Kocan da göbek bağıyla iyi gelmiş bu yaşa kadar.kızlar çok kötüyüm şuan ellerim titriyor bilmiyorum bu bi dert mi ama cidden çok sinirlerim bozuldu...
Kızlar 3 yıllık evliyim 7 aylık bi kızım var çok şükür öle çok sorunlarımız yok şuara en büyük sıkıntımız kiracıyız ev bulamıyoruz....
Evet sorun tam olarak da bu kızlar geçen hafta tamda istediğimiz gibi bi ev bulduk eşimle tuttuk eşim babasıgile danışmadan tuttu diye babası ne dediyse bana bişey demeden iptal etmiş evi çok sinirlendim evden ayrıldım eşim zorla özür dileye dileye getirdi eve beni başka sorunumuz olmadığı için döndüm eve...
Bugün evi toplarken koridorda solucan kadar bi kırkayak buldum sinirim bozuldu şuanda bebeğimin başını bekliyorum birileriyle dertleşmeye ihtiyacım vardı size yazdım kızlar yorum yapanlar yapmayanlar saolsun şimdiden.... Bildiğiniz haşere ilacı varsa yazarsanız da çok sevinirim canlar
Konu şuan bnm dertleşmek istemem azcık cidden çok kötüyüm ama güldürdün bni ağlarken güldüm çok saolun bu yüzden KK ailesini çok seviyorumKonu böcek mi ev mi
Elastik bir yapidaysa demekki?)Kocan da göbek bağıyla iyi gelmiş bu yaşa kadar.
Baya yonttum canım bu evi de babasıgille tuttuyduk zaten ama rest çektim bakalım napcak anca ilaç alır galibaKocan da göbek bağıyla iyi gelmiş bu yaşa kadar.
Saol canım bnmBu tabletlerden var onlar çok etkili ben almıştım 2 sene gitmişti..
Konuştum canım 1 saattir onunla tartışıyorum öle alacakmış evi ilaçlayıp terk edecekmişizEvi ilaclatsaniz iyi olur.eşinizle de konuşun. Anne ve babası yaşamayacak siz yaşayacaksınız yeni evde..
Aaa bak o hiç aklıma gelmedi WhatsApp tan foto attım aradım çabuk WhatsApp a bak dedim suratına kapattım telefonu bakmış aramış hemen çocuğu yanlız bırakma diyorBen çözüm olarak bardak kapatiyorum üstüne akşam koca gelince ona devrediyorum. Sende evden taşınmak için kullan bunu kapa bardak üstüne akşam herife göster
Hani eskiden bir reklam vardı da
-anneeee eve sinek girdi!
-hadi tasinalim o zaman.
Sende öyle yap bu evde böcek var hadi tasinalim o zaman de
Yok canım o kadar aileci değil gereken yerde de lafını esirgemez bu konuda böle bn sevmemiştim o evi dedi bnde madem başbaşa konuşup karar verseydin babanı ananı ne karıştırıyorsun 2 ayda bi evimize anca geliyorlar dedim tamam dedi özür diledi bnde bnm sinirlerim bozuldu kafamı toplamaya bi hava değişikliğine ihtiyacım var dedim sende bi evde kaldı o evde saatlerce yanlız kalmak nasıl oluyormuş bi gör dedim çünkü evim baya ıssız bi yerde ama o kendi başına kalamadı bile hemen anasıgile gittiEvi niye terkettin baska sorununuz yoksa? Vara yoga yapmayın şunu, hele hele blöf atmak icin hic yapmayin..
Esin normalde aileci biri mi?
Gercekten ayrilmak istemiyorsan bidaha esini birakip gitme.. Yani "aklin basina gelsin" gidisleri hem evliliginizi yipratir hem saygi sevginizi, Allah korusunYok canım o kadar aileci değil gereken yerde de lafını esirgemez bu konuda böle bn sevmemiştim o evi dedi bnde madem başbaşa konuşup karar verseydin babanı ananı ne karıştırıyorsun 2 ayda bi evimize anca geliyorlar dedim tamam dedi özür diledi bnde bnm sinirlerim bozuldu kafamı toplamaya bi hava değişikliğine ihtiyacım var dedim sende bi evde kaldı o evde saatlerce yanlız kalmak nasıl oluyormuş bi gör dedim çünkü evim baya ıssız bi yerde ama o kendi başına kalamadı bile hemen anasıgile gitti
Bnde anlamıyorum o nasıl oluyor ama yaşamadık öle büyük sorunlarımız olmadı hiç en büyük sorun buydu bana göreBabasına ne soruyor taşınacağı evibu zamana kadar sorun yaşamamanız ilginç gerçekten.
Konu böcek nasılda bi anda anladın
Tamam çok korkuyorum odadan çıkamıyorum de.Aaa bak o hiç aklıma gelmedi WhatsApp tan foto attım aradım çabuk WhatsApp a bak dedim suratına kapattım telefonu bakmış aramış hemen çocuğu yanlız bırakma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?