merhabalar
ben 25 yaşın 7 senelik evliyim çocuğum yok nasib olmadı daha ..
kv alt üst oturuyoruz eşim onların tek evladı ve evlatlık
maddi yönden çok sıkıntılar yaşadık hiç bize yardımları olmuyo kolunda bileziği var 3 tane benim hiç yok kendi akrabalarım bile koluma bakıyo bileziği falan varmı diye kusur arıyolar
kv de kendi takıp geziyo
asıl konu biz onların evinde kalıyoruz şuan çevreyi sevmiyorum burda bakkala bile çıkamıyorum sanayi bölgesi heryer iş yeri
hiç arkadaşımda yok burda akşama kadar evde oturuyorum alışverişe bile eşimle gidiyorum burdan gitmek istiyorum ama araba almak istiyoruz bunun için katlanayım dedim ama dün kv ve kp le tartıştık bayramda bileziğinin 1 tanesini istemiştik akrabalarımın yanında eksiklenmeyeyim takayım diye neyse verdi geri döndüğümüzdede indim yanlarına anne bende kalsın bilzik utanıyorum çevremden hep bakıyolar böyle kusur arıyolar dedim biz araba almayı düşünüyoruz bilezik alamıcaz benim kolumda dursun mu dedim tamam demişti..
dün akşam kp gelmiş bizim emaneti ver kv kaç gündür benle kavga ediyo getir diye dedi bende alıp kaçıcakmıyım ben onun bileziğini çevremden eksikleniyorum dedim yinede istedi verdim bende olduğum yere gelmesin birdaha dedim
eşime bize bi torun bile veremediniz demiş bilmem kimin çocuğu okula başlamışmış ..kendi çocuğuda olmamış beni daha iyi anlaması gerekmezmi sizce? ben istemiyormuyum çocuğum olsun geceleri gözüme uyku girmiyo bu yüzden

olmamasının nedenide vajinismustum ben ..5 sene ilişki olmadı yani ..şimdide doktora gidiyoruz olucak inşallah ..daha öncede çocuğum olmadığı için eşime bırak gitsin başka alırız demişti kulaklarımla duydum dediğini ondan beri ısınamıyorum zaten daha çok yaptıkları kendi çocuk yapmaya bile kalktı 60 yaşında doktora gitti çocuk için benim ne hissedeceğimi düşünmeden
benim sinir olduğum konu hep bizden para kıskanıyorlar eşim evlatlık olduğu için yaptıklarını düşünüyoruz
eşimde bende evinizde sizin olsun kiraya çıkıcaz dedik zaten zor duruyoruz burda araba için katlanıcaktık ama bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu
eşimde kiraya bi çıkalım arabada alırız diyo yapabilirmiyiz sizce ?
çevremize bakıyoruz hem ailelerin desteğiyle herkes bişeyler yapıyo bunlar daha bizden bekliyo durumlarıda iyi yani kimseden fayda yok bize taşınıp huzur bulmak istiyoruz artık ama yapamayız diye korkuyorum

baya dolmuşum ben

uzun oldu biraz hakkınızı helal edin artık