• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

kızlareşim blöf yapıyormuş, avukata gielim dedim, parasıolmadığını söyledi,oğlumdanayrılmam falan dedi, benimde işimegelir en aından işimioturtana kadar
Eşinize ne yaptığınıza bir bakın. Çocuğu kabullenemiyor diye itham ediyorsunuz bi de. Adam sizi yola sokmak için blöf yapmış gelmiş yine tıpış tıpış. Sizin şu son cümledeki yüzsüzlük beni benden aldı zaten. Yazık.

ya şimdi anlam veremiyorum ev işi yapmıyosunuz zaten şauanda izinlisiniz çocuğunuzda var. yani madem evdesiniz iş yapmayı deneyin yemek öğrenin iş yapın kocanızın bnce tek sorunu bu gibi. evlenmeden önce iş yapmadığnızı tabiki söyleişsinizdir ama evlendikten sonraki sorumluluk daha ayrı oluyor o yüzden bnce kocanız haklı kimse evde düzensizlik vs istemez herkes akşameve gelnce sıcak bi gülümseme sıcak bi çorba ister zaten çockta varsa ekstra bişi aranmaz. siz kendnizi düzeltseniz zatn eşinizde düzelir ama eşinz bnce kafada bitirmiş bunuda ona siz zorlamışsınız gibi olmuş. burda git hayatını yaşa diyen arkadaşlarada şaşırıyorum çünkü kimle olursanız olun 2 evlilik dahi yapsanız yemek iş güç erkeğin beklediği şeyler. hergün dışarda yiyip evede temizlikçi gelsin diyen bi eş olması içnde ceo ile falan evlenmeniz lazım. ilginç bi durum ama bana göre kendiize çeki düzen verin zaten ondan sonra evlilik tadından yenmez yanii..

Evli bir bayan olarak ne yapiyorsun? Yani evlilige dair? Evli bir bayanın hangi sorumluluklarini yerine getiriyorsun?

mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
ben tedavi olursam bu evlilik kurtulacak mı
kızlareşim blöf yapıyormuş, avukata gielim dedim, parasıolmadığını söyledi,oğlumdanayrılmam falan dedi, benimde işimegelir en aından işimioturtana kadar
Hey allahım bir şey diyeceğim olmayacak...
Eşinle tencere kapak olmuşsunuz birbirinize bu yüzsüzlüklerinizle.. Ne sen tedavi olmaya yanaşırsın ne o omurgalı davranır.. Mutsuz hayatınızda başarılar.
Boşuna dil döküyor bunca insan. Nato kafa nato mermer.

kardeşim ne güzel eşe sahipsin değişim değişim değişim.temizlik öğren yemek öğren kendini gelştir.Bkımlı ol eşinle yeni çecvre kur adam haklı ne yapacak seni kara kaş karagözüne bakıp vitrine mi koyacak yazık değilmi adama yaw.

Vajonismus da mı varmis? Konu sahibi nerden tutsak elimizde kalıyorsun. Esin ne yapsın? Tedavi, tedavi, tedavi
Ve konu sahibi ısrarla tedavi olmadığını ve olmayacağını dile getiriyordu açtığı konuda.
Asıl sorun bu kendisi burada sürekli kocasını şikayet ediyor ama aşırı bencil bir insan.
O bölgenin sadece çocuk doğurmak için olduğunu o nedenle tedavi gerek olmadigini söylemişti bir de.
Zaten adam muhtemelen bu nedenle çocuğu sahiplenmiyor iliskiye bile giremeden karisi hamile kalıyor şok olmuştur kesin.
Açtığı konular da aşağı yukarı aynı insanlardan ne duymak istiyor bilemiyorum artık.

Sizin konunuzu her okuduğum da şoka giriyorum ben ya.Evet çok garip hayatlar var ama inanın benim duyduğum en garip insan sizsiniz.

Cidden normal degilsiniz.Ben sizin annelik yapacak kadar sağlıklı olduğunuzu bile çok düşünmüyorum, özür dilerim.Evliliginizi kurtarmak için yapmamalısınız burada söylenenleri kendiniz için yapmalısınız.Yaşam hakikaten bize verilen bi armağan niye elinizden geldiğince güzel yaşamaya çalışmıyosunuz.Niye kendinizi bu saçma cenderenin içine sokuyosunuz anlamıyorum.Bencilliğinizle keşke sadece kendi hayatınızı mahvetseniz cocugunuzun da hayatını mahvediyosunuz,çok yazık.Allah çocuğunuzun bahtını güzel yazsın tek dileğim bu.

