• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

En çok çocuğuna üzüldüm.
Yazık pskolojisi de alt üst olmuştur.
Tek başına ayakta kalmaktan korkan herkesin pskolojisini bozan bir anne.
Her zaman suçlanan ve hayattan soğuyan bir baba.
Çok yazık.

Ben konu sahibininde ana sorunun tembellik olduğunu düşünüyorum artık. Yaşadığı her sorunu sosyal fobiye bağlıyor gerçekten böyle bir teşhis konulmuş mu acaba daha önce doktora gitmiş mi? Hiç birşeye çaba sarfetmeden herşey hazır olsun istiyor, ev temizlemesin, çalışmasın, seks yapmasın, insan içine çıkmasın vs. ama kendisine bakacak sırtını dayayacak birisi olsun sırf bu yüzden boşanmak istemiyor, tembellik var gibi.
katılıyorum

Evlendin diye ev işi yapmazorunluluğun yok. Çalışıyorsan tutarsın kadın gelir temizler. Öyle günlerce bulaşık bekler nedemek?? Çokçirkin adam haklı olabilir. Ev işi yapma ama bulaşığını makinaya at bi zahmet. İşe geri dön ve sen aç davayı. Çocuğuna bakıcı ayarla ailenede minnetin olmasın. Kimsenin böyle ezmeye hakkı yok..

Kizdim esine ama sanada kizdim agir olacak belki ama elin itinin artisligini hakaretini cekecegime babami cekerim bi sure katlanirim daha iyi..
Dusunsene adam yuk goruyor git diyor sende bu evliligin bittigini kabul ediyosun e zaman niye kendine saygini yitirene kadar beklicem acikca istenmedigini soyluyorsan git babanin yanina
Niye babani cekmek daha zor geliyorki bi sure huyuna gidersin hem arti eminim seni yukte gormez sonrada duzenini kurarsin hakkinda hayirlisi olsun

Sosyal fobi teşhisi konulmuşsa tedavisini neden olmuyorsunuz..
Üstüne vajinismus var çocuğun 2 yasindaydaa sen en az 3.5 yillik evlisin, sence eşin haksiz mi sizinki evlilik gibi değil eşinde bundan kaynaklı saldırgan,
Ama siz çözüm aramiyorsunuz , ne var tedavi olsaniz belki herşey daha güzel olacak

ev temizlememeni o eve ait hissetmemene bagladim ben niyeyse.. bir arkadasim var o da oyle ne ev temizler ne yemek yapar annesi yakin allahtan cocuklar gidip onda doyurur karnini.. 24 saat uyur, uyanikkende asabidir. cunku cok mutsuz bana gore agir depresyonda.. hep sikayet hep sikayet kadinin olayi bu.. sendede bu tarz bir durum var bence. azicik kendine guvensen bak neler yaparsin.. kimki o herif sana boyle davranabiliyor. babanin yanina gitmek istemiyorsan koy onu kapiya ac bosanma davasi tedbir nafakasi iste.. ailende destek ciksin sana biraz.. inan toparlanirsin rest cekince.. boyle eziliyorsun yukunun altinda

Sizi ve sorununuzu cok samimi buldum.her insanin basina gelebilecek seyler aslinda ama aslinda sorun su ki insanlar boyle seylerle savasiyorken siz kabugunuza cekilmeyi secmissiniz.oncelikle sorununuzun kaynagi esiniz mi, esiniz iyi biraz insan mi sizi mutsuzluga ve tembellige iten o mu bunu bulmalisiniz.daha sonra ise kendinize bir ay gibi bir sure belirleyin.bu sure zarfinda eviniz tertemiz olsun,guzel sofralar hazirlayin , yeni elbiseler alip giyinin,esinize pozitif,samimi ve sicak olun.evdeki havaniz degissin.hem is yaparken cok da dusunmemis ve caninizi sikmamis olursunuz.baktiniz cabalariniza ragmen duzelmedi gonul rahatligiyla yolunuza bakarsiniz.

