Kızlar çok kötüyüm....

benim en iğrendiğim ve korktuğum böcekler: kulağa kaçan ve akrep. kulağa kaçanlar hem ısırıyorlar hemde kulağa girme huyları cok fazla. akrep hepten ürkünç...

Hayır canım tam olarak öle değil maaş gününe daha var eşimin şuan yanında para yok hiç ya ilaç al yada bi ilaçlamacı bul dedim napiim canım başka

Sizin adamdan böyle beklentileriniz olursa ve sizin için bişeyler yaparsa ustunuzde söz hakkı olur maalesef

Dipnot. Onayladigim bisey değil

Ay kıız bak görüyor mu ilk defa bi ünlü tanıdığım olmuş bnde kapı önüne koymuşum du bulayım da bi imza alayım
her şer'de bir hayır vardır. sen ev gitti diye kızma, üzülme belki en hayırlısı bundan sonra gelecek...

Ayy evet ne salak adamlar var ya konu sahibi özür dileyerim ama bu sözü kendi esimi düşünerek yazdım babasından habersiz kısmında sinir oldum ya hepsi mi boyle bu erkeklerin ya hepsi mi
Özür dilemene gerek yok canım istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz hepsi aynı bunların :-(

Ayy bu ev arama süreci ne kadar stresli =( Aynı durumu biz de yaşıyoruz şuan. Her gün saatlerce ev arıyoruz yok yaa yok bildiğin yok. Ya çooook eski binalar ya da kiralık değil satılık. Şimdi bir ev sahibini kiralasın diye ikna etmeye çalışıyoruz =)

Ah ahh..

Canim böcegi takma ilaçlarsin ölür,
Aslinda kayinpederinde ilaclayinca ölür ama sen boşver bu fikrimi

Mavi birseyler koy cocugun etrafina bocek gelmezmis su sanirmis...

Aynen bizde aynı durumdayız canım

Ah ahh..

Canim böcegi takma ilaçlarsin ölür,
Aslinda kayinpederinde ilaclayinca ölür ama sen boşver bu fikrimi

Mavi birseyler koy cocugun etrafina bocek gelmezmis su sanirmis...
Ay Allah korusun canım dediğin aklımda denicem

Sorun kp in be beğendim ona ne deseydn

Evi ilaclatmak lazimda kucucuk cocukla o arada nerde kalacaksiniz

Kızlar evde bulup attığım haşere Eki Görüntüle 1824032 buydu
Merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sırf bunlar yüzünden üye olup soru sordum!!!Şimdi de arama yaparken bunu gördüm..Ama seninki çok büyükmüş benim ki daha büyüğüydü ama tıpkı bu renktiydi görüntüsü falan her şeyi aynı..Bir çözüm bulabildin canım?Bunu görünce ne yaptın çok büyükmüş bu!!

İlk basta gördüğümde ip fln sandım ama sonra görünce bi tepki verenedim şok oldum bi toz aldık ziraatçiden bayadır çıkmıyor ama bnm banya nemli kirli sepeti ordaykeb sepetten cıkıyordu çamaşırların içinden fln simdi kuru bi yere aldım baya rahatladım baya seyrek çıkıyor havalar yağmaya basladı insallah cogalmazlar

Tozun adını hatırlıyor musun canım etkili olmuşsa umarım çıkmazlar bir daha?Bu uzun gövdeliler böcek ilacından da etkilenmiyor ben sıkayım dedim bir kere tınlamadı bile!Nası öldürebildin bunu?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…