- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.029
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mandalinalimon
He ben anladım seni bana neden laf soktuğunu ama bence aynı şey değilE onunda derdi para demek ki, boşanırsam kendime yetemem diyosa demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ben anladım seni bana neden laf soktuğunu ama bence aynı şey değilE onunda derdi para demek ki, boşanırsam kendime yetemem diyosa demek
Kadınına göre dayağa tepki veren kadınlardan feminizm öğrenecek değilim.
Kadınına göre dayağa tepki veren kadınlardan feminizm öğrenecek değilim.
Demek ki neymiş? Cinselliği yaşamadığın insanla evlenmeyeceksin. Ya da çok çok iyi tanımadığın.
Nasıl oluyor da erkekler de hiç suç bulamıyorsunuz anlamıyorum.
Allah kadın düşmanı kadından korusun valla.
He ben anladım seni bana neden laf soktuğunu ama bence aynı şey değil![]()
Boşuna uğraşıyorsunuz hanımlar, lafı istediği yerinden anlayan bir insana ne deseniz boş gene olayı dayağa hak veriyorsunuza bağlayacak. Sinirlerinizi yıpratmayın boşuna.
Yani şiddet kadınına göre haklı bulunabilir mi? Bazı kadınlara dayak atılır mı?
Ne güzelmiş.
Evet arkadaşım değil helede bu konuyu o konuyla bir tutmak bilemedimNeden değil dicem uzayacak, arkadaşın değil?
Hayır dayağı da savunan yok zaten.
Sıkıştı mı ama o da dövmüşe bağlıyor.
Komik
Komik
valla bir benim sanırım, düşünüyorum da benim hayatımı cehenneme çevirecek, cendereye sokacak adamı doğduğuna pişman ederim.. şiddetse şiddet.. bu ülkede böyle, kuralına göre oynamayı öğrendik sağolsunlar..
Bir kere kadın haklarını savunma kanalına girdi ya çıkamıyor çünkü önerileri konu sahibi sallamıyor kendi de farkında. Boşan, çocuk yapma bunları herkes yazdı zaten. Daha ne densin?
Komik
Bir de forumun en kadın hakları savunucusu üyelerine sataşıyor bu konudaTam ciddiye alıcam bir gülme geliyor.
Bir de forumun en kadın hakları savunucusu üyelerine sataşıyor bu konudaTam ciddiye alıcam bir gülme geliyor.
Adam boşanalım demiş defalarca.
Karşılığında sevişmeden hamile kalan bir kadın var.
Hayal bile edemiyorum ya korkunç bir şey olsa gerek.
Kocam ben korunuyorum dese ve sonra bilerek beni hamile bıraksa orada bile ben zıvanadan çıkarım. Hele hele şuradaki durumu Allah düşmanıma yaşatmasın.
Ciddi ciddi iğrenç bir şey.
Erkek diye hayatını bir kadının b..k etmesine hayatını yakmasına alkış mı tutalım.
Konuyu çarpıtıyorsunuz.
Bu yaptığınız aleni bir demagoji kusura bakmayın
Herkes şiddete karşıyız adam burada haksız diyor zaten.
Konuyu oraya çekip durmayın.
O şiddet olayına gelene kadar cinsel güdüsü olmayan cinsellik sevmeyen kadının bile isteye evlenmesi sorunun temeli kökü.
Adam cinselliksiz bir evlilik olacağını bilse evlenmezdi. Ki boşanalım demiş defalarca
Ama kadın bilerek evleniyor. Ve bilerek çocuk yapıyor