KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Valla ben kuruyorum.
Düşünüyorum evleniyorum kocam benle sevişmiyor. Liseli ergenler gibi sürtünüyoruz falan ama tedavi olmak istemiyor.
Üstüne ben birden hop hamile kalıyorum.
Tiksinirim ondan. Nefret ederim.
O an boşanırım. O kadar da net diyorum
Daha evliliği yaşamadan beni nasıl sürtünerek hamile bırakır hazır olmadan bu mutsuz ortama mahkum edersin derim. Hınçlanırım da nefret de duyarım.
Cinselliğe gerek yok diyen adamla evli kalmam. Boşanmamak için kırk takla atsa iyice düşmanı da olurum.
Böyle hayat mı olur.
Tek bir evet hayatımı kaydırmış, Allah resmen belamı vermiş kurtulamıyorum derim.

Bu boşanma sebebidir zaten. Boşansaydı o adam da.

yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..

Ne güzel. Kocanızdan dayak yiyince kendinizle de empati kurarsınız. Hiç etkilenmezsiniz.

Valla kadın böyleyse o adam hiç evlenmeseydi ya da en başında boşansaydı. Balayına düşmanıyla gitmiş gibi davranan adam neyi beklediyse? Hah! Dur yaaa. Dayak atmayı beklemiştir.

O konu da boşanmaya hakkı var

Adam balayında da paranın yarısını istemiş falan. Tamam verilir de böyle düşman gibi davranılır mı

Ne güzel. Kocanızdan dayak yiyince kendinizle de empati kurarsınız. Hiç etkilenmezsiniz.

Valla kadın böyleyse o adam hiç evlenmeseydi ya da en başında boşansaydı. Balayına düşmanıyla gitmiş gibi davranan adam neyi beklediyse? Hah! Dur yaaa. Dayak atmayı beklemiştir.

Evlenirken eminim sürtünerek geçecek gecelerin hayalini kurmuştur :D
Baştan sakat başlama nedeni bu.
Bu adam sevişeceğiz diye balayına gidiyor sürtünme gücüne muhtaç kalıyor sinir mi kalır insanda?

Mantıken dayağı yiyen boşanır atan değil, öyle olsa dayak yiyen kadınlar olmazdı adamlar centilmence kapıyı çeker giderdi ama.burası türkiye

O konu da boşanmaya hakkı var

Adam balayında da paranın yarısını istemiş falan. Tamam verilir de böyle düşman gibi davranılır mı

kocamdan dayak yemem, her şeyden önce kendime saygım var.. sinip, susup oturup gurursuzca onun parasını yemem.. kendi işimi kendim hallederim huyum kurusun.. bu kadar empati yaptığınıza göre sizin bir sorununuz var, açın bir konu rahatlayın.. :KK66:

BOŞANMIYOR kadın, bunun neresini algılayamadınız? çatır çatır yerim parasını boşanmam, gerekirse dayanığı da yerim diyor size neden bu kadar dert oldu.. evet, konu sahibi yanımda olsa iki tane de ben geçiririm, ezik insanlara tahmmülüm yok kusura bakmayın :KK14:

Evlenirken eminim sürtünerek geçecek gecelerin hayalini kurmuştur :KK70:
Baştan sakat başlama nedeni bu.
Bu adam sevişeceğiz diye balayına gidiyor sürtünme gücüne muhtaç kalıyor sinir mi kalır insanda?

Demek ki neymiş? Cinselliği yaşamadığın insanla evlenmeyeceksin. Ya da çok çok iyi tanımadığın.

Nasıl oluyor da erkekler de hiç suç bulamıyorsunuz anlamıyorum.

Allah kadın düşmanı kadından korusun valla.

Demek ki neymiş? Cinselliği yaşamadığın insanla evlenmeyeceksin. Ya da çok çok iyi tanımadığın.

Evlenmeden cinsellik yaşamak istediler mi acaba karşılıklı olarak, bu bambaşka bir konu
O değilde konu sahibi birazdan ne dayağı diyecek gibi geliyor bana

Mantıken dayağı yiyen boşanır atan değil, öyle olsa dayak yiyen kadınlar olmazdı adamlar centilmence kapıyı çeker giderdi ama.burası türkiye

Adam kadından başka konularda memnun değilse boşanırdı. Boşansaydı. Beni anlamamak için direniyorsunuz herhalde. Ancak öyle bu kadar anlaşılmazdım.

Evet bu konuda hem fikiriz.
Ben de sevişerek evlendim. Bunu da forumda her yerde söylerim.
Ama kadın düşmanı asla değilim. Bunu hakaret alırım. Bir kaç konu hariç her zaman kadınlarla empati kurmuş, kendini feminist olarak niteleyen bir insanım.
Ama dayağa gelene kadar sorunlu pek çok noktası olan bir evlilikte ama adam da dövmüş diyemem.
Feminizm kadını her zaman haklı görmek değildir.
Kadın ve erkek eşitliğini savunmaktır. Dolayısıyla eşit bakıyorum olaya.
Kim daha çok suçlu dersen bu konuda kadın suçlu.
Çünkü bu kadın aseksüel. Cinsellik istemiyor. Açıkça diyor. O zaman evlenip kimseyi böyle bir hayata mecbur bırakmayacak.

Peki bir de şöyle düşünelim frijit bir kadin neden evlenir? Adam bunu evlenmeden önce bilmiyordu da kadin da mi bilmiyordu? (Sakın vajinismus demeyin, vajinismuslu kadınların bu sorunu yenmek icin verdikleri mucadeleyi hepimiz goruyoruz burda, bir kadin ay ben sevisemem, ay tedavi de olamam sevmem oyle seyler diyorsa ona vajinismus degil aseksuel/frijit falan denir) hadi belki evlenince heteroseksuel olurum dedi evlendi, balayinda o muameleyi gorunce neden bosanmadi? Siddete maruz kalinca neden bosanmadi?
Adam er ya da gec bosanalim demis, ama kadin hala bosanmama pesinde, peki neden? Madem adam bu kadar korkunc, kadin neden hala bosanmak istemiyor ustune bir cocuk daha yapmaya calisiyor olabilir?

Adam kadından başka konularda memnun değilse boşanırdı. Boşansaydı. Beni anlamamak için direniyorsunuz herhalde. Ancak öyle bu kadar anlaşılmazdım.

Hah aynısını ben diyecektim ağzımdan aldın var ya insan ancak özel gayretle bu kadar çarpıtır

Feminizm böyle bişey değil

Yani şiddet kadınına göre haklı bulunabilir mi? Bazı kadınlara dayak atılır mı?

Ne güzelmiş.

mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
evlenirken bunları mı planladınız pes
boşanın o zaman adama yazık
birde kaçarak evlenmişsin

Yani şiddet kadınına göre haklı bulunabilir mi? Bazı kadınlara dayak atılır mı?

Ne güzelmiş.

Konuyu çarpıtıyorsunuz.
Bu yaptığınız aleni bir demagoji kusura bakmayın
Herkes şiddete karşıyız adam burada haksız diyor zaten.
Konuyu oraya çekip durmayın.
O şiddet olayına gelene kadar cinsel güdüsü olmayan cinsellik sevmeyen kadının bile isteye evlenmesi sorunun temeli kökü.
Adam cinselliksiz bir evlilik olacağını bilse evlenmezdi. Ki boşanalım demiş defalarca
Ama kadın bilerek evleniyor. Ve bilerek çocuk yapıyor

Back
X