- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
Ay kıız bak görüyor mu ilk defa bi ünlü tanıdığım olmuş bnde kapı önüne koymuşum du bulayım da bi imza alayımyukarıda link attım sana bir bakseninki baya ünlü bir kırk ayak amerikada bile varmış bundan
Hayır canım tam olarak öle değil maaş gününe daha var eşimin şuan yanında para yok hiç ya ilaç al yada bi ilaçlamacı bul dedim napiim canım başka
her şer'de bir hayır vardır. sen ev gitti diye kızma, üzülme belki en hayırlısı bundan sonra gelecek...Ay kıız bak görüyor mu ilk defa bi ünlü tanıdığım olmuş bnde kapı önüne koymuşum du bulayım da bi imza alayım
Ayy evet ne salak adamlar var ya konu sahibi özür dileyerim ama bu sözü kendi esimi düşünerek yazdım babasından habersiz kısmında sinir oldum ya hepsi mi boyle bu erkeklerin ya hepsi miKocan da göbek bağıyla iyi gelmiş bu yaşa kadar.
Haklısın canım ama mecbur kalmadıkça zaten bişey istemiyoruzSizin adamdan böyle beklentileriniz olursa ve sizin için bişeyler yaparsa ustunuzde söz hakkı olur maalesef
Dipnot. Onayladigim bisey değil
Özür dilemene gerek yok canım istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz hepsi aynı bunların :-(Ayy evet ne salak adamlar var ya konu sahibi özür dileyerim ama bu sözü kendi esimi düşünerek yazdım babasından habersiz kısmında sinir oldum ya hepsi mi boyle bu erkeklerin ya hepsi mi
Ay aynen bnm tesellim de o hayırlısı inşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun iyi geldiniz bana çok saolunher şer'de bir hayır vardır. sen ev gitti diye kızma, üzülme belki en hayırlısı bundan sonra gelecek...
Aynen bizde aynı durumdayız canımAyy bu ev arama süreci ne kadar stresli =( Aynı durumu biz de yaşıyoruz şuan. Her gün saatlerce ev arıyoruz yok yaa yok bildiğin yok. Ya çooook eski binalar ya da kiralık değil satılık. Şimdi bir ev sahibini kiralasın diye ikna etmeye çalışıyoruz =)
Ay Allah korusun canımAh ahh..
Canim böcegi takma ilaçlarsin ölür,
Aslinda kayinpederinde ilaclayinca ölür ama sen boşver bu fikrimi
Mavi birseyler koy cocugun etrafina bocek gelmezmis su sanirmis...
Nerde o cesaret canım bn eşime öle dedim ama o bişey diyemediSorun kp in be beğendim ona ne deseydn
Konu böcek mi ev mi
kızlar çok kötüyüm şuan ellerim titriyor bilmiyorum bu bi dert mi ama cidden çok sinirlerim bozuldu...
Kızlar 3 yıllık evliyim 7 aylık bi kızım var çok şükür öle çok sorunlarımız yok şuara en büyük sıkıntımız kiracıyız ev bulamıyoruz....
Evet sorun tam olarak da bu kızlar geçen hafta tamda istediğimiz gibi bi ev bulduk eşimle tuttuk eşim babasıgile danışmadan tuttu diye babası ne dediyse bana bişey demeden iptal etmiş evi çok sinirlendim evden ayrıldım eşim zorla özür dileye dileye getirdi eve beni başka sorunumuz olmadığı için döndüm eve...
Bugün evi toplarken koridorda solucan kadar bi kırkayak buldum sinirim bozuldu şuanda bebeğimin başını bekliyorum birileriyle dertleşmeye ihtiyacım vardı size yazdım kızlar yorum yapanlar yapmayanlar saolsun şimdiden.... Bildiğiniz haşere ilacı varsa yazarsanız da çok sevinirim canlar
Önce bi ziraatçiye danışcaz canım olmazsa iki gün bn annelerde o annesigilde kalır artıkEvi ilaclatmak lazimda kucucuk cocukla o arada nerde kalacaksiniz
Merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sırf bunlar yüzünden üye olup soru sordum!!!Şimdi de arama yaparken bunu gördüm..Ama seninki çok büyükmüş benim ki daha büyüğüydü ama tıpkı bu renktiydi görüntüsü falan her şeyi aynı..Bir çözüm bulabildin canım?Bunu görünce ne yaptın çok büyükmüş bu!!Kızlar evde bulup attığım haşere Eki Görüntüle 1824032 buydu
İlk basta gördüğümde ip fln sandım ama sonra görünce bi tepki verenedim şok oldum bi toz aldık ziraatçiden bayadır çıkmıyor ama bnm banya nemli kirli sepeti ordaykeb sepetten cıkıyordu çamaşırların içinden fln simdi kuru bi yere aldım baya rahatladım baya seyrek çıkıyor havalar yağmaya basladı insallah cogalmazlarMerhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sırf bunlar yüzünden üye olup soru sordum!!!Şimdi de arama yaparken bunu gördüm..Ama seninki çok büyükmüş benim ki daha büyüğüydü ama tıpkı bu renktiydi görüntüsü falan her şeyi aynı..Bir çözüm bulabildin canım?Bunu görünce ne yaptın çok büyükmüş bu!!
Tozun adını hatırlıyor musun canım etkili olmuşsa umarım çıkmazlar bir daha?Bu uzun gövdeliler böcek ilacından da etkilenmiyor ben sıkayım dedim bir kere tınlamadı bile!Nası öldürebildin bunu?*İlk basta gördüğümde ip fln sandım ama sonra görünce bi tepki verenedim şok oldum bi toz aldık ziraatçiden bayadır çıkmıyor ama bnm banya nemli kirli sepeti ordaykeb sepetten cıkıyordu çamaşırların içinden fln simdi kuru bi yere aldım baya rahatladım baya seyrek çıkıyor havalar yağmaya basladı insallah cogalmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?