? ben istemiyormuyum çocuğum olsun geceleri gözüme uyku girmiyo bu yüzdenolmamasının nedenide vajinismustum ben ..5 sene ilişki olmadı yani ..şimdide doktora gidiyoruz olucak inşallah ..daha öncede çocuğum olmadığı için eşime bırak gitsin başka alırız demişti kulaklarımla duydum dediğini ondan beri ısınamıyorum zaten daha çok yaptıkları kendi çocuk yapmaya bile kalktı 60 yaşında doktora gitti çocuk için benim ne hissedeceğimi düşünmeden
benim sinir olduğum konu hep bizden para kıskanıyorlar eşim evlatlık olduğu için yaptıklarını düşünüyoruz
eşimde bende evinizde sizin olsun kiraya çıkıcaz dedik zaten zor duruyoruz burda araba için katlanıcaktık ama bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu
eşimde kiraya bi çıkalım arabada alırız diyo yapabilirmiyiz sizce ?
çevremize bakıyoruz hem ailelerin desteğiyle herkes bişeyler yapıyo bunlar daha bizden bekliyo durumlarıda iyi yani kimseden fayda yok bize taşınıp huzur bulmak istiyoruz artık ama yapamayız diye korkuyorum
baya dolmuşum benuzun oldu biraz hakkınızı helal edin artık
![]()
Sen kendini dusundugun icin uzuluyosun zaten empati kurarsan uzulmessin 60 yasindaki kadindan bilezik istiyosun vermiyo diye kotu oluyo gozunde empati kur bakalim okadinla hem evinde kaliyoruz kira derdimiz yok allah razi olsun demek yok bilezik vermedi diye kotu ama yardim etmiyolar araba almiyolar ayri ev tutmuyolar diye soylende soylen butun bunlar kendini cok dusundugun icin oluyo zaten hayatim boyunca kimseye minnet etmedim senin gibi yapmadim bizden bekliyolar hep destek olmuyolar diyosun ne bekliyolarmis sizden eger gercekten oyle olsaydi burda anlatordin mangalda kul birakmazdin paramizi yiyolar sunu istiyolar bunu istiyolar diye bence sen hep biseyler istiyosun bekliyosun laflar carpiyosun onlara el gelinine sunu aliyo bunu takiyo ogluna araba aliyo is kuruyo diye laf carpip durdugun icin onlarda seni sevmiyo bence sinirleniyorum cunku talepkar insanlara dayanamiyorum para konusunda degil her konuda bak ben hic ama hic bir gun kimse agzimdan su getirirmisin lafini bile duymamistir ameliyat oldum yinede kimseden bisey istemedim hic talepkar olmadim babamdan harclik dahi istemedim yuzune karsi dusunceli birisi oldum hep o yuzdende hic senin gibi bana bunu almadilar etmediler demedim beklentim olmadigi icin ve ben boyle bi insan oldugum icinde herkes bu huyumu cok sever oyuzden kayinvalidem kayin pederim durumlari iyi degil eline gecenle bana bilezik alirlar altin alirlar istemem mahcup olurum ama sen hic bizden bisey istemedin sana icimizden geliyo dediler ailemde oyle insanlar oldugu icin ben boyle gordum sende biyle yap o zaman herkes sen demeden biseyler yapar yapmasalarda canin sıkılmaz biraz empati biraz anlayis biraz mahcubiyet olsun bi insandadoğru söylüyosun :) hep evde olmamdan sanırım en küçük şeyleri bile mesele haline getiriyorum ve insanları çok önemsiyorum heralde kendimi düşüncem bundan sonra başkaları için yaşamayacağım yoksa hep üzülen ben oluyorum ..
