- Emoji Skoru
- 24.643
- Puanlar
- 398
valla canım kusurada bakma bı ev tutup evını gecındiremıyorsa 30 yasında okuz kadar adam ona o 60 yasında ınsanlar ne yapsınsen ne kadar örnek alınası bir insanmışsın ..bende 1 hafta hasta yattım bi çorba bile yapıp içemedimde kimseye belli etmedim aç kaldığım için içtiğim hapta zehirledi sen ne biliyosunda bana böyle konuşabiliyosun ben onlara hiçbir zaman demedim bize şunu alın bunu alın diye çevremde herkes oğluna bişeyler yapma peşinde ben sadece derdimi anlatıp bileziği istedim oda tamam dedi verdi hiçbirşey yoktu aramızda sona ne oldu bilmiyorum geri almak istedi ben sanki bileziği çalmışım gibi muamele yaptı ben ona kızıyorum baştan vermeseydi sonradan niye böyle bişey yaptı diye kötü hissettim kendimi.onlardan bişey bekliyo olsaydım evlerinde durur keyfime bakardım ben kiraya çıkıp çalışıp kimseye minnet etmek istemiyorum iyi okuyun ondan sonra yargılayın insanları sen benim ne yaşadığımı nereden biliyosun böylesine yargılıyosun bendende sana tafsiye bu kadar ben benci olma arkadaşım.
bıraz ayaklarınızın uzerınde durun yahu
altımdakı arabayıda bana babamda almadı bırak kaynanayı senın aılen ne yapıyor pes
Son düzenleme: