Kızlar çok kötüyüm....

sizin ev almanız babasına neymiş. parayı o mu verecek
Alacak olsak zaten kimseyi takmam canım kiralayacaktık evi paramız yetmezmiş zorlanırmışız.. Bnde onlara ne biz cebimizin hesabını bilmiyomuyuz dedim ama gitti güzelim ev...

Alacak olsak zaten kimseyi takmam canım kiralayacaktık evi paramız yetmezmiş zorlanırmışız.. Bnde onlara ne biz cebimizin hesabını bilmiyomuyuz dedim ama gitti güzelim ev...
adam evlensin çocuğu olsun ama ev hesabı yapmayı bilemesin. üzüldüm canım baya

evi ilaçlayın. kırk ayak bu ya her yere gelip gidior... ben mustekilde oturuorum bu yüzden her sene ilaçlarım evi. bahçeyi ayrı ev içini ayrı.

İlacın ismi ne canım yazabilir misin
veririm de sende çocuk var. bir şey olmasında korkaarım. siz en güzeli bir ziraatci ile görüşün. onlar benden daha iyi bilir.
birde nerede yaşıyorsunuz ? istanbulda mı ?
kırkayak ben elime almıştım beni ısısrmamıştı ? kv nin evinde de bol vardır birgunden bir güne onun ısırıuldıgını görmedim.

Yok canım Konya da yım bn de bi kaç kişi bazı cinsleri sokabilirmiş dediler bide sokmaya bile bizim tanıdığın kulağına böcek girmiş öle bişey olur diye korkuyorum ben bide bnm kız kılı tüyü ağzına atıyor insanın aklına bin türlü şey geliyor valla

kırk ayak kulağa girmez :) o kulağa kaçanlar farklı.
sinek bile girebiliyor ki kulağa.. yani sen fazla endişe ediyorsun. bana da girmişti ama kendi cıktı akıllı yaratık.koca bahçede sinek benim kulağı hedef seçmiş zııoırrt etti cıkmış ama Allahtan. sağlık ocağına koştum. dokt. dedim böle böle baktı adam beynimi bile görmüştür yani aleti iyice kulağıma soktu baktı. çıkmış dedi.
bir de insanlar gece uyurken örümcek yutar. bu doga olur böyle şeyler.
benim arka bahçede karayılan var kendi halinde takılıyor bir kere gördüm bir kaç kere de yawrularını gördüm.
sadece eve girmesini istemiyorum. diğer haşereler içinde ilaç yapıyorum.köpecigim ile kardeş kardeş takılıyorlar.

O bizim köyde de var canım yıllardır kanka olduk nerdeyse ama böle canlıları evde görünce bnde bi evham bi panik başlıyor bi kaşıntı başlıyor gördüğümden beri kaşınıyorum uyuz gibi sanki vücudumda geziyor

Kızlar evde bulup attığım haşere buydu

ay dun kertenkeleye basıyordum dangalak hayvan yerde ayağımın dibinde ne yapıyorsun bir git dedim. şimdi ayakkabılığın içinde takılıyor kertenkele iyidir. bütün güve sinek küçük böcek ne varsa yer.

Ay valla çok güldüm bnm evdede minnacık bişi vardı yazık yavrucak çığlığımdan kaçtı galiba

Ay ama baya solucan kadar dı uzunluğu bi sürü ayağı vardı 40mıdır bilemem çiyan dedi birisi
yukarıda link attım sana bir bak seninki baya ünlü bir kırk ayak amerikada bile varmış bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…