• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Kadın izledi izledi gitti resmen ne cevap yazdı ne açıklama yaptı

İşine gelmedi. "Ah bacım neler çekmişsin ne çilekeş kadınsın, sen ki evladını köy yumurtasıyla besledin ama yine de adama yaranamadın" diyecektik, sarılıp ağlaşacaktık o zaman en iyisi biz olurduk.

Arkadaşlar siz geriliyorsunuz alan memnun veren memnun. Konu sahibiyle kocası tencere kapak gibi :deli:
2 gün sonra yine eşim bana ilgisiz diye konu açar sonra düzeldi falan der biz yine yorulduğumuzla kalırız.
Ruh hali sallantıda kendisinin. Eğleniyor burada.

Başka bir konuda ben cinselliksiz evlilik olmaz, eninde sonunda yürümez o iş dedim.
Benim kocam halinden memnun haftada bir sürtünerek tatmin ediyorum ben onu dedi.
Biz mutluyuz dedi.
Ciddi ciddi dedi yani.
Kalkıp bu ruh halinde bir kadın cidden varsa onu savunmak komik artık hakikatn komik

Serseri çocuklar da ailelerinden daha suçlu değil. Ama dövülen çocuklar oluyor. Bence bu ikiyüzlülük.Size dokunmayan yılan bin yaşasın.

Feminizm "ama adam da dövmüş ama adam da görmeden tanımadan evlenerek hata yapmış" diyebilmektir bana göre.
Sorunun temeli birbirlerini iyi tanımadan evlenmeleri. Bunu ikisi de yapmış.

Kadın garip , adam pislik.

Şu an tanıyorlar ve adam bu yanlış evliliği bitirmek istiyor, ama kadın istemiyor buna yorumun nedir

Yaw konu sahibi kötüyüm demiş iki laf etmiş gitmiş, kimi banlanmış gitmiş :KK14:
Siz niye tartışıyorsunuz gerek yok bence, konuyu baştan sona okuyunca konu sahibinin pekde iyi olmadığı ortada.
Bence gereksiz kırmayın birbirinizi :kahve:
Herkes haklı kendince :KK50:

düşünüyorum düşünüyorum yapacak başka bir şey bulamıyorum Elvan.. asosyal, evde yatmaktan başka bir halt yediği yok, iş yerinde 40000 sorunla geliyor eve, sarılıp film izleme, öpme, dokunma ne bileyim işte işve-cilve hak getire ama gel sürtünüp çocuk yapalım.. ha bu arada boşanma lafı açıldığında da "asla, çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. dünyada kabir azabı resmen yahu..

Allah düşmanıma vermesin böyle evliliği cidden.
İnsanın ömrünü çerez niyetine yer böyle evlilik.
Yazık günah ya.

Başka bir konuda ben cinselliksiz evlilik olmaz, eninde sonunda yürümez o iş dedim.
Benim kocam halinden memnun haftada bir sürtünerek tatmin ediyorum ben onu dedi.
Biz mutluyuz dedi.
Ciddi ciddi dedi yani.
Kalkıp bu ruh halinde bir kadın cidden varsa onu savunmak komik artık hakikatn komik
Bu düşüncedeki bir kadına sadece şiddet gördüğü için sempati duymak da nasıl bir duyar bilmiyorum.
Şiddete katlanan kendisi, bu hakaretleri yutan kendisi..
Komik gerçekten, laf da anlatılmıyor ne yazık ki :KK51:

Kadın izledi izledi gitti resmen ne cevap yazdı ne açıklama yaptı

Ben eski konularına da bakayım dedim bu arada ama tamamen bencil bir insan gördüm. Şimdi kocası da boşanmaktan vazgeçti ya kendini iyice haklı görüyordur. Ama bana kalırsa adam zaten pinti ben bu kadına boşanıp nafaka vereceğime kağıt üstünde evli kalıp dışarıda hayatımı yaşarım diyordur. Tam da konu sahibinin hayalindeki gibi.

Bu düşüncedeki bir kadına sadece şiddet gördüğü için sempati duymak da nasıl bir duyar bilmiyorum.
Şiddete katlanan kendisi, bu hakaretleri yutan kendisi..
Komik gerçekten, laf da anlatılmıyor ne yazık ki :KK51:

Bu forumda ne yazık bazı insanlar başka konudan sinirlendikleri insana inat ölümüne saçmalığı savunabiliyorlar.
Sen de haklısın diyemiyorlar.
Komik görünüyor dışarıdan ama işte onu da göremiyorlar

Biz mutluyuz dedi.
Ciddi ciddi dedi yani.
Dünyaya sürtünmeye mi geldik :deli:

Konuyu saptırıyorsunuz ya... Kadın dayak yemiş ama boşanmamış ki buna da tepki gösterildi. Kadının hayatını kurtarmak adına kılını kıpırdatmaması başlı başına bizleri sinir eden nokta zaten. Ama o konuyu aşmışlar evlilik birliğine devam etmişler di mi? Bu kadın daha önceden dayak yedi diye adamın hayatını mahvetme hakkına sahip mi? Evlilik birliğine ne katkısı var? Adam çalışıyor geliyor evde ne huzur var ne düzen. Bu kadın kendi iş hayatını düzene koyma yükünü bile adama yüklemiş, geçmiş konularına bir bakın. Cinsellik deseniz zaten yok. Ya bu adam delirmesin de ne yapsın? Kadınız diye bir erkekle empati yapmayalım mı?

Valla feminizmin b.kunu çıkarıyor bazı kadınlar sinir oluyorum.

Benim sorunum sizin sadece kadını suçlamanız.
Bazıları da dayağı haklı görüyor.

Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.

İkisi de en başından beri hatalı. Kadın garip , adam pislik. Bu kadar.

Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.

Bizde diyoruz ki bu garip kadın bu pislik adamdan boşansın az daha surtünelim de 2.çocuğu yapayım demesin

Kim o dayağı savunan?
İftiranızın da bir sınırı olsun?
Kim o dayağı hak etmiş diyen.
Varsa öyle bir mesaj hemen şimdi alıntılayamazsanız bunu yalancısınız kusura bakmayın.
Yeter yani saptırmanız.
Aleni yalan dolanla konu saptırıyorsunuz

Back
X