• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

komik geliyor olabilir anlıyorum ama ben gülemiyorum maalesef.ortadabirçocuk varsa ve buşekilde olduysa kimsenin bununla dalgageçmeye hakkı yok

dalga geçilen çocuğun oluş şeklinden ziyade sizin senelerdir tedavi olmayışınız ayrıca sizi istemeyen ve eninde sonunda boşanacak olan adamdan hala çocuk yapmak isteyişiniz..
bencilsiniz ..

inanmaman bizim bunları yaşamadığımız anlamına gelmiyor, tercihinizdir...Keşke kendinizi başkasınınyerine koyabilseniz
Zaten koyduğum için inanmıyorum.

Önce eşinin yerine koyuyorum mesela. Asla böyle bir eşim ve evliliğim olsun istemezdim, çocuğun yerinde olsam günlerce bulaşık biriktiren vb. Vb. Bir annem olsun istemezdim.

Ama çocuk olmamasından korkmamanı da anlıyorum. Çünkü senin yerine koyuyorum kendimi. belli ki çocukların geleceğini dusunmuyorsun, onlari temiz, düzenli bir ortamda yaşatma derdin yok, çocuklara daha iyi bir gelecek için çalışayım derdin yok. Ee o zaman ne var ki çocuk yapmaya? 10 tanede yaparsın.

aslında deli demeyin ama 1 çocuk daha istiyorum

Ruh hastasısın.

Sürtünerek yapmaya çalışacağın çocuk için uğraştığın kadar tedavi olmaya uğraşsana. Ziyansınız ya.

hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi

Niye çocuklarının başına çorap ör diye mi? Yalnız hiç bir gelin senin gibi hasta bir kadına tahammül etmez. Allah korusun şu filmlerdeki manyak anne tarafından yetiştirilen ruh hastası tiplerden olmazlar inşallah.

Kizlar konu sahibi bencilden ziyade travmatik...cevapları aşırı sorunlu birinin verecegi cevaplar gibi...değisik...sanki kendi hayal dünyasında yasıyo...konu sahibi kusura bakma ama tekrar ediyorum cocuguna yazık acilen doktora gitmelisin...

gayet de doğal...Allahın nasipettiği bişi
Ama Allah kadınla erkeği de bir bütün olsunlar diye yaratmış ve evliliği de bu nedenle farz kılmış mesela.
Eşler birbirlerini tatmin etsinler diye.
Nedense bu konuda hiç Allah demiyorsun çok ilginç !!

Oncelikle ne isi yapiyorsunuz? Psikolojik problemleriniz oldugunu dusunuyorum. Hem calisip hem ev isi yapan hem cocuklarina bakan Nasil bakiyor? Birazcik kendinize ceki duzen vermeniz gerekli. Iyi niyetli birisiniz ama kocalarimiz yabanci sonucta kahrimizi bir ömür boyu cekemez.
Eger devamini istiyorsaniz degisin derim. Ama kocaniz vazgecmis bikmis gibi sizden neticesi ne olur bilemem... Klasik olsada hayirlisi hakkinizda...

Ruh hastasısın.

Sürtünerek yapmaya çalışacağın çocuk için uğraştığın kadar tedavi olmaya uğraşsana. Ziyansınız ya.

Niye çocuklarının başına çorap ör diye mi? Yalnız hiç bir gelin senin gibi hasta bir kadına tahammül etmez. Allah korusun şu filmlerdeki manyak anne tarafından yetiştirilen ruh hastası tiplerden olmazlar inşallah.
Ruh hastasısın.

hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum

hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
Tedavi olmuyorsanız hastasınız demektir. Yazdıklarınız o kadar kötü ki artık gerçekliğine inanmıyorum zibilyon tane çelişkili yazı yazdınız.
Kibleyin efendim kibleyin. Ben kendimi hazırladım. Hatta dur kendim kibleyeyim. Ağır trolsün. Çocuklarına acıdım sadece...

size garipgelen herşey sahte yani dünyada5 milyarinsanvar.öyle olsun, ben sahteyim, anlattıklarımın hepsipalavra,içinizrahat etti mi
iyigünlerdilerim
Dünyada 7 milyar insan var öncelikle.
Bize garip gelmiyor senin hayatın zaten garip tatlım. Bu hayattan üzülmüyorsun da bizim yorumlarımıza mı üzülüyorsun? Hiç sanmıyorum.

Tedavi olmuyorsanız hastasınız demektir. Yazdıklarınız o kadar kötü ki artık gerçekliğine inanmıyorum zibilyon tane çelişkili yazı yazdınız.
Kibleyin efendim kibleyin. Ben kendimi hazırladım. Hatta dur kendim kibleyeyim. Ağır trolsün. Çocuklarına acıdım sadece...
trölüm peki ama o zaman acıma bana nedne acıyorsun

Back
X