- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Alacak olsak zaten kimseyi takmam canım kiralayacaktık evi paramız yetmezmiş zorlanırmışız.. Bnde onlara ne biz cebimizin hesabını bilmiyomuyuz dedim ama gitti güzelim ev...sizin ev almanız babasına neymiş. parayı o mu verecek
adam evlensin çocuğu olsun ama ev hesabı yapmayı bilemesin. üzüldüm canım bayaAlacak olsak zaten kimseyi takmam canım kiralayacaktık evi paramız yetmezmiş zorlanırmışız.. Bnde onlara ne biz cebimizin hesabını bilmiyomuyuz dedim ama gitti güzelim ev...
Biz yapıyoruz da anlamıyorlar canım işte anlatamıyor bnm lüzumsuz kocam kendini.. Saoladam evlensin çocuğu olsun ama ev hesabı yapmayı bilemesin. üzüldüm canım baya
evi ilaçlayın. kırk ayak bu ya her yere gelip gidior... ben mustekilde oturuorum bu yüzden her sene ilaçlarım evi. bahçeyi ayrı ev içini ayrı.kızlar çok kötüyüm şuan ellerim titriyor bilmiyorum bu bi dert mi ama cidden çok sinirlerim bozuldu...
Kızlar 3 yıllık evliyim 7 aylık bi kızım var çok şükür öle çok sorunlarımız yok şuara en büyük sıkıntımız kiracıyız ev bulamıyoruz....
Evet sorun tam olarak da bu kızlar geçen hafta tamda istediğimiz gibi bi ev bulduk eşimle tuttuk eşim babasıgile danışmadan tuttu diye babası ne dediyse bana bişey demeden iptal etmiş evi çok sinirlendim evden ayrıldım eşim zorla özür dileye dileye getirdi eve beni başka sorunumuz olmadığı için döndüm eve...
Bugün evi toplarken koridorda solucan kadar bi kırkayak buldum sinirim bozuldu şuanda bebeğimin başını bekliyorum birileriyle dertleşmeye ihtiyacım vardı size yazdım kızlar yorum yapanlar yapmayanlar saolsun şimdiden.... Bildiğiniz haşere ilacı varsa yazarsanız da çok sevinirim canlar
Hiçbir şey demiyor yani ben istemedim o evi falan diyeDedim de sorarım ben onlar bilir dedi
Hiç bişey demiyor a oda neymiş hiç haberi yok öle şeylerden rol kesiyor bana aklıncaHiçbir şey demiyor yani ben istemedim o evi falan diye
Kp bak az değil he
İlacın ismi ne canım yazabilir misinevi ilaçlayın. kırk ayak bu ya her yere gelip gidior... ben mustekilde oturuorum bu yüzden her sene ilaçlarım evi. bahçeyi ayrı ev içini ayrı.
veririm de sende çocuk var. bir şey olmasında korkaarım. siz en güzeli bir ziraatci ile görüşün. onlar benden daha iyi bilir.İlacın ismi ne canım yazabilir misin
Kocan da göbek bağıyla iyi gelmiş bu yaşa kadar.
Yok canım Konya da yım bn de bi kaç kişi bazı cinsleri sokabilirmiş dediler bide sokmaya bile bizim tanıdığın kulağına böcek girmiş öle bişey olur diye korkuyorum ben bide bnm kız kılı tüyü ağzına atıyor insanın aklına bin türlü şey geliyor vallaveririm de sende çocuk var. bir şey olmasında korkaarım. siz en güzeli bir ziraatci ile görüşün. onlar benden daha iyi bilir.
birde nerede yaşıyorsunuz ? istanbulda mı ?
kırkayak ben elime almıştım beni ısısrmamıştı ? kv nin evinde de bol vardır birgunden bir güne onun ısırıuldıgını görmedim.
kırk ayak kulağa girmez :) o kulağa kaçanlar farklı.Yok canım Konya da yım bn de bi kaç kişi bazı cinsleri sokabilirmiş dediler bide sokmaya bile bizim tanıdığın kulağına böcek girmiş öle bişey olur diye korkuyorum ben bide bnm kız kılı tüyü ağzına atıyor insanın aklına bin türlü şey geliyor valla
O bizim köyde de var canım yıllardır kanka olduk nerdeyse ama böle canlıları evde görünce bnde bi evham bi panik başlıyor bi kaşıntı başlıyor gördüğümden beri kaşınıyorum uyuz gibi sanki vücudumda geziyorkırk ayak kulağa girmez :) o kulağa kaçanlar farklı.
sinek bile girebiliyor ki kulağa.. yani sen fazla endişe ediyorsun. bana da girmiştiama kendi cıktı akıllı yaratık.koca bahçede sinek benim kulağı hedef seçmiş zııoırrt etti cıkmış ama Allahtan. sağlık ocağına koştum. dokt. dedim böle böle baktı adam beynimi bile görmüştür yani aleti iyice kulağıma soktu baktı. çıkmış dedi.
bir de insanlar gece uyurken örümcek yutar. bu doga olur böyle şeyler.
benim arka bahçede karayılan var kendi halinde takılıyor bir kere gördüm bir kaç kere de yawrularını gördüm.
sadece eve girmesini istemiyorum. diğer haşereler içinde ilaç yapıyorum.köpecigim ile kardeş kardeş takılıyorlar.
kırk ayak değil ki bu...he dur pardon kırkayak bu da genç bir kırk aytakKızlar evde bulup attığım haşere Eki Görüntüle 1824032 buydu
Ay valla çok güldüm bnm evdede minnacık bişi vardı yazık yavrucak çığlığımdan kaçtı galibaay dun kertenkeleye basıyordum dangalak hayvan yerde ayağımın dibinde ne yapıyorsun bir git dedim. şimdi ayakkabılığın içinde takılıyorkertenkele iyidir. bütün güve sinek küçük böcek ne varsa yer.
Ay ama baya solucan kadar dı uzunluğu bi sürü ayağı vardı 40mıdır bilememkırk ayak değil ki bu...he dur pardon kırkayak bu da genç bir kırk aytak
yukarıda link attım sana bir bakAy ama baya solucan kadar dı uzunluğu bi sürü ayağı vardı 40mıdır bilememçiyan dedi birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?