Kızlar bu kadın keyfi konu açmış fikir almak maksatlı değil verdiği cevaplara bakılırsa umrunda da değil burdaki insanların yorumları...
Ne boşanır ne tedavi olur kocasının parasını çatır çatır yer ve o parayı başka kadın yemesin diye kendini iyice yapıştırır eve adama.. sonra adam çileden çıkar cinnet geçiren kocası karısı öldürdü diye haberlerde çıkar. O çoçukta ilerde kadınlardan tiksinen bir birey olur. Daha geçen kocam bizi umursamıyor diyorsun gece gelip almamış ben boşanıcam şimdide eşin boşanmak isteyince mi sorun oldu..
ya bırak Allah'ını seversen 31 yaşındasın ama hiçbişey bildiğin Yok.. ben yeri geldi bekarlığımda tarlada çalıştım ya zor durumda olduğumuz zaman asla da gücenmedim. Kocanın parası yerin dibine girsin kendi paran olmadıktan sonra neye yarar. Valla kusura bakma ama hem pasaklısın hem sorunlu hemde akıllı bilerek yaptığın için bunların hepsini yorumlarım da belli ediyor kendini..
herşeyi geçtim ailene dönmek istememen gayet normal kimse çıktığı eve geri dönmek istemez ama memurmuşsun maaşın varmış dönsene güçlü olsana kendini değiştirsene en sinir olduğum kadın tipisin bizde kadınız ama yeri geldiğinde asla kimselere kendimizi ezdirmeyiz
kocam boşanmakistemiyor, vazgeçmiş geneher zamanki gibişimdi suçlu ben miyim
Ve konu sahibi ısrarla tedavi olmadığını ve olmayacağını dile getiriyordu açtığı konuda.
Asıl sorun bu kendisi burada sürekli kocasını şikayet ediyor ama aşırı bencil bir insan.
O bölgenin sadece çocuk doğurmak için olduğunu o nedenle tedavi gerek olmadigini söylemişti bir de.
Zaten adam muhtemelen bu nedenle çocuğu sahiplenmiyor iliskiye bile giremeden karisi hamile kalıyor şok olmuştur kesin.
Açtığı konular da aşağı yukarı aynı insanlardan ne duymak istiyor bilemiyorum artık.
hamile olduğumu öğrenmeye birlikte gitmiştik, test sonucu çıktı,5000 falan dı sanırım hcg, hamileyiminanamıyorum dedim, bir yanlışlıkolmalı, yarın doktora soralım demez mi, hastaedençıkıştabir de sigara yaktı, ben acayip mutluyum ama o acı acı gülüyor ve titriyordu, nisan ayıydı soğuk değildi yan,, eve geldik, çocuğun nasılolabileceğini araştırıyor, ne zaman olduğunu takvimlere bakıyor falan,çok rencide olmuştum,kendi adıma mutluydum, başarmıştık, tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama o sadece şaşkındı.

Eski konularınıza baktım evde ev işi yapmıyorsunuz hadi ben de sevmem de aylarca bulaşık kalması ne demektir? İş yerinizde de eleştiri almışsınız. Uçuk hayalleriniz vardı iş sahibi olmakla ilgili memurluk size az geliyordu ama işleri yetiştiremediginiz için yapmadıgınız için orada da uyarılar alıyordunuz ve bunu mobbing diye şikayet ediyordunuz. Ayrıca size başka yer teklif edilmişti kabul etmemiştiniz illa yukarda bir yer demiştiniz. Yani bunları sunun icin diyorum eşiniz iş yerinizdeki amiriniz size psikolojik sorunlu diye ifade kullanıyorsa lütfen ciddiye alın hayatınız tavrınız hic normal degil. Gerçeklik algınız çok farklı.

kocam boşanmakistemiyor, vazgeçmiş geneher zamanki gibişimdi suçlu ben miyim

hamile olduğumu öğrenmeye birlikte gitmiştik, test sonucu çıktı,5000 falan dı sanırım hcg, hamileyiminanamıyorum dedim, bir yanlışlıkolmalı, yarın doktora soralım demez mi, hastaedençıkıştabir de sigara yaktı, ben acayip mutluyum ama o acı acı gülüyor ve titriyordu, nisan ayıydı soğuk değildi yan,, eve geldik, çocuğun nasılolabileceğini araştırıyor, ne zaman olduğunu takvimlere bakıyor falan,çok rencide olmuştum,kendi adıma mutluydum, başarmıştık, tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama o sadece şaşkındı.
Tabi ki şaşkın olur?????? Normal bir şekilde ilişkiye girmemişsiniz ki?
Çok çok çok bencil birisiniz siz.

Ya ben bunu görmedim. Konu sahibi şaka mı yapıyorsunuz? Siz gram sağlıklı düşünemiyorsunuz, evlilik ilişkiniz saçmasapan bir hal almış daha halının altına toz süpürür gibi süpürmeye çalışıyorsunuz. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz kendinize gelin bir an önce.

Tabi ki şaşkın olur?????? Normal bir şekilde ilişkiye girmemişsiniz ki?
Çok çok çok bencil birisiniz siz.
şaşkın olması kendisinin olan bir bebeği sorgulama hakkını vermez, bilim var evetmilyonda bir olasılık da olsa çocuk olma olasılığıvardı ve ben biliyordum, hamile kaldığımda Allaha şükür dedim, ne dualaretmiştim, kabul oldu, dünyaya yeni bir şahsiyet geldi,çok tatlı ve çok sakin çok akıllı uslu bir şahsiyet, biz yaptık müthiş bişi

O bunu sorgulamış size bu hakareti etmiş, siz ne yaptınız bu konuda? Dediğim gibi tencere kapak bir ikilisiniz.
yeni evliydik vebenbu konuyu kapattım, sonuçta şaşırmıştı şaşkınlığına verdim, düzelir dedim, doktorada sormuştu bazı şeyler, bilim ışığında hallolur dedim, dedim de dedim

Back
X