Kızlar bu kadın keyfi konu açmış fikir almak maksatlı değil verdiği cevaplara bakılırsa umrunda da değil burdaki insanların yorumları...
Ne boşanır ne tedavi olur kocasının parasını çatır çatır yer ve o parayı başka kadın yemesin diye kendini iyice yapıştırır eve adama.. sonra adam çileden çıkar cinnet geçiren kocası karısı öldürdü diye haberlerde çıkar. O çoçukta ilerde kadınlardan tiksinen bir birey olur. Daha geçen kocam bizi umursamıyor diyorsun gece gelip almamış ben boşanıcam şimdide eşin boşanmak isteyince mi sorun oldu..
ya bırak Allah'ını seversen 31 yaşındasın ama hiçbişey bildiğin Yok.. ben yeri geldi bekarlığımda tarlada çalıştım ya zor durumda olduğumuz zaman asla da gücenmedim. Kocanın parası yerin dibine girsin kendi paran olmadıktan sonra neye yarar. Valla kusura bakma ama hem pasaklısın hem sorunlu hemde akıllı bilerek yaptığın için bunların hepsini yorumlarım da belli ediyor kendini..
herşeyi geçtim ailene dönmek istememen gayet normal kimse çıktığı eve geri dönmek istemez ama memurmuşsun maaşın varmış dönsene güçlü olsana kendini değiştirsene en sinir olduğum kadın tipisin bizde kadınız ama yeri geldiğinde asla kimselere kendimizi ezdirmeyiz

Öncelikle bu kadar aşağılanmaya izin verme. Sen kendine inanmıyorsun ki bu adamın karşısında güçlü durabilesin, ayakta durabilesin..

Bir süreliğine babanın yanına gitmeye mecbur gibi gözüküyorsun.

Bu sırada iş durumunu düzeltmeye bak. Ne iş yapıyorsun?

Öte yandan, eşin olacak kişi hırslanmış, öfkesinden bunca ağırlıkta konuşmuş, göremiyor musun?

Dur hele, kendine güvensene sen yahu!
+1

kızlareşim blöf yapıyormuş, avukata gielim dedim, parasıolmadığını söyledi,oğlumdanayrılmam falan dedi, benimde işimegelir en aından işimioturtana kadar

kızlareşim blöf yapıyormuş, avukata gielim dedim, parasıolmadığını söyledi,oğlumdanayrılmam falan dedi, benimde işimegelir en aından işimioturtana kadar

Ve sizin için sorun şimdilik çözüldü öyle mi? İflah olmazsınız... Mutsuz, istenmediğiniz hayatınıza devam o zaman.

Ağır travma geçitmiş olnalısın
Sebebi bu olabilir ancak
Ne yaşadın da öyle kıstırdın kendini?

Eşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....
Eşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....

KUSURA BAKMA ama günlerce bulaşık bekleyen kirli dağınık bi evin yuva olmasını beklemeyin eğerki karşınızda daha düzenli ve temiz bi erkek varsa niye günlerce bulaşık bekler demekki o evde yemekte pişmiyor ütüde yapılmıyor temizlikte yapılmıyor

İşinin de evliliği ninde sen tedavi olmadan asla oturmayacagini ve sağlıklı bir çocuğun o ortamda yetismeyecegini biliyorsun ama hastalığının kazançları yla mutlu mesut yaşıyorsun işte hemen 2.çocuğu yapmaya çalış şimdi dahada yerleş

Temel sorunlarınız var sizin . Cinsellik zaten yok. Sorunları çözmeye başlamalısınız bu şekilde gitmiyor anlayın. Lütfen kendinizi değiştirin artık vajinismus için de tedavi olun, sosyal fobi için de. Ayrıca bulaşıkları neden günlerce bekletiyorsunuz bu bir beceri falan da istemiyor ki her insanın yaptığı rutin işler. Tek başınıza yaşasanız da bu işler yapılcak bir şekilde. Siz eşinize sırtınızı dayayıp yaşamak istiyorsunuz ama normal bir evliliğiniz yokki. Arkanızda olmak isteyen bir adam da yok. Sorunları öteledikçe git gide eşinizden daha ağır şeyler duyuyorsunuz böyle bir hayatı böyle bir eşi o kesinlikle istemiyor. Çok açık bir şekilde konuşuyor sizinle. Boşandığınızda direk istediği gibi biriyle evleneceğinin planını bile söylemişti size.Sizin artık kıpırdamaniz lazım...

Son düzenleme:
Adamin suphelerini ortadan kaldirmak icin testi yaptirmalisin.belki o zaman utani rda sahiplenir.
Adamın çocuktan şüphesi falan yok ya. Sürtünerek ilişki yaşamışlar hamile kalmış bunu yadırgamıştır. Adam seks yapmadan baba olmuş.

Çok zor bir durum ama boşansanız da bundan daha kötüsü olur mu bilmiyorum. Beklemek ama ne için? Düzelme şansını göremedim yazdıklarınızdan. Sizi sevmeyen saygı duymayan istemeyen bir adamın yanında yaşamak boşanmaktan daha vahim. Ev işi konusuna da şaşırdım. Bir bulaşık günlerce nasıl bekler yahu.

Hanımefendi bi çift terapistine gidin birlikte madem öyle paranız da yokmuş ama bu kafayla daha buraya çok konu açarsınız. Tozları halının altına itmekten bir farkı yok.

Back
X