- 14 Eylül 2014
- 21.021
- 100.859
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
Bu empati daha çok başlar yakacak gibi
Beni de mi diyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu empati daha çok başlar yakacak gibi
Valla ben kuruyorum.
Düşünüyorum evleniyorum kocam benle sevişmiyor. Liseli ergenler gibi sürtünüyoruz falan ama tedavi olmak istemiyor.
Üstüne ben birden hop hamile kalıyorum.
Tiksinirim ondan. Nefret ederim.
O an boşanırım. O kadar da net diyorum
Daha evliliği yaşamadan beni nasıl sürtünerek hamile bırakır hazır olmadan bu mutsuz ortama mahkum edersin derim. Hınçlanırım da nefret de duyarım.
Cinselliğe gerek yok diyen adamla evli kalmam. Boşanmamak için kırk takla atsa iyice düşmanı da olurum.
Böyle hayat mı olur.
Tek bir evet hayatımı kaydırmış, Allah resmen belamı vermiş kurtulamıyorum derim.
yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..
Beni de mi diyosun![]()
O konu da boşanmaya hakkı var
Bu boşanma sebebidir zaten. Boşansaydı o adam da.
Adam balayında da paranın yarısını istemiş falan. Tamam verilir de böyle düşman gibi davranılır mı
Ne güzel. Kocanızdan dayak yiyince kendinizle de empati kurarsınız. Hiç etkilenmezsiniz.
Valla kadın böyleyse o adam hiç evlenmeseydi ya da en başında boşansaydı. Balayına düşmanıyla gitmiş gibi davranan adam neyi beklediyse? Hah! Dur yaaa. Dayak atmayı beklemiştir.
Ne güzel. Kocanızdan dayak yiyince kendinizle de empati kurarsınız. Hiç etkilenmezsiniz.
Valla kadın böyleyse o adam hiç evlenmeseydi ya da en başında boşansaydı. Balayına düşmanıyla gitmiş gibi davranan adam neyi beklediyse? Hah! Dur yaaa. Dayak atmayı beklemiştir.
O konu da boşanmaya hakkı var
Adam balayında da paranın yarısını istemiş falan. Tamam verilir de böyle düşman gibi davranılır mı
Evlenirken eminim sürtünerek geçecek gecelerin hayalini kurmuştur
Baştan sakat başlama nedeni bu.
Bu adam sevişeceğiz diye balayına gidiyor sürtünme gücüne muhtaç kalıyor sinir mi kalır insanda?
Evlenirken eminim sürtünerek geçecek gecelerin hayalini kurmuştur
Baştan sakat başlama nedeni bu.
Bu adam sevişeceğiz diye balayına gidiyor sürtünme gücüne muhtaç kalıyor sinir mi kalır insanda?
Çünkü derdi çocuk sahibi olmak değil nasıl kılımı kıpırdatmadan hayatımı sürdürürümHal böyleyken hala 2.yi düşünüyorum diyo adama bir noktada acımak insanlık görevi resmen
Demek ki neymiş? Cinselliği yaşamadığın insanla evlenmeyeceksin. Ya da çok çok iyi tanımadığın.
Nasıl oluyor da erkekler de hiç suç bulamıyorsunuz anlamıyorum.
Allah kadın düşmanı kadından korusun valla.
Mantıken dayağı yiyen boşanır atan değil, öyle olsa dayak yiyen kadınlar olmazdı adamlar centilmence kapıyı çeker giderdi ama.burası türkiye
Demek ki neymiş? Cinselliği yaşamadığın insanla evlenmeyeceksin. Ya da çok çok iyi tanımadığın.
Nasıl oluyor da erkekler de hiç suç bulamıyorsunuz anlamıyorum.
Allah kadın düşmanı kadından korusun valla.
Çünkü derdi çocuk sahibi olmak değil nasıl kılımı kıpırdatmadan hayatımı sürdürürümbu kadınla empati yapıcakmışım adam suçluymuş muş kim böyle bir insana katlanır
![]()
Adam kadından başka konularda memnun değilse boşanırdı. Boşansaydı. Beni anlamamak için direniyorsunuz herhalde. Ancak öyle bu kadar anlaşılmazdım.
Hah aynısını ben diyecektim ağzımdan aldın var ya insan ancak özel gayretle bu kadar çarpıtır
Feminizm böyle bişey değil
evlenirken bunları mı planladınız pesmutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
Hah aynısını ben diyecektim ağzımdan aldın var ya insan ancak özel gayretle bu kadar çarpıtır
Feminizm böyle bişey değil
Yani şiddet kadınına göre haklı bulunabilir mi? Bazı kadınlara dayak atılır mı?
Ne güzelmiş.