teşekür ederim yazdıkların çok iyi geldi![]()
çok sağol yaa iyiki yazdın bunları çok gerekliydi.anlamıyosan yorumda yapma.burda sıkıntımızı anlatıp fikir almaya çalışıyoruz sizin gibiler yüzünden konuda açamıcaz buraya.Ben yanlış anladıysam demek kusura bakmayın ya cahilliğime verininşallah herşey yoluna girer iki kolunuzda da hayırlısıyla kilo kilo altın olur inşallah
insanlar zalım insanlar hayın gelinleri hep eziyolaar Allah bildiği gibi yapsın onları
Burda sana herkes soyluyo sıkınti degilki bu seninki milletten maddiyat beklemek bu konuyu bebek icin acsaydin tamam veya kayinvalidenin soyledi agir sozler yuzunden acsaydin yine tamam bunlar icin sana hak veriyorum ama birilerinden maddiyat beklemem konusunda sana hak vermiyorum bu benim fikrim kirmak istemedim seni kirdiysamda ozur dilerimçok sağol yaa iyiki yazdın bunları çok gerekliydi.anlamıyosan yorumda yapma.burda sıkıntımızı anlatıp fikir almaya çalışıyoruz sizin gibiler yüzünden konuda açamıcaz buraya.
sen ne kadar örnek alınası bir insanmışsın ..bende 1 hafta hasta yattım bi çorba bile yapıp içemedimde kimseye belli etmedim aç kaldığım için içtiğim hapta zehirledi sen ne biliyosunda bana böyle konuşabiliyosun ben onlara hiçbir zaman demedim bize şunu alın bunu alın diye çevremde herkes oğluna bişeyler yapma peşinde ben sadece derdimi anlatıp bileziği istedim oda tamam dedi verdi hiçbirşey yoktu aramızda sona ne oldu bilmiyorum geri almak istedi ben sanki bileziği çalmışım gibi muamele yaptı ben ona kızıyorum baştan vermeseydi sonradan niye böyle bişey yaptı diye kötü hissettim kendimi.onlardan bişey bekliyo olsaydım evlerinde durur keyfime bakardım ben kiraya çıkıp çalışıp kimseye minnet etmek istemiyorum iyi okuyun ondan sonra yargılayın insanları sen benim ne yaşadığımı nereden biliyosun böylesine yargılıyosun bendende sana tafsiye bu kadar ben benci olma arkadaşım.Sen kendini dusundugun icin uzuluyosun zaten empati kurarsan uzulmessin 60 yasindaki kadindan bilezik istiyosun vermiyo diye kotu oluyo gozunde empati kur bakalim okadinla hem evinde kaliyoruz kira derdimiz yok allah razi olsun demek yok bilezik vermedi diye kotu ama yardim etmiyolar araba almiyolar ayri ev tutmuyolar diye soylende soylen butun bunlar kendini cok dusundugun icin oluyo zaten hayatim boyunca kimseye minnet etmedim senin gibi yapmadim bizden bekliyolar hep destek olmuyolar diyosun ne bekliyolarmis sizden eger gercekten oyle olsaydi burda anlatordin mangalda kul birakmazdin paramizi yiyolar sunu istiyolar bunu istiyolar diye bence sen hep biseyler istiyosun bekliyosun laflar carpiyosun onlara el gelinine sunu aliyo bunu takiyo ogluna araba aliyo is kuruyo diye laf carpip durdugun icin onlarda seni sevmiyo bence sinirleniyorum cunku talepkar insanlara dayanamiyorum para konusunda degil her konuda bak ben hic ama hic bir gun kimse agzimdan su getirirmisin lafini bile duymamistir ameliyat oldum yinede kimseden bisey istemedim hic talepkar olmadim babamdan harclik dahi istemedim yuzune karsi dusunceli birisi oldum hep o yuzdende hic senin gibi bana bunu almadilar etmediler demedim beklentim olmadigi icin ve ben boyle bi insan oldugum icinde herkes bu huyumu cok sever oyuzden kayinvalidem kayin pederim durumlari iyi degil eline gecenle bana bilezik alirlar altin alirlar istemem mahcup olurum ama sen hic bizden bisey istemedin sana icimizden geliyo dediler ailemde oyle insanlar oldugu icin ben boyle gordum sende biyle yap o zaman herkes sen demeden biseyler yapar yapmasalarda canin sıkılmaz biraz empati biraz anlayis biraz mahcubiyet olsun bi insanda
ben demiyorum bileziksiz gelin olmaz falan diye benim halam eniştem teyzem bunlar çok önem veriyo alaycı bakıyo kendilerininkini gösteriş yapıyo.bende kendimi kötü hissediyorum haliyle.ayrıca bende çalışmak istiyorum hepte imrenirim çalışan bayanlara sanayi bölgesinde oturduğum için dışarı çıkamıyorum yanlız.bende kiraya çıkıp çalışmak istiyorum teşekkür ederim düşüncelerin için sağol.Ya kusura bakmada tamam kayin validen iyi bi insan degil bellide sen ve esin bence cok beklenti icindesiniz birincisi o kadin sana bilezigini vermek zorunda degil deninde gururlu olup oyle bi kadindan bilezigini istemen hic hos degil niye istiyosunki hangi devirdeyiz bileziksiz gelin olmaz bilmemne bende takmiyorum hicte sevmem bilezik o ayri neyse kimse anne babasinin destegiylede yasamiyo artik herkes dugununu bile kendisi yapiyo kocaman insanlarsiniz anne babadan hala biseyler bekliyosunuz yapmiyosa yapmiyo neden bu kadar beklenti icindesiniz anlamadim bizde kirada oturuyoruz esim ve ben calistik simdi ben ev hanimiyim cocugum var kimseden bisey beklemedik sana tavsiye herkesten beklentilerini dusuk tutarsan beklenti icinde olmassan mutlu olursun o zaman boyle sorunlarin olmaz cocugun da yok git calis esinde calisiyo tutun bi ev beraber yasayin baskalarinin cani yokmu herkes nasil geciniyo
Hasta yatmakla ameliyatli yatmak arasinda cok fark bilezigi demekki sana istemeyerek vermis iste geri kendi isteyememis muhtemelen evde agladi kocasinin basini yedi adama istettirdi bunu bile anlayamiyosun asil sen okadar ben bencisinki kadinin vermek istemiyceni bile anlamiyosun okadar menfaatcisinki sana kotu laf konusan bi insanin bilezigini istiyosun evlerinde oturup basbaya keyif catiyosun iste yok cikanam yok sanayi girende doguda yasiyo sanacak izmirdesin bide usengecliginden calismiyosun bilezigide ogun odunc alip taktin hosuna gitti vermek istemedin olay bu hem o halam laf sokuyo ondan diyosun hem gorusmuyorum diyosum arkadasim yok diyosun evde oturuyon madem bilezigi napcan madem millet icin takiyosun disari ciktikca istersin geride verirsin cevresinde herkes ogluna bisey yapiyomus herkes herkes degil iste o yapiyo ogluna bu yapmiyo kimi insan kotu kimi insan iyi yani isin asli kimse kimseye bisey yapmak zorunda degil ben onlarida savunmuyorum ben olsam cocuguma kanimin son damlasina kadar veririm ama baskasi verir vermez ben benci olmadigim icin beklentim yokya iste olay bu sen esas ben benci olma oyle evde yatma calis cift maas girsin o eve o evdede oturun kira derdide yok kocan kredi ceksin araba alsin senin massinla krediyi odeyin kocaninkiylede ev masraflari yeme icme al sana araba kredi bitincede ev tutun gidin ordan bu kadar basitsen ne kadar örnek alınası bir insanmışsın ..bende 1 hafta hasta yattım bi çorba bile yapıp içemedimde kimseye belli etmedim aç kaldığım için içtiğim hapta zehirledi sen ne biliyosunda bana böyle konuşabiliyosun ben onlara hiçbir zaman demedim bize şunu alın bunu alın diye çevremde herkes oğluna bişeyler yapma peşinde ben sadece derdimi anlatıp bileziği istedim oda tamam dedi verdi hiçbirşey yoktu aramızda sona ne oldu bilmiyorum geri almak istedi ben sanki bileziği çalmışım gibi muamele yaptı ben ona kızıyorum baştan vermeseydi sonradan niye böyle bişey yaptı diye kötü hissettim kendimi.onlardan bişey bekliyo olsaydım evlerinde durur keyfime bakardım ben kiraya çıkıp çalışıp kimseye minnet etmek istemiyorum iyi okuyun ondan sonra yargılayın insanları sen benim ne yaşadığımı nereden biliyosun böylesine yargılıyosun bendende sana tafsiye bu kadar ben benci olma arkadaşım.
sen kimsinki bana böyle konuşabiliyosun beni ne kadar tanıyosun ? keyif çattığımı nerden çıkarıyosun laf sokcam diye yırtınırken haddini aştın biraz .biz konuşurken sen mi vardın yanımızda istemese ben niye anlamayayım gerizekalımıyım ben senden akıl alıcak değilim bilmiyosun konuşma git başka yerlerde akıl bekçiliği yap sen.Hasta yatmakla ameliyatli yatmak arasinda cok fark bilezigi demekki sana istemeyerek vermis iste geri kendi isteyememis muhtemelen evde agladi kocasinin basini yedi adama istettirdi bunu bile anlayamiyosun asil sen okadar ben bencisinki kadinin vermek istemiyceni bile anlamiyosun okadar menfaatcisinki sana kotu laf konusan bi insanin bilezigini istiyosun evlerinde oturup basbaya keyif catiyosun iste yok cikanam yok sanayi girende doguda yasiyo sanacak izmirdesin bide usengecliginden calismiyosun bilezigide ogun odunc alip taktin hosuna gitti vermek istemedin olay bu hem o halam laf sokuyo ondan diyosun hem gorusmuyorum diyosum arkadasim yok diyosun evde oturuyon madem bilezigi napcan madem millet icin takiyosun disari ciktikca istersin geride verirsin cevresinde herkes ogluna bisey yapiyomus herkes herkes degil iste o yapiyo ogluna bu yapmiyo kimi insan kotu kimi insan iyi yani isin asli kimse kimseye bisey yapmak zorunda degil ben onlarida savunmuyorum ben olsam cocuguma kanimin son damlasina kadar veririm ama baskasi verir vermez ben benci olmadigim icin beklentim yokya iste olay bu sen esas ben benci olma oyle evde yatma calis cift maas girsin o eve o evdede oturun kira derdide yok kocan kredi ceksin araba alsin senin massinla krediyi odeyin kocaninkiylede ev masraflari yeme icme al sana araba kredi bitincede ev tutun gidin ordan bu kadar basit
Aman ne halin varsa gor duzgun konus yirtinmayi senin gibiler yapar akil yokki sende vermek istemese niye isteyim diyo ya kadin sana ne demis cocugu olmuyo baskasini al demis kocana senden icin boyle konusan bi kadin sana bilezik mi verir versede senin istemen cok anormal vermek istemese anlarmis evet coook anlarsin fikir istemiyosan konuda acma burda be bekliyodun kaynanana verip veristirup seni ovseydi herkrs oyle mutlu olacaktinsen kimsinki bana böyle konuşabiliyosun beni ne kadar tanıyosun ? keyif çattığımı nerden çıkarıyosun laf sokcam diye yırtınırken haddini aştın biraz .biz konuşurken sen mi yanımızda istemese ben niye anlamayayım gerizekalımıyım ben senden akıl alıcak değilim bilmiyosun konuşma git başka yerlerde akıl bekçiliği yap sen.
hadi hadi sensin.Aman ne halin varsa gor duzgun konus yirtinmayi senin gibiler yapar akil yokki sende vermek istemese niye isteyim diyo ya kadin sana ne demis cocugu olmuyo baskasini al demis kocana senden icin boyle konusan bi kadin sana bilezik mi verir versede senin istemen cok anormal vermek istemese anlarmis evet coook anlarsin fikir istemiyosan konuda acma burda be bekliyodun kaynanana verip veristirup seni ovseydi herkrs oyle mutlu olacaktin
teşekkürler.konu sahibi, haksizssin!!
benim çevreye göre öyle malesef.