Tam bir terk ediş değildi canım zaten bn yanlız kalsın da bnm bu evde neler hissettiğimi hissetsin istedim ama o ona bile cesaret edemedi evim bnm aslında mahalle arasında bahçeli bi ev ama oturma odam ıssız tarafta kocaman tarlalar seralar var bu ilçenin bütün sokak köpekleri burda nerdeyse :-(Gercekten ayrilmak istemiyorsan bidaha esini birakip gitme.. Yani "aklin basina gelsin" gidisleri hem evliliginizi yipratir hem saygi sevginizi, Allah korusun
InşaAllah gonlunuze gore guzel bi ev bulursunuz yakin zamandaTam bir terk ediş değildi canım zaten bn yanlız kalsın da bnm bu evde neler hissettiğimi hissetsin istedim ama o ona bile cesaret edemedi evim bnm aslında mahalle arasında bahçeli bi ev ama oturma odam ıssız tarafta kocaman tarlalar seralar var bu ilçenin bütün sokak köpekleri burda nerdeyse :-(
Abartıyomuşum bn kp yi aradım baba böle böle oldu dedim çok kötüyüm kızımla bi köşede oturuyorum dedim sanki bişeyden haberim yokmuş gibi bulduğumuz güzelim evi iptal etmiş ne olduysa dedim tamam kızım ağlama bn ilaçlatırım evi dediTamam çok korkuyorum odadan çıkamıyorum de.
Çocuğun bezi diğer oda da kaldı onu bile alamıyorum çok gerildim stres oldum de.
İnşallah canım çok saolun çok iyi geldiniz sakinleştim biraz kızımda gerildi bn gergin olunca oda ağlıyor yazıkInşaAllah gonlunuze gore guzel bi ev bulursunuz yakin zamanda
Konu böcek mi ev mi
Al kızını da gir ailende kal düzgün bi ev bulsun kırk ayaklarla aynı evde Bebek büyütemem de babasının sözüylede evi iptal etmek neymiş ya sinir oldumkızlar çok kötüyüm şuan ellerim titriyor bilmiyorum bu bi dert mi ama cidden çok sinirlerim bozuldu...
Kızlar 3 yıllık evliyim 7 aylık bi kızım var çok şükür öle çok sorunlarımız yok şuara en büyük sıkıntımız kiracıyız ev bulamıyoruz....
Evet sorun tam olarak da bu kızlar geçen hafta tamda istediğimiz gibi bi ev bulduk eşimle tuttuk eşim babasıgile danışmadan tuttu diye babası ne dediyse bana bişey demeden iptal etmiş evi çok sinirlendim evden ayrıldım eşim zorla özür dileye dileye getirdi eve beni başka sorunumuz olmadığı için döndüm eve...
Bugün evi toplarken koridorda solucan kadar bi kırkayak buldum sinirim bozuldu şuanda bebeğimin başını bekliyorum birileriyle dertleşmeye ihtiyacım vardı size yazdım kızlar yorum yapanlar yapmayanlar saolsun şimdiden.... Bildiğiniz haşere ilacı varsa yazarsanız da çok sevinirim canlar
HahahaElastik bir yapidaysa demekki?)
Saol canımbence konu hem ev hem bocek hemde kaynana kayınpederaa tabı bırde babasının kızmasıyla evı kırlamaktan vazgecen bır es allah kolaylık versın canım
Hayır canım tam olarak öle değil maaş gününe daha var eşimin şuan yanında para yok hiç ya ilaç al yada bi ilaçlamacı bul dedim napiim canım başkaevde böcek var diye ağlayarak kp mi aradınız?
ee adam kiralayacağınız eve boşuna burnunu sokmuyor yani..
Hayır canım tam olarak öle değil maaş gününe daha var eşimin şuan yanında para yok hiç ya ilaç al yada bi ilaçlamacı bul dedim napiim canım başka
Annemgili şuanda köyde otobüs de yok yoksa gidecektim yani ama bir hafta var dedim ev bulup çıkmazsan giderim sen evi bulursun beğenip taşınırım öle dönerim dedimAl kızını da gir ailende kal düzgün bi ev bulsun kırk ayaklarla aynı evde Bebek büyütemem de babasının sözüylede evi iptal etmek neymiş ya sinir oldum
İlk defa aradım canım böle bişey için ilk defa çıkan bişey değil daha önce de çıktı oğullarına diyorum hala bi çaresine bakmadı ondan aradım babasını eşim babasından bişey istemeye çekinir isterse çekinerek isteryahu bende korkarım böcek vari şeylerden de bir tane böcek gördün diye odalara kapanmak ev ilaçlatmak vs.. abartı tepkiler değil mi ?
eşine söyleyeceksin parası yoksa o istesin kp den.. siz böle herşeye kp ararsanız adamda kiralayacağınız eve de başka şeylerede karışır yani..
İlk defa aradım canım böle bişey için ilk defa çıkan bişey değil daha önce de çıktı oğullarına diyorum hala bi çaresine bakmadı ondan aradım babasını eşim babasından bişey istemeye çekinir isterse çekinerek ister
Tamam canım çok saol denerim onu daEczanede asit borik satılır.Antiseptik bir maddedir ama hijyenik temizlik harici böcek ilacı olarakda kulannılabiliyor.
Haşlanmış patates, bir miktar sıvı yağ ve asit borik ile karışım yapıp böceklerin çıktığını tahmin ettiğiniz yerlere bir miktar bırakın. Şu an aklıma zararsız böcek ilacı olarak bir tek bu geldi.
İyi yapmışsın ya valla erkekler bazen alttan almaya gelmiyor tavrını koyacaksın bazı konulardaAnnemgili şuanda köyde otobüs de yok yoksa gidecektim yani ama bir hafta var dedim ev bulup çıkmazsan giderim sen evi bulursun beğenip taşınırım öle dönerim dedim
Tavrımı koyuyorum her seferinde canım ama sürekli aynı hep tamam der özür diler düzelir bi süre sonra tekrar bozuluyor Allahım huy güzelliği versin inşallahİyi yapmışsın ya valla erkekler bazen alttan almaya gelmiyor tavrını koyacaksın bazı konularda
Deseydin olmaz bebek var diyeAbartıyomuşum bn kp yi aradım baba böle böle oldu dedim çok kötüyüm kızımla bi köşede oturuyorum dedim sanki bişeyden haberim yokmuş gibi bulduğumuz güzelim evi iptal etmiş ne olduysa dedim tamam kızım ağlama bn ilaçlatırım evi dedi
Dedim de sorarım ben onlar bilir dediDeseydin olmaz bebek